Arama sonuçlarınız

1. dovahhkin

Motosiklet çat etti,aşırı titredi ve kontak kapattıktan sonra çalışmadı.

Merhabalar arkadaşlar böyle bir problemle ilk kez karşılaşıyorum bir fikir yürütemedim. Öncelikle şunu belirteyim Motosikletim Suzuki an 125hk 41700 kmde. 2 gün önce bir kaza geçirip motosikletimi garaja cektim bu sırada da skuterimi alıp evime dönüyordum bu geceki olay olmadan önce (pek...
  2. dovahhkin

Aramızda Knight Online oynayan varmı ?

Arkadaşlar Bilmeyenler için 10 yıllık bir geçmişi olan İnternet üzerinden indirerek Ücretsiz oynanabilen Oyuncular arası Sınırsız bi oyundur. Ben destan serverinde oynuyorum Bilmeyenler için bir resim atayım oyundan :) Bide Pk yani oyuncular arası savaşın bir videosunu koyalım
  3. dovahhkin

Şehirden biraz uzaklaşmak. V strom 650 Ve Cbr 125 R (Bol Bol resim)

Merhabalar Biraz gezdik gördük eğlendik sizinle paylaşmak istedik :) Bursa'da Misi köyünü biraz geçip Orhaneli yolunda dağ yolu yapalım istedik. İlk resim böyle başlasın istedim :) Atlarımıza önce bi bakış yapalım :P Birazda yeşil,temiz hava :) Ve tekrar yola koyulma vakti :)...
  4. dovahhkin

Gezi sonrası Islak hava ve Cbr 125 ile talihsiz bir kaza..

Merhabalar yaptıgımız bir gezi sonrası aniden bastıran yağmur nedeniyle arka teker kaydı ufak bir frenleme yüzünden. motoru viraja tekrar sokamadım ve kaçınılmaz son oldu. Hızlı olmamama rağmen kafamı çarptım. Kask olmasaydı halim kötü olacaktı. Yinede şükür Allah korudu, Grenajlara hiçbirşey...
  5. dovahhkin

Aynan kapalı diye uyardım deli oldum taksini ani fren yaptı kavga ettik.

Arkadaşlar dün başıma gelen bu olayları anlatmak istiyorum. belki okursunuz aklınıza gelirde sukunetinizi korursunuz diye. Dün evimden cıktım şehir içinde ilerliyorum full ekipmanım. herneyse reno clio gördüm aynası kapalı (sol) bende solundan geçemiyorum ve cok yavaş seyrediyor yol tek yön...
  6. dovahhkin

Şehir içi artçıda kask yokmuş mobese yok ceza 1 ay sonra geldi!

merhabalar arkadaşlar ben bu gibi bi durum yaşayan ve itiraz eden biri varmı itiraz edip hakkını bulan biri varmı diye sormak istedim olay şöyle. 26.07.2014 te ''jandarma'' tarafından Dikkat ediniz şehir içindeyim köy yahut köy yolu değil. bulundugum bölgeye polis bakıyor. Yalnızca jandarma...
  7. dovahhkin

Cbr 125 Tekere gelmiyor. (Evet ben getiremiyorum :P )

Merhabalar. Konu başlığındandan da anlasılacağı şekilde denememe ragmen tekere gelmiyor motosiklet. Skuterimi tekere getirebiliyordum lakin kalkarken debriyajı hızlı salıyorum tık olmuyor. ya arka kayıyor düşecek gibi oluyorum yada 2.vitesteyken ortalama 30km hızda debriyajı sıkıp 7500 8000...
  8. dovahhkin

Sele yüksekligi nasıl ayarlanır (istediğim motora binemiyorum)

Merhabalar arkadaşlar. Boyun 170 ve boy bacak oranım boyuma göre kısa. 80cm selede parmak uclarımla basıyorum seleye. ileride inşallah motor büyütmek istiyorum ama sele boyu yüzünden üzülüyorum. Seleyi alcaltabilirmiyiz? böyle bi yöntem varmıdır. şayet varsa cbr 125 i de düşürmek istiyorum
  9. dovahhkin

aniden yola firlayan yayaya carptim

Merhabalar. Benzin alip benzinlikten cikiyordum. bursa mudanya opet. Tam cikarken arabalalarin arasından kosarak cikan yayaya carptim. Daha dogrusu carpip yan devrildim. motor cbr 125 r yeni kasa velhasil adam suçlu biliyor. Maksimum Hızım 10km dir. dustum ama burda onemli olan sadece yakit...
  10. dovahhkin

Motosikletleri Farkedin kampanyam. (Yardım gerekli)

Merhabalar. Kimine saçma gereksiz gelebilir yaptığım,cocukca da gelebilir. Ben kendim bu tarz a4 kağıtlara cıktı alıp. Yapıştırabildiğim kadar yapıstıracağım duvarlara. açıkcası herkez yapabilse ne güzel olur. Yada el ilanları şeklinde. Bu şekilde bi prototip yaptım. Fikirlerinizi istiyorum...
  11. dovahhkin

Eski anıları hatırlamak mı? yada Güzel bir fon müziğimi?

Yeni Buldum bu şarkıyı. Denemenizi öneririm. Hem mutluluk Hemde acı fazlası ile.. Değişik duygularmı? işte tamda bunun içinde. Dinlemek gereken şarkılardan. Belki bi sigara yaktırabilir,Belkide vurup geçer bu şarkı bazen. Ama geçmişi anımsattığı çok acık haksızmıyım?.. Buyrun dinliyoruz.
  12. dovahhkin

Scooterle yol tecrübesi tamam Artık Sıra CBR'da :)

Evet arkadaşlar motoru alalı daha 1 hafta oldu ve 400km yol yaptım. Viteslerde sorun yaşamadım geçişten sonra. Ama hakketen kalın bi motosiklet kullanmak farklıymış bunu anladım. 42 BİN KM 125lik skuter tecrübem oldu Ondan öncesi de biraz cbf kullanmıştım Kazasız belasız binerim inşallah :)...
  13. dovahhkin

Yahu bu VFR1200F lere ne oldu

Arkadaşlar. hevesimdir Uzun süredir geçişleri yaptıktan sonra vfr 1200 f istiyordum. lakin birde baktım hondanın sitesinden kalkmış. Sahibindene baktım 2! ADET var Ne oldu bu motosikletlere üretimden mi kalktı? siparişlemi geliyor yoksa. Konu saçma gelebilir ama insanın içinde heves...
  14. dovahhkin

Cbr 125 r için en iyi lastik.

Merhabalar yardimci olmak isteyen herkeze simdiden cok tesekkurler :) Parasini düşünmeden ki suan cbr 250 r dan vazgectigim icin elimde 3000 kusur birikmislik kaldi En kaliteli lastigi almak istiyorum sizce hangisi olmalidir
  15. dovahhkin

Cbr 250 icin olan egzoz cbr 125 e taksam sorun olurmu "tiger"

Arkadaslar tiger egzoz var bi arkadasim hediye edecek Ama egzoz cbr 250 icin ben onu cbr 125 e taksam Sorun ariza yaratır mi simdiden teşekkür ederim
  16. dovahhkin

13 ay yatacak Motosiklet nasıl bırakılmalı.

Arkadaşlar allahın izniyle kasımda askere gidebilirim. Ve motoru yatırmayı düşünüyorum. Neler yapmam gerekli yada satsam daha mı iyi olur sizin düşünceleriniz nelerdir Teşekkür ederim iyi forumlar
  17. dovahhkin

Flappy bird'i sallayacak oyun.

Evet arkadaşlar telefon icin android ve app storede var suan icin Oyunun adi " timberman " Ilk cikan aramada. Logo karakteri gibi tipi var. Oyunun mantigi agac dallarina carpmadan agaci kesmek Inanilmaz surekliyici. Arkamdan kotu laf söylemeyin sonra cildirip ta :p Iyi forumlar :)
  18. dovahhkin

Topcase kanunu iptal edilmiş.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere topcaseyi ruhsata işletme diye birşey gelmişti. Bugun mudanya trafik büroya gittim şube amiriyle konuştum ve yasanın iptal edildiğini söyledi Bilginiz olsun Tekeriniz düz bassın iyi forumlar
  19. dovahhkin

Kmsi oynanmamis suzuki scooter

Arkadaslar kafa kafaya yahut ustune 3bin tl maksimum verebilecegim Ybr-cbf-cbr-chopper ile takas olabilir. Mudanyadayim 11 00 ile 02 00 aradinda arayabilirsiniz Ilanimin linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kmsi-oynanmamis-kurye-olmayan-suzuki-171429001/detay/
  20. dovahhkin

Skuterden SS'ye geçiş (boş muhabbet yapacak yazmasın)

Konunun başlığında (boş muhabbet yapacak yazmasın) dedim lütfen yalnıs anlasılmasın. bilip bilmeyen boş konusan çok insan var. ve ben gerçekten yardımcı olabilecek fikirler istiyorum şimdiden herkeze teşekkür ederim Herkeze kazasız belasız sürüşler diyerek başlamak istiyorum :) an itibariyle...