Sele yüksekligi nasıl ayarlanır (istediğim motora binemiyorum)

Merhabalar arkadaşlar.

Boyun 170 ve boy bacak oranım boyuma göre kısa.

80cm selede parmak uclarımla basıyorum seleye.

ileride inşallah motor büyütmek istiyorum ama sele boyu yüzünden üzülüyorum.

Seleyi alcaltabilirmiyiz? böyle bi yöntem varmıdır. şayet varsa cbr 125 i de düşürmek istiyorum

Valla aynı dertten ben de muzdaribim , alçaltma kiti taktırabilirsiniz , jel sele söyleyebilirsiniz motor için ama pahalı , ve seleyi traşlatabilirsiniz benim bulduğum seçenekler bunlar
Google a sele traşlama diye girerseniz bisürü sonuç ve bu işi yapan kişi çıkıyo kolay da bi iş aslında keyfinize göre ister 5 cm ister 7 cm traşlatabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Traşlatırken şekil de tarif edebilirsiniz yapan adama hani kademe kademe üstüne binerek de ölçebilirsiniz benim tavsiyem çok fazla popo kısmından traşlatmamanız daha çok bacak (apış) arası ve yanlardan traşlatabilirsiniz
Bu da bulduğum bi blog

http://icanflie.blogspot.com.tr/2012/12/kawasaki-versys-sele-alcaltma.html?m=1

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Sele traşlamanın tek kötü yanı alınan her yeni motora yapılması gerektiği :D

Valla aynı dertten ben de muzdaribim , alçaltma kiti taktırabilirsiniz , jel sele söyleyebilirsiniz motor için ama pahalı , ve seleyi traşlatabilirsiniz benim bulduğum seçenekler bunlar
Google a sele traşlama diye girerseniz bisürü sonuç ve bu işi yapan kişi çıkıyo kolay da bi iş aslında keyfinize göre ister 5 cm ister 7 cm traşlatabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Traşlatırken şekil de tarif edebilirsiniz yapan adama hani kademe kademe üstüne binerek de ölçebilirsiniz benim tavsiyem çok fazla popo kısmından traşlatmamanız daha çok bacak (apış) arası ve yanlardan traşlatabilirsiniz
Bu da bulduğum bi blog

http://icanflie.blogspot.com.tr/2012/12/kawasaki-versys-sele-alcaltma.html?m=1

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Sele traşlamanın tek kötü yanı alınan her yeni motora yapılması gerektiği :D

Kit daha mantıklı gibi geldi hocam teşekkür ederim paylaştığınız için.

Seleyi traşlatsak oturuş biçimi zora düşer gibime geldi benimde

Pozisyonu değiştirmeden sadece kademe kademe alçaltarak traşlatmak mümkün ama demeye seneye üstüne otura otura mümkün bu azıcık uzun sürüyor yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar