En Ağır Ceza

Kaza, bugün saat 09:00 sıralarında Meydan altgeçidinde meydana geldi. Teomanpaşa Mahallesi'nde fırıncılık yapan 19 yaşındaki Ümit Yılmış, kask takmadığı için kesilen trafik cezası ödemek için iş arkadaşı Abdülselim İzci'yle birlikte, motosikletle Trafik Şube Müdürlüğü'ne doğru yola çıktı.

YÜREK DAYANMAYAN GÖRÜNTÜLER

Lara istikametine giden Yılmış, Meydan altgeçidinde virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Yılmış ve İzci motosikletle birlikte metrelerce sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücüler, sağlık görevlileri ve polisi aradı. Kanlar içinde yerde yatan Ümit Yılmış'ı kontrol eden sağlık görevlileri, talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan Abdülselim İzci ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acı haberi alıp olay yerine gelen Yılmış'ın mesai arkadaşları, arkadaşlarının kanlar içerisindeki cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Yılmış'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı, motosikleti ise çekiciye konulup götürüldü.

3c225587900f3adb3160d86e00b31b3b_k.jpg

Kaynak

üzücü...Allah rahmet eylesin...keşke korunma için gereken önlemleri biraz bari alsaydı,ama keşkeler keşkeler :(

kask takmadığı için yediği cezayı ödemek için giderken kask takmadığı için yaptığı kazada ölmek...

Resimlerde kask var ama kask demeye bin şahit lazım o kasktan bendede vardı zamanında.Herkesin durumu bir değil parası olsa belkide kaliteli bir kask alacaktı

Parası yoksa binmesin arkadaşım '' herkesin durumu bir değil parası olsa.. '' bu ne demek nasıl bir mantık nasıl bir bakış açın var şaşırdım pes doğrusu ! Mecbur mu motosiklete binmeye ? Biniyorsan takacaksın o zıkkımı kafana , gücün yetmiyorsa almaya binmeyeceksin bu kadar basit , motora binemediği için ölen birini gördün mü hiç ?
Allah rahmet eylesin ama göz göre göre bilerek ve isteyerek ihmalkarlık yapıp ölmüş bu arkadaş , arkasında bıraktıklarına Allah sabır versin ama sevdiklerimizi böyle pisi pisine üzmeye boynu bükük yıkık bırakmaya hakkımız yok !

Allah rahmet eylesin.
ben 100 cc cup motor kullanıyorum dizlik,bot,eldiven,mont,yağmurluk kullanıyorum.ne kadar ufak cc olsada koruyucu ekipman kullanmanın önemini böyle üzücü haberler okudukça daha da iyi anlıyorum.Allah sabır versin ailesine, inşallah son olur.birdaha okumayız böyle üzücü haberler.

Parası yoksa binmesin arkadaşım '' herkesin durumu bir değil parası olsa.. '' bu ne demek nasıl bir mantık nasıl bir bakış açın var şaşırdım pes doğrusu ! Mecbur mu motosiklete binmeye ? Biniyorsan takacaksın o zıkkımı kafana , gücün yetmiyorsa almaya binmeyeceksin bu kadar basit , motora binemediği için ölen birini gördün mü hiç ?
Allah rahmet eylesin ama göz göre göre bilerek ve isteyerek ihmalkarlık yapıp ölmüş bu arkadaş , arkasında bıraktıklarına Allah sabır versin ama sevdiklerimizi böyle pisi pisine üzmeye boynu bükük yıkık bırakmaya hakkımız yok !
Gücü o kaska yetti belki.Olamaz mı?Olaya At gözlüğü ile bakmaya gerek var mı

Gücü o kaska yetti belki.Olamaz mı?Olaya At gözlüğü ile bakmaya gerek var mı

Hocam gerçekten pes doğrusu ! Gücün yetmediği için i phone alamaz nokia 3310 kullanırsın, adidas alamaz kinetix giyersin,iskender yerine tavuk döner yersin bunların hiç biri seni öldürmez ama gücüm yetmiyor diye motora kasksız binilebileceğini savunuyorsan daha da sana söyleyecek yazacak bir şeyim yok benim kal sağlıcakla ..

Haber şöyle diyor daha önceden kask takmadığı için ceza yedi.Dikkatle okuyunuz lütfen
Sen anlamıyor musun rahmetli kask takmış resimlerde kask var kask dandik diyorum Ben takmadı mı diyorum.Durumu olsaydı kaliteli bir kask olurdu belkide olay farklı olurdu

Asıl bariyere bakın, sorun kaskın kalitesi değil.
Geçen senelerede gündemde olan ve bir çok motor sürücüsünün boynunu uzvunu koparan çelik halat bariyerler yine sahnede anlaşılan.
Ölen gencin yakınlarına, sevenlerine rahmet ve sabır diliyorum.

Haber şöyle diyor daha önceden kask takmadığı için ceza yedi.Dikkatle okuyunuz lütfen
Sen anlamıyor musun rahmetli kask takmış resimlerde kask var kask dandik diyorum Ben takmadı mı diyorum.Durumu olsaydı kaliteli bir kask olurdu belkide olay farklı olurdu

Dandik kask ? Ben de sana laf anlatmaya çalışıyorum klavyeme yazık .

Allah merhuma rahmet,geride kalanlara sabır versin.. Biraz gençlik ateşi, biraz tecrübe eksikliği, biraz kalitesiz ekipman kullanmak.. ne dersek diyelim ama vade gelince elden bir şey gelmiyor.. üzücü tarafı 4 teker kazasında her gün onlarca insan hayatını kaybederken çok nadir gerçekleşen motor kazalarının medya tarafından halkın gözüne böyle sokulması.. yazık gerçekten..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

Bu arada İBB motor dostu bariyer yapıyordu bazı pilot bölgelere? Ne oldu o iş takip eden varmıdır acaba?

Hocam gerçekten pes doğrusu ! Gücün yetmediği için i phone alamaz nokia 3310 kullanırsın, adidas alamaz kinetix giyersin,iskender yerine tavuk döner yersin bunların hiç biri seni öldürmez ama gücüm yetmiyor diye motora kasksız binilebileceğini savunuyorsan daha da sana söyleyecek yazacak bir şeyim yok benim kal sağlıcakla ..

Ben kasksız binilmesini mi savundum Dostum ? Sen konuyu nerelere çektin

Cesede bakılırsa başından yara almış. Kasksız veya 20 liralık kask sebebiyle öldüğü kesin. Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar