İşyerim için motosiklet alacağım ne önerirsiniz?

Merhabalar Allah'ın izniyle kısa bir süre sonra HOT DOG üzerine bir dükkan açıyorum.

İki adet kurye için motosiklet alacağım ama akılalmaz motor seçenecekleri var ve işin içinden çıkamadım.

Uzun ömürlü olarak ne önerirsiniz?

Scooter alacağım.

Kazasız sürüşler :)

Honda spacy sektörün kralıdır. Biraz daha ucuz yollu sağlam bir şey istersen hero pleasure, tvs vego da iş görür.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Honda Fizy yada Spacy işinizi görür herhalde.Yanılmıyorsam Mc Donald's ta bu tarz bir motosiklet kullanıyordu.

Honda Fizy yada Spacy al kafan rahat olsun,ne üdüğü belirsiz bişey alıpta macera arama bence

Honda Fizy 125 al. Ömürlük motor. Hintli, çinli minli alıp pişman olma.

Heroda kiralama gibi bir seçenek var ve yeni gelen duet serisi metal kasa. Düşünebilirsiniz.

Honda Spacy Alfa, eğer fiyatı çok yüksek gelirse Honda Spacy arkadaşımda var bundan motor yakmıyor koklaya koklaya gidiyor vede sorunsuz spacy alfa start stop ile çok güzel

DKN

gidecekleri yerler yakın olur istanbulda değilsin zaten herhalde. bisiklet al :king:

Honda Wing-Go disk frenli. Hem diğer çöp scooter'lardan ucuz, hem yakıt olarak uygun, hem de iri tekerlek ve disk fren ile diğer scooterlardan daha güvenli. Cub olduğundan yarı otomatiktir. Şehirde de yormaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
spacy derim ben enjeksiyondan vazgeçme ciddi az yakar fizy karbüratorlu önermem

açılışı yapta yaza doğru bişeyler atıştırmaya gelirim.

birde şunu yazayım ömürlük motordan daha çok piyasası olan motor al zaten motosikleti şirket giderinden göstericeksin 1 veya 2 senede yeni model alarak model yükselticeksin bu şekilde düşünürsen honda derim çinli 2. el piyasası yüksek olsa çinli derim...

hocam gerçekten YBR daha iyi bir seçim olabilir.scooter olarak dominosun kullandıkları gayet güzeldi fakat marka model aklımda değil denemişliğim var ama marka model aklımda kalmamış :)

Ybr alırsanız tek masrafı yağ değişimi olur scooterdan dahada az yakar ben böyle yapardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar