Mantık Ve Sürüş Zevki

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
siz performansmış falan konuşuyorsunuz, benim için turun yarısında acıkınca yiyeceğim köftelerin lezzeti önemli. :)
Haa, ülke dışına çıkarsam da oralarda ne yenir neyin tadına bakmak lazım onu daha çok merak ediyorum.
mesela @killingroad bilir belki, transfagarasan'dan geçme niyetim var, oralarda mola yerlerind egüzel yyecek mekanı nereleri görmüştün bit tüyo ver. :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
siz performansmış falan konuşuyorsunuz, benim için turun yarısında acıkınca yiyeceğim köftelerin lezzeti önemli. :)
Haa, ülke dışına çıkarsam da oralarda ne yenir neyin tadına bakmak lazım onu daha çok merak ediyorum.
mesela @killingroad bilir belki, transfagarasan'dan geçme niyetim var, oralarda mola yerlerind egüzel yyecek mekanı nereleri görmüştün bit tüyo ver. :)
abi ordan bi italyaya uğra pizzayı göm, bak köfteden daha lezzetli 😀

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
abi ordan bi italyaya uğra pizzayı göm, bak köfteden daha lezzetli 😀
Zaten İtalya turunu oraları bilen yerel halkın dilinden anlayan biri ile yapma istiyorum, müze falan gezmek gibi derdim yok onların fotoları internette var zaten öyle baksam ne olacak, böyle pizza olsun makarnaları olsun pastramileri falan olsun sokak lezzetleri olsun onları birlikte ayı gibi yieceğim yol arkadaşı lazım bana. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar