Mantık Ve Sürüş Zevki

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zevksiz adam,

Elli sene öncesinin modellerinde takılıp kalmışsın. Zaten motordan da anlamıyorsun. V Strom denildiğinde kaçacak yer arıyorsun.

Git kumda oyna ….

Not : Hırbo gitti , Alpbatur zevk vermiyor , Sampsonite reşit değil . Uğraşacak bi sen kaldın . Polemik yap benimle Tommykelciğim benim ❤️❤️❤️
Seni suya götürür, susuz getiririm hoca :)

Boş ver, polemiklere gerek yok, sen bilgini, tecrübeni yazıya dök. Faydalanan faydalansın, inanmayan ya da doğru olmadığını düşünenler de kendi bildikleri gibi davransın.

Ben diyebilirim. Ama neyle kıyaslandığına bağlı tabii ki.

Burada listelenen diğer motorlara bakarsak sadece 600RR daha keyifli bir sürüşe sahip olacaktır. Belki 650F de ama, yani pek emin olamadım.
Bu durumda bu motorlara bakan birinin Hornet zevksizmiş diye düşünmesi veya buna göre tercihini şekillendirmesi saçma olur.
Aynen killingroad ağabey. Yoksa Hornet 750 iyi yaw, yalanır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Onların hepsi domuz sosisi, adama elli kere sordum dana etinden sosis varmı diye yok dedi. Acaip nefis kokuyorlardı ama bir tarafım şişerek reddetmek zorunda kalmıştım.
Sosis, salam, sucuk, jambon falan dediğin zaten domuz etinden olur. Bunlar hep domuz etinin değerlendirilmesi için uydurulmuş şeyler. Dana etini bu ürünleri yapmak için kullanmak hem dana etine hem de (ürünler domuzdan olanlara kıyasla samandan hallice olduğu için) bizlere yazık. Dinî inanış veya zevk sebebiyle (bu kısım da biraz yetiştirilmeyle ilgili; domuz etinin sürekli hakir görüldüğü bir kültürde yetişen kişinin bu ürünlerle ilgili bir zevk geliştirme şansı pek yok açıkçası...) yemeyene bir şey demem ama şahsen bu ürünlerin domuz etli alternatifleri varken dana etlinin yüzüne bakmam bile. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar