yahu bu 120 saniye yuzunden cevap yazmıyorum

Ey site yönetimi ''120 saniye'' ney ? . bir mesaj yazıyoruz, cıkıp gıdıyoruz .Sanki pentagon'un sitesini koruyorsunuz böyle agır bir güvenlik önlemimi olur

94 model cbf motoru gibi işliyor server az yenilik

ban atmayın :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

bir de ,arkadaşın su konuya yorum yaptı, veyahut şu üyeyi takıp et gibi bir olay yok, onunda gelmesi lazım

elalem imza ya resim koyuyor biz bitik bitik dolanıyoruz.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
120 sn bekleme şeysine katılıyorum, çok uzun bir süre.

Push notification istiyorsun yani ;)

yahu o olmasada olur ama 120 saniye olayı cok farklı. bekliyoruz boyna ve bu cok kisiyi rahatsız ediyordur eminim.

sonucta herkes makale yazmıyor hızlı konular arası gecis yapabiliyor.

misal ben soru üzerine acılmıs konularda takır takır cevap veremiyorum bir kisiye yazıyorum sonra birine yazarken pat 120 saniye diyor cıkıyorum siteden artık sitem edesim geldi :p

120 sn olayından bende rahatsızım. Bunun yüzünden çok sefer cevap yazmaktan vazgeçtim...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Cevap yazmamı gerektiren başlığı/mesajı okumak, cevap yazmak, yazdığım cevabı göndermeden önce son bir kez kontrol etmek 120 saniyeden fazla sürse gerek.

Çoğunluk bunda hem fikir ise süreyi tekrar gözden geçiririz, fakat eminim ki bu süre uyarısı çıktığında mesajınızı tekrar bir gözden geçirip varsa yanlışları düzeltip, ya da yeni bir şeyler ekleyip göndermek daha mantıklı.

Cevap yazmamı gerektiren başlığı/mesajı okumak, cevap yazmak, yazdığım cevabı göndermeden önce son bir kez kontrol etmek 120 saniyeden fazla sürse gerek.

Çoğunluk bunda hem fikir ise süreyi tekrar gözden geçiririz, fakat eminim ki bu süre uyarısı çıktığında mesajınızı tekrar bir gözden geçirip varsa yanlışları düzeltip, ya da yeni bir şeyler ekleyip göndermek daha mantıklı.

Roman yazmıyoruz genelde.
Forumda yazılan mesajların büyük bir çoğunluğu 2 cümleyi bile geçmiyor. Haldı ki biraz uzun olsa bile 120 sn bence çok bir rakam. Dediğim gibi bu süre yüzünden çok sefer mesaj yazdıktan sonra uyarı verdiği için sayfayı kapadım beklemedim. Ara sıra sinir bozucu olabilir Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 60 sn ye uygun olur.

Forumu gereksiz geyikle doldurmak isterseniz, whatsapp grubuna döndürmeyi dilerseniz elbette fazla gelir. Ancak, gerçekten konuya katkı sağlayacak bir mesaj yazmaya çabalıyorsanız ve mümkün olduğunca düzgün, anlaşılır ve noktalama işaretleri gibi hususlara dikkat eder şekilde yazmaya çalışırsanız, 2 dakikanın çok da uzun olmadığını görürsünüz.

Sizin yazmak için 2 dakikanızı bile harcamaya tenezzül etmediğiniz bir bilgiyi okumak için başkası neden zaman harcasın? Kaliteli bir forum oluşturmaksa, kaliteli insanları foruma çekmekse amaç, süreyi azaltmaya değil yazdıklarınızın kalitesini arttırmaya bakmak lazım bence.

Konusu açılmışken, Forum mobile tarafında iyileştirmeler yapılsa mükemmel olur. Mesela tapatalk gibi eklentiler olsa ne de güzel olurdu.

Forumu gereksiz geyikle doldurmak isterseniz, whatsapp grubuna döndürmeyi dilerseniz elbette fazla gelir. Ancak, gerçekten konuya katkı sağlayacak bir mesaj yazmaya çabalıyorsanız ve mümkün olduğunca düzgün, anlaşılır ve noktalama işaretleri gibi hususlara dikkat eder şekilde yazmaya çalışırsanız, 2 dakikanın çok da uzun olmadığını görürsünüz.

Sizin yazmak için 2 dakikanızı bile harcamaya tenezzül etmediğiniz bir bilgiyi okumak için başkası neden zaman harcasın? Kaliteli bir forum oluşturmaksa, kaliteli insanları foruma çekmekse amaç, süreyi azaltmaya değil yazdıklarınızın kalitesini arttırmaya bakmak lazım bence.

2 dk süresi var ve forum seviye tavan yapmış durumda, hiç troll mesaj/başlık yok zaten...

troll'ün biri gelir, boyna boş boş yazar, pişman eder. 2dk. bir mesaj için yeterlidir bence.
yazdın, başka konuya baktın, cevabını hazırla, yaz, kontrol et, erken bittiyse bir kaç saniye imlaya bak... 120 iyidir.

Troll engelliycez diye gercek uyeler de engelleniliyor o nasil olacak
Adam trollse cok kisiyi rahatsiz ediyosa banlanir mesajlari silinir olur biter. Bikac kisinin yapacagi sey yuzumden tum forum bekletilmemeli

Super Moderator
Arkadaşlar biraz da buranın bir forum olduğunu hatırlamakta fayda var. Herkes bıt bıt alıştı whatsapptan, facebookdan şuradan buradan hızlı iletişime, şimdi forum da bu hıza ayak uydursa fena olmaz diye serzenisler doğuyor.

Şahsen ben 120 saniye kuralından dolayı herhangi bir rahatsızlık çekmiyorum.

Bence bu konuda bir anket açılmalı. Kaç kişi bu konudan şikayetçi kaç kişi memnun belli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar