Arama sonuçlarınız

1. dovahhkin

0 motosikletim sola çekiyor, servis normal diyor.

Merhabalar 12 mart itibari ile hayatimda ilk defa 0 motosiklet satin almak nasip oldu, bir sorum olacak 0km bayiden aldığım motosiklet elimi gidondan çekince sola çekiyor. Her türlü yolda oturuş pozisyonu olarak ta denedim ama değişen bir şey yok. 2 farklı yetkili servise gösterdim sorun...
  2. dovahhkin

0 xmax gidonu bırakınca sola yatıyor.

Merhabalar 0 xmax aldim, motorda çanta vs yok motora yamuk şekilde de oturmuyorum. Ama gidonu bıraktığım an motor olduğu gibi sola çekme değilde sağ kontra vermişim gibi sola yatıyor. Düz giderken bir zorlanma hissetmiyorum. Servisi aradim isterseniz gelin isterseniz1000km de bakalım isterseniz...
  3. dovahhkin

Lastik konusunda desteğinizi rica ediyorum. (Çıkmayla bir başına)

Arkadaşlar merhaba, bir çok motosikleti uzun müddet kullanmış olmama rağmen hiç lastik yenilememiş bir arkadaşınızım. Kötü bir şans eseri lastiğime sanıyorum çivi girip çıktı, lastik tamamen yere oturdu. herhangi bir servise de yakın mesafede olmadığımdan dolayı fitil kullanmak durumunda...
  4. dovahhkin

Çakar sis farı (POWERLED) arıyorum.

Merhabalar bursa içinde çakar sis farı almak istiyorum, minumum ikili olacak şekilde.
  5. dovahhkin

Mutlu olmak!

Neden mutlu olmak istiyoruz!? Herkesin ertelediği ve kendine sebepler, nedenler yarattığı şu dünyada; Umuyoruz hepimiz! Kilo verince herşey yoluna girecek mutlu olacağım Terfi olayım mutlu olacağım İstediğim bölümü kazanayım mutlu olacağım O kişiye sahip olduğumda mutlu olacağım Daha fazla...
  6. dovahhkin

Güncel egzoz cezası ne kadar ?

Mobilden yazıyorum yazı hatalarımdan dolayı yaşayacağınız geçici korlük için şimdiden kusura bakmayın. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor, kanun a gore 209 tl polis cezası gözükuyor. Ardından cevre ve şehircilik bakanlıgının 2500 lira ceza kestiği yazmışlar eve geliyormus makbuzu. Forumlarda...
  7. dovahhkin

CHAMPIX ile sigarayı bırakıyorum. Günlük günlük yazıcam.

Forumda kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum, olur kullananlar olmuş yada kullanmakta olan arkadaşlar var ise buraya yazsın. :cat: Bunu buraya yazıyorum, kenarda köşede dursun. Zaten konu dışı bölümü hit almıyor, son mesajlardada çıkmıyor sıkıntı yok herhalde. Arkadaşlar benim olayı...
  8. dovahhkin

Hep kaza videosumu izlicez,Kıl payı kurtulanlar, buyrun

ahanda video Edeceğiniz Küfür dolu 2 dakika 47 saniye veriyorum arkadaşlar :thumleft:
  9. dovahhkin

16 J 7446 Plakalı Çalıntı CBR Motor Bulundu, Sahibi burdamı?

Merhabalar, uzun zaman önce sattığım motosikleti, şans eseri bir arkadaş kendi motorunu ararken fulya'daki yediemin otoparkında bulmuş. İnternettende beni bulmuş sağolsun ilgilenmiş. Çalıntı ve sahibi yok ulaşılamıyor. Benim satış sırasındaki belgelerim falan hepsi kayıp, haliyle sattığım...
  10. dovahhkin

1961 Model Vespa (Gözünüz Motosiklet Görsün) :))

Tesadüf eseri gördüm. rica ettim sağolsun kırmadı Resimlerini çektim. 1961 Model BİN DOKUZYÜZ ALTMIŞ BİR :P Çürüyen parçalar orjinalleriyle değiştirilmiş ve ciddi masraf edilmiş bir motosiklet. O hem iki zamanlı. Hem vitesli. Ahanda gözünüz bayram etsin. :cat: Resimler Samsung J7 ile...
  11. dovahhkin

1000-1250 tl ye laptop arıyorum

1000-1250 liraya iş yerinde kullanılmak üzere laptop arıyorum Oyun vs oynanmayacak bilgisayarlar hakkında neredeyse hiç bilgim yok Kasmayan belirttigim fiyat aralıgında i3 bi laptop lazım arkadaşlar internette birüsrü var ama hangisi iş görür hiç bilmiyorum marka model önemli değil yardımcı...
  12. dovahhkin

120 Saniye Bekleme süresi düşürülsün mü? Anket

Merhabalar arkadaşlar ben dahil bir çok arkadaş 120 saniye kuralından ötürü yazacağı mesajı yazmayıp çıkıyor. Şahsi görüşüm Sanılanın aksine whatsapp gibi pata küte değil 40-60 saniye arası bir süreye çekilmesidir ve anketi acıyorum dipnot; Vbullettin çeksin gitsin mt bizim :queen:
  13. dovahhkin

yahu bu 120 saniye yuzunden cevap yazmıyorum

Ey site yönetimi ''120 saniye'' ney ? . bir mesaj yazıyoruz, cıkıp gıdıyoruz .Sanki pentagon'un sitesini koruyorsunuz böyle agır bir güvenlik önlemimi olur 94 model cbf motoru gibi işliyor server az yenilik ban atmayın :queen: ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki...
  14. dovahhkin

Kymco like200i almayi dusunuyorum

Merhabalar arkadaslar 2011 model 34bin km de bir like 200i buldum fiyatida makul sayilir oncelikle amacim alip 60 70 bin kmlere getirmek sehir ici oraya buraya gitmek olursa cok nadir 150 200km lik yolculuklar yapmak. Lakin bu motor icin pek bir bilgiye rastlamadim sizce is gorur mu...
  15. dovahhkin

Otobanda 150km hiz ile gelen tankslapper

Arkadaslar internetre tesadufen denk geldim videoya bu gibi bi olay allah korusun basimiza gelse atlatma sansimiz yokmu ? http://www.teknololoji.com/depo-nasil-tokatlanir/
  16. dovahhkin

Ktm duke 200 hararet problemi

Merhabalar arkadaslar Bir hafta kadar once bir problem basladi motosikletim de tek silindir naked bir motosiklet olmasina ragmen seyir halinde bile motor hararet uyarisi yakiyor fan aciyor. Bosta durursam hararet yaptı diye bu sefer daha fazla hararet yükseliyor. Egzoz da siradisi bi durum yok...
  17. dovahhkin

Bursa'dan KTM Duke 200 ABS

Arkadaslar bursadan kısa bir süre önce aldığım motosikleti naked tarzı uygun olmadığını farkettim ve satışa cıkardım uygun bir fiyata veriyorum ilan no : 300055546
  18. dovahhkin

Motosikletinizi çaldırmaktan sıkılmadınız mı ?

Merhaba arkadaşlar; Yazdıklarımda asla bir kötü niyet, Sıcak koltuğundan konuşma yoktur. Biraz uzun bir yazı olacak kimisine çok saçma gelecek,karalamadan önce benim düşüncemi anlamaya calısmanızı rica ediyorum Çok ama çok fazla calınma konusu görüyorum keza facebook grupları Sahibinden de...
  19. dovahhkin

Er6n düşünüyorum ne dersiniz ?

Merhabalar arkadaşlar Fazla sıkmadan kısaca özetlemek istiyorum kararsızım fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum Şimdi öncelikle xmax 250 abs kullanıyorum bu benim 8. Motorum ve maksimum 250cc kulladım. Biraz daha fazla güç arayışı içine girdim Mt 07 düşündüm bütçe el vermiyor 70 bin kmyi devirdim...
  20. dovahhkin

İşyerim için motosiklet alacağım ne önerirsiniz?

Merhabalar Allah'ın izniyle kısa bir süre sonra HOT DOG üzerine bir dükkan açıyorum. İki adet kurye için motosiklet alacağım ama akılalmaz motor seçenecekleri var ve işin içinden çıkamadım. Uzun ömürlü olarak ne önerirsiniz? Scooter alacağım. Kazasız sürüşler :)