120 Saniye Bekleme süresi düşürülsün mü? Anket

120 saniye bekleme kuralı kaldırılsın mı?

• en azından 40-60 sn arasına düşürülsün

Oy: 56 30.8%
  • mümkün olan en kısa zamana düşürülsün

Oy: 65 35.7%
  • Böyle gayet iyi.

Oy: 61 33.5%

• Kullanılan toplam oy
    182
Merhabalar arkadaşlar ben dahil bir çok arkadaş 120 saniye kuralından ötürü yazacağı mesajı yazmayıp çıkıyor.

Şahsi görüşüm Sanılanın aksine whatsapp gibi pata küte değil 40-60 saniye arası bir süreye çekilmesidir

ve anketi acıyorum

dipnot; Vbullettin çeksin gitsin mt bizim :queen:

oyunu kullan, vatandaşlık görevini yap.
ben kullandım ve mutluyum.

Evet diyorum mührümü teslim ediyorum

bu yazıyı yazarken daha 66 saniye bekleyin dedi kendi konuma yazmayacaktım az daha :cherry:

3 seçenek ten 2 sinin toplamı mı baz alınacak? atıyoru 9 böyle gayet iyi var 8 diyeri 4 de diyeri toplam 12 olarak mı olacak?

süre azalırsa, saçma sapan, okuyana hiç faydası dokunmayacak cevaplar artar. böyle iyi bence.

DKN

süre kalksın saçma sapan yazan atılsın. bunu gönderirken de 13 saniye bekledim

Bir cevap yazdınız ve gönderdiniz. Başka başlıkta yazılanı okudunuz, cevap yazıyorsunuz, yazdınız bitti. Gönder dediniz. İlk gönderdiğiniz cevaptan itibaren geçen süre benim mantığıma göre en az 30/45 saniye olacaktır eğer klavyeye random basıp ileti göndermiyorsanız veya 3/5 kelimelik cevap yazmıyorsanız tabii. E 120 saniyeden geriye kaldı 75/90 saniye. Bu süreyi bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız veya cevap vermekten vazgeçecek duruma geliyorsanız, buranın bir chat odası değil forum olduğunu hatırlamanızda fayda var demektir.

Özet: Bence 180 saniye yapılsa daha kafi. Düşünülmeden yazılmış, bol imla hatalı ve okunması zor mesajların önüne geçmiş oluruz. :cat:

Eğer süre indirilecekse herkes için süre kısaltılmamalı üyeliği eski olanlar kademeli olarak kısaltılabilir.

Ben sürenin kalması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen genelde süreyi bekliyorum ancak bu süre mesajımı kontrol etmemi sağlıyor. Sonuçta ortaya daha kaliteli bir yazı çıkıyor. Forum mesajları maalesef çok kalitesiz ve Türkçemiz kötü kullanılıyor.

Bu arada anketin taraflı olarak açılması şahsen hiç hoşuma gitmedi. Düşürülsün düşürülsün aynı kalsın demişsiniz. Ya birer şık koyarsınız ya 3 farklı şık. Madem öyle arttırılmasını da isteyenler olabilir. Bu konuda ankete müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tekeriniz düz bassın, iyi forumlar.

120 saniye az bile.
70 milyon türkiye bizi izliyor, 120 saniye içinde paylaşmaya değer ne yazmış olabilirim?
15 dakika filan olmalı.

afferim lan snap, sendeki cevheri ben gördüm, gözüm üstünde :wiinkk:

Cevaplarınızı forumda zevkle takip ediyorum bence foruma büyük renk katan kullanıcılardan birisiniz lakin çoğu zaman cevaplarınızın sarkastik olup olmadığını anlayamıyorum. :)

Cevaplarınızı forumda zevkle takip ediyorum bence foruma büyük renk katan kullanıcılardan birisiniz lakin çoğu zaman cevaplarınızın sarkastik olup olmadığını anlayamıyorum. :)

estafirullah
nietzsche "öfkeyle değil, gülerek öldürür insan" der.
ben de yumruğumu öfkeyle değil kahkahayla savururum :)

"paylaşmaya değer"lik konusunda ciddiyim.
kimse senede 5 fotoğraftan fazlasını çekmese mesela.

"döke-saçalık büyük anlamsızlıklara gebedir"
Francesco Damiani

Ben sürenin kalması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen genelde süreyi bekliyorum ancak bu süre mesajımı kontrol etmemi sağlıyor. Sonuçta ortaya daha kaliteli bir yazı çıkıyor. Forum mesajları maalesef çok kalitesiz ve Türkçemiz kötü kullanılıyor.

Bu arada anketin taraflı olarak açılması şahsen hiç hoşuma gitmedi. Düşürülsün düşürülsün aynı kalsın demişsiniz. Ya birer şık koyarsınız ya 3 farklı şık. Madem öyle arttırılmasını da isteyenler olabilir. Bu konuda ankete müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tekeriniz düz bassın, iyi forumlar.

anket taraflı değil. kimisi cok kısa istiyor kimisi olağan seviyede olmasını. Maksat ortada anketin adı ''Düşürülsünmü'' olarak açılmış. 120 saniye bunu idrak etmenize yetmemiş haklısınız zaman arttırımı istemede.

ayrıca cok konusma kahveland a benzemez burası :p

Msn haline gelir forum valla, bence yassah olsun hatta 3 dakika'ya çıkmalı süre yoksa iyice gırgır'a sarar forum, başta ben, beni nasıl durdurursunuz soora?

Mobiliz anket bile görünmüyor. Tercihim ise evet bu süre kısalsın ama whatsap gibide olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar