Motosikletleri Farkedin kampanyam. (Yardım gerekli)

Merhabalar. Kimine saçma gereksiz gelebilir yaptığım,cocukca da gelebilir.

Ben kendim bu tarz a4 kağıtlara cıktı alıp. Yapıştırabildiğim kadar yapıstıracağım duvarlara.

açıkcası herkez yapabilse ne güzel olur. Yada el ilanları şeklinde.

Bu şekilde bi prototip yaptım. Fikirlerinizi istiyorum dahada güzelleştirebilmek,okutabilmek adına.

X20DaR.jpg
[/url][/IMG]

Fikirlerinize açığım. :)

iyi forumlar tekeriniz düz bassın. :king:

Güzel bir düşünce, destekler ve elimden geldiğince yardım ederim fakat bizim insanımızın tek sorunu olan "örgütlenme" faaliyetini hayata geçirirsek daha güzel şeyler ortaya çıkabilir...

Örgütlenme demişken. Kavga var desek, bütün mahalle ayağa kalkar :mrgreen: Fakat broşür de ? kimseler gelmez :cat:

Alper senle birgün çıkalım , heryere yapıştıralım madem.

Bende motosikleri fark edin stickeri arıyorum.
Evdeki arabaya ve motoru aldığımda arkaya yapıştırmak için.

Öyle deme bir dahaki hafta sonu müsait olursam ben kendimce bir örgütlenme sağlayabilirim.
Kadıköyde fotokopici arkadaşım var baya ucuza fotokopi çektirir mahallede de 'kişi başı 1 dal+pofpoflayıcı söz karşılığı çalıştırırım herkesi :pl:

Du bakalım güzel fikir ::plus1::

Alper senle birgün çıkalım , heryere yapıştıralım madem.

Bende motosikleri fark edin stickeri arıyorum.
Evdeki arabaya ve motoru aldığımda arkaya yapıştırmak için.

Ben mudanyayı dolasarak yapıstırıcam hacı heryere, Seninlede çıkalım yapıştıralım ben şimdilik motora ve dükkana yapıştırdım birer tane.
Uygun olduğun zaman söyle çıkalım :cat:

Arkadaşlar yazı olarak uygunmu sizce? değiştirmem gereken yerleri varmıdır? yahut ekleme yapmak isteyen varmı ?

bu kampanyaya destek vermem vermem vermem vermiycem :queen: şahsen hiç bir zaman en azından önümüzdeki on yıl farketmeyeceklerine inanıyorum öküzlerin .farketmemişler gibi davranıp sürmek daha güvenli bence dikkatlioluyor insan konuyla alakalı eski bir mesajım

BİRDE DEGERLİ MOTOR SEVDALISI ARKADAŞLARIMA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ RİCAM LÜTFEN ARAÇ ARALARINDAN SOLLAMA YAPARKEN KORNAYA UFAK DIRTLAYIN İNCEDEN ,ÖRNEK OLARAK İŞİM GEREYİ ÇOK ARABA KULLANIYORUM İZMİRİ BİLENLER BİLİR 3 ŞERİTLİ YEŞİLDEREDE GİDİYORUM 3 ŞERİTTE DOLU TAKİP MESAFEM İYİ TRAFİK 60 70 ARASI AKIYOR BİR BAKIYORUM SAĞIMDAM VEYA SOLUMDAM İKİ ARABA ARASINDAN MOTOR BENİ SOLLUYOR YAPMAYIN ABİ YA EN AZINDAN KORNA ÇAL İKİ DIT YAP BENİ UYAR ADETA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ GEÇİYORLAR SANKİ KORNA ÇALSA BEN YANDAKİ ARAYI KAPITIP YOL VERMİCEM HATTA YOL BİLE AÇIRIM ONA BENCE BU KONU ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ ÜÇ ŞERİTLİ BİR YOLDA YANYANA TÜM ŞERİTLER DOLUYSA ARADAN BİR MOTOR ÇIKACAGI MOTOR SÜRSEM BİLE İNANIN HİÇ AKLIMA GELMİYOR sen kornaya basmazsan nasıl görecek (gelende korna yerine sesli egsozu tercih ediyor bazı arkadaşlar )adam çoğu motorcu bunu yapmıyor en büyük korkum çoğu zaman yavaş giderken (60 70 arası arkadan ban motorun çarpmasıdır

not ;eski mesajımı kopyaladım yeniden yazmadım büyük harf cezası gelmesin

Son düzenleme:
Bende Mudanyadayım, elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Bir de bu un fotokopisini ucuz çekecek kırtasiye bulmak lazım öyle değil mi :bestmt:

Bende Mudanyadayım, elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Bir de bu un fotokopisini ucuz çekecek kırtasiye bulmak lazım öyle değil mi :bestmt:

Renkli olayına kaçarsam çok masraf cıkacak yahut siyah beyaza geçersemde sanırım 25 kurusa yaptırabilirim

güzel düşünmüşsün fakat o aynayı, sinyal kolunu kullanmayanların bunu okuyacağını sanmıyorum

güzel düşünmüşsün fakat o aynayı, sinyal kolunu kullanmayanların bunu okuyacağını sanmıyorum

Resim ilgi çeker diye düşünüyorum.
umarımda öyle olur. 20 kisiden 1 kisi okusa bile bir nebze düşünse bile bu iyi birşey. :)

ve önümüzdeki 10 yıl daha farketmezler diyorsunuzda.
Bilinçlendirme yapmadan kendi kendine bilinçlenme beklemek yanlıs değilmidir.

bu kampanyaya destek vermem vermem vermem vermiycem :queen: şahsen hiç bir zaman en azından önümüzdeki on yıl farketmeyeceklerine inanıyorum öküzlerin .farketmemişler gibi davranıp sürmek daha güvenli bence dikkatlioluyor insan konuyla alakalı eski bir mesajım

BİRDE DEGERLİ MOTOR SEVDALISI ARKADAŞLARIMA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ RİCAM LÜTFEN ARAÇ ARALARINDAN SOLLAMA YAPARKEN KORNAYA UFAK DIRTLAYIN İNCEDEN ,ÖRNEK OLARAK İŞİM GEREYİ ÇOK ARABA KULLANIYORUM İZMİRİ BİLENLER BİLİR 3 ŞERİTLİ YEŞİLDEREDE GİDİYORUM 3 ŞERİTTE DOLU TAKİP MESAFEM İYİ TRAFİK 60 70 ARASI AKIYOR BİR BAKIYORUM SAĞIMDAM VEYA SOLUMDAM İKİ ARABA ARASINDAN MOTOR BENİ SOLLUYOR YAPMAYIN ABİ YA EN AZINDAN KORNA ÇAL İKİ DIT YAP BENİ UYAR ADETA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ GEÇİYORLAR SANKİ KORNA ÇALSA BEN YANDAKİ ARAYI KAPITIP YOL VERMİCEM HATTA YOL BİLE AÇIRIM ONA BENCE BU KONU ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ ÜÇ ŞERİTLİ BİR YOLDA YANYANA TÜM ŞERİTLER DOLUYSA ARADAN BİR MOTOR ÇIKACAGI MOTOR SÜRSEM BİLE İNANIN HİÇ AKLIMA GELMİYOR sen kornaya basmazsan nasıl görecek (gelende korna yerine sesli egsozu tercih ediyor bazı arkadaşlar )adam çoğu motorcu bunu yapmıyor en büyük korkum çoğu zaman yavaş giderken (60 70 arası arkadan ban motorun çarpmasıdır

Peki siz bu tür kampanyalara destek vermediğiniz sürece o 10 yıl gelir mi sanıyorsunuz.

Madem öyle birazcık daha masrafla sarı olan kısmın altına slogan bir cümle ile araçların iç camına yapışacak bir sticker tasarlayıp motosiklet mağazalarına, aksesuvar dükkanlarına bırakabilirsiniz. Her gelen motorcu oradan alıp dağıtır. Ben bir ara bu fark edin stickerlarından aramış bulamamıştım. Belki görüştüğünüz bi firma sponsor bile olur. Öyle A4 le olacak iş değil bence. Yağmuru var çamuru var. 3 günlük olurlar.

çok güzel bir şey düşünülmüşte yok anlamıyorlar yol çift şerit güzel sıcak asfalt sağ şeritte 70 ile gidiyorum oda sağ şeritten hemen dibimdden belki 120 ile geçiyor beni tuttu önüme birşey geçti sağ şeridin en soluna kaymam gerekti gümlicez adamla bizim toplum bilinçlenmez kaskla montla okula gidiyorum sanki 600 lükle okula gelmiş direk olay bu motor kullanıcılarıda bi ayrı kafa nın içinde birşey olmadan 4 teker sürücüleride motorculardanda hiçbirşey olmaz.

İzmir'i bilmem.
Fakat bu dediğini İstanbul şartlarında yapmak imkansız.
Bir elim kornada 10 saniye de bir dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt.
Ne kafa kalır ne sabır.Onun yerine insanlar adam akıllı şeritlerinde kalmayı becerebilseler ben hariç çoğu kişi rahat rahat aralardan gider.

Dipnot:Aralardan pek gitmiyorum.Çünkü trafiğin olduğu yere girmiyorum :mrgreen:

Methabalar
Ellerine sağlık.Destekleriz tabi gücümüz yettiğince.Afiş güzel lakin resimdeki aynanın içindeki motor anlaşılırlığı az.Bizi koca motorla farketmeyenlere o afiş biraz az gelir gibi.Yinede her ortamda farkedilip saygı görmek için yasalar çerçevesinde mücadeleye devam.
Bilg.
Sayg.

Madem öyle birazcık daha masrafla sarı olan kısmın altına slogan bir cümle ile araçların iç camına yapışacak bir sticker tasarlayıp motosiklet mağazalarına, aksesuvar dükkanlarına bırakabilirsiniz. Her gelen motorcu oradan alıp dağıtır. Ben bir ara bu fark edin stickerlarından aramış bulamamıştım. Belki görüştüğünüz bi firma sponsor bile olur. Öyle A4 le olacak iş değil bence. Yağmuru var çamuru var. 3 günlük olurlar.

Aklıma yatmadı değil teşekkür ederim

Arkadaşın dediği gibi a4 biraz kullanım süresi düşük olacaktır sticker tarzı olsa iyi olur ha zaten motosikletleri fark edin stickerı vardı da ne oldu tık yok :pr::pr:

Moralinizi bölmek ve heyecanınızı yenmek için söylemiyorum. Yaptığınızı destekliyorum ama bu tür bir kampanyanın başarıya ulaşabilmesi için reflektörlü yelek imalatçılarından birinin bizleri kazıklamaya çalışmadan motorculara arkasında bu tür bir yazı olan yan tarafları lastikli (her bedene uyabilen) standart bir reflektörlü yelek yapması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar