Arama sonuçlarınız

1. A

hergun motordan dusuyorum yardim

Sa hergun motordan dusuyorum hizli gidiyim her yerden doniyim skinti yok ama hizli giderken yavasliyorm hiz 20ye dustummu motor kayiyo zor tutuyom aynisk donemecte oluyor tam sag doncem yavasliyorm ozellkle yokus assaga motor kayiyor napmam lazim
  2. A

Apache tvs 150 hangi yag kullaniyim acil yardim

Sa apache tvs 150 motorum var aldgmdan bri ilk defa degistircem yagi ne kullaniyim
  3. A

sa cok acil egsozla sehpa ayak arasindaki plastigin adi ne

Sa motorda devir yukselince motor titriyince tak tak ses geliyordu gecen farkettimki egzosla sehpa ayaklik arasindaki plastkk yok o vuruyor o parcanin adi ne nerden alirim
  4. A

Apache Tvs rolantı ayarı kaçta olmalı bı turlu bulamadım azaltıyorum stop edıyor

sa soru cok basit once Apache tvs 150 rolantı ayarı kacta olmalı sureklı degiştırmekden bıktım arttırıyorum ole bı ses varkı dururken bıle cekılmıyor dusuruyorum bazen stop edıyor
  5. A

MOTORDA AMARSTÖR YAMULDU DÜZELTILIRMI ILLA DEGİŞCEKMI

1hafta once motorda kaza yaptım goturdugum yer on grenaj sol manet sağ ayaklık sağ sinyal camurluk amatstör için 750 tl para ıstedi 700e yaptırıım bende 800 tl para var yarın ehlıyet sınavına gırıcem acıkcası :D sızce ilk ehliyetımı alıyım yoksa motorumumu yaptırıyım ekipmanlarım var bu arada...
  6. A

120 ile gidiyorsunuz bırden durmanız gerekti nasıl durursunuz duramıyorum ben

Sa 120 ile falan gıderken bırden durmanız gerekırse motorun hakımıyetını kaybetmeden nasıl dururusnuz acaba?? aynı sonuçtan 70 le giderken kaza yaptım ondan soruyorum
  7. A

İLK KAZAMI YAPTIM 20-30 METRE TAKLALARA GEL

Sa ilk kazamı virajda donerken düştüm ve yaklaşık 20-30 metre taklalar attıkdan sonra durabııldım kask mont ve eldiven işini cok iyi yaptı ancak dizligim olmadıgı ıcın dız kapaklarım damamen sürtünmeden kanamalar falan oldu sizinle paylaşmak ıstedım bıde motordakı skıntıları soylıyım ne kadar...
  8. A

MOTORDAN GELEN SES BU SES NEYİN İŞARETİ (VİDEOLU)

Sa günlerdir acıyorum forumda bayram dolayısıyla usta bakmamıstı bugunde bakamadı yaırn acıp bakıcakmıs motora burdakı abılerım video yuklememı sesi iyi dinlemek ıstemıslerdi video cektım motorda azda olsa yağ vardır az ama var haberınız olsun bide 500 km once slindir yeni yapıldı full orgınal...
  9. A

Devir düştümmü tak tak ses devir yukseldımmı skıntı yok ne olabilir motordan anlıynlr

SA motor devir düştümmü yanı boştayken yavaşlıyınca falan tak tak ses geliyor devir yukseldımmı skıntı yok bu yuzden bayram boyunca kullanamadım tamirci acık degil yanlıs anlasılmasın burdakıler ölü dürtücü slindir yeni 0 herşeyi orgınal yapıldı 500-600 km once sizce bu neyden olabılır
  10. A

Ben Böyle motor ustalarının yeter anasını satıyım parasıyla motora baktıramıyoruz

motorda tak tak tak ses gelıyor düşük devirde yukselınce skıntı yok butun gun 4-5 tane motorcuya goturdum bırı 600 700 diyor su olabilri bu olabilir aç dıyorum motoru kesın bişey soyle suan yoğnum dıyor otekıler doluyuz otekıler bayamdan sonra dıyor abicim hepsı farklı farklı arızalar soyluyor...
  11. A

MOTORUMDA TAK TAK TAK SES GELİYOR

SA apache tvs 150 var motordan bugun dun bişey yoktu bugun calıstırdım tak tak ses gleıyor devir yükseldıgınde sıkıntı yok ama devır düştügünde yanı durdugumda falan boştayken falan tak tak tak ses gelıyor napanılrıım servıs kapandı burdakı servısde apzartesi anca diyor
  12. A

KASK - MONT ONERİSİ GÜNLERDİR ARIYORUM NOKTA ATIŞI YAPICAKLAR GELSİN....

SA burayada bi kaç kere post actım ancak 2-3 kısı taktı sadece marka soylıyıp gıttı apache tvs 150 aldım kask ve mont için 500 maximum 600 tl param var daha fazlası yok lutfen ustune koy demeyın mont ve kask alıcam direk bi model soylermısnız sunu al dıye yok ls2 diyip genel bı marka...
  13. A

Motor aldim apache tvs 150 kask ve mont onerisi

Sa 2 gun once apache tvs 150 2,el aldim suanda kaskim ve montum yok 400 tl butcem var gunde 1*2 saat kullaniorum sehir ici kask ve mont onerirmisiniz sekil olmasi tercihim :D havasi olsun :D simdiden tesekkurler
  14. A

Lan 800 1000 TL sigortamı olur yeter nereye sorsam 800 1000 (İstanbul)

Yav arkadaş yeter yaşım 19 2 gun once motor aldım sigorta yaptırcam 300-400 tl ayırdım kenara onun ıcın 800den aşşağı yok dalgamı gecıyorlar ne lan bu 800 nedir 400ü gözden cıkarmısım ne dıyorlar ya napıcam cıldırcam bu gidişle yapamıcam
  15. A

MOTORU ÜSKÜDARDAN ALAMIYORUM...

Sa Üsküdarda Apachi tvs 150 motor anlastım adamla motoru gıttık gorudk pazartesi sabah notere gıdıp devri vercez adam guvenlık gorevlısı motoru getıremıyor beyoğlunda oturuyorum ancak motoru getırcek bırı yok bneım seltıfıkam hazırlanıyor kursda oyuzden ehlyıetım daha yok bu motoruda kacırmak...
  16. A

Beyoğlu , mecidiyekoy , şişli Bölgesınde Yardım beklıyorum cok acill

Sa 4000 tl gıbı bı bırıkımım var 3700e apache tvs 150 biriyletelefonda gorustum arastırdım falan kafama yattı bayadır araştırıyorum zaten, motor şişli camının ordaymıs kısacası yarın aksam motora bakıcaz olursa otekı sabah ustaya gosterıp notere gıdıcez abilerım ancak yakınımda motordan anlıya...
  17. A

1 ay sonra ehlıyet sınavım var motoru şimdiden alsam nolur yarıdımcı olurmusunuz?

sa motor ehlıyetı sınavım temmuzun 25 mı ne ole bişeyınde 2saat ders aldım rahat rahat kullanabılıyorum denge sorunum falan kesınlıkle yok acaba motoru erken alsam 1 ay semtın içinde sursem iyice ogrensem nasıl olur bılgıınızı almak ıstedım
  18. A

Apache Tvs , Ybr Tek soru Yardımcı olabilirmisini?

Arkadaşlar sa Cok kolay bi sorum var Apache tvs 150 , ve ybr arasında kaldım büyük ihtimal Apache tvs alcam yanı ben 70 kiloyum 80 kilo arkadaşımla beraber sureklı gezıcez yokuş yukarı falan skıntı cıkarırmı motor??
  19. A

motor'lar hangı aylar arası fiyatı düşer?

honda cbr falan almayı dusunuyorum ancak fıyatı bıraz pahalı daha dusmesı ıcın ortalama ne kadar beklemem lazım arkadaslar
  20. A

motorun hurdaya cıkma suresı kac yıl?

sa once acaba motorun hurdaya cıkma suresı kac yıl?