yahu bu 120 saniye yuzunden cevap yazmıyorum

Bu forum çoğu forum gibi VBulletin kullanıyo artık tarihi eser olmuş bir ürün. Node.JS temelli bi forum scripti olsa mesajlar arası süre 10 saniyeye bile çekilebilir ama şu anda çok fazla mesajın aynı anda atılması sunucuyu kasar.

Sayın moderatörler bence süreyi kısaltmayın. Şu haliyle dahi kısa bence. Yahu çatır çatır karşılıklı yazışmayla bilgi kaynağından çok chat sayfasında dönüyor sayfalar. Misal benim son açtığım konuya bir bakın. Ben bir soru sordum iki kişi alakasız bir mevzu üzerine konuşmaya başladılar benim açtığım konuda ve aradığım şeyi bulamadım.
Forumu chat sayfasına döndürmeyelim

anket linki http://www.motosiklet.net/forum/anketler/169102-120-saniye-bekleme-suresi-dusurulsun-mu-anket.html

DKN

trafiğin en yoğun olduğu yerde bile bekleyerek kaybetmiyorum bu süreyi. hayatımdan 120 saniye çalmaya hakkın yok admin

trafiğin en yoğun olduğu yerde bile bekleyerek kaybetmiyorum bu süreyi. hayatımdan 120 saniye çalmaya hakkın yok admin

ahahahahahahahahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

ahahahahahahahahaha

(23 saniye bekleyerek yazdım gülmemde geçti beklerken yazmayadabilirdim)

DKN

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar