Beyoğlu , mecidiyekoy , şişli Bölgesınde Yardım beklıyorum cok acill

Sa 4000 tl gıbı bı bırıkımım var 3700e apache tvs 150 biriyletelefonda gorustum arastırdım falan kafama yattı bayadır araştırıyorum zaten, motor şişli camının ordaymıs kısacası yarın aksam motora bakıcaz olursa otekı sabah ustaya gosterıp notere gıdıcez abilerım ancak yakınımda motordan anlıya nbırı yok en azından motorla 1 turlucak hanı ustaa goturelım okey derse alınır falan dıyebılcek bırı varmı yarın aksam 21:00 civarı cok makbule gecer kazık yemek ıstemıyorum ılk motorum olcak pek motor tecrubem yok acıkcası

Anadolu yakasi olsa gelirdim dostum. Insallah bosta olan biri yardim eder. Ama ikinci el herzaman risklidir.

cok teşekkur ederım yorumlarınıza kımse bakmaya bıle tenezzul etmıyor suanda nedense napmam lazım yalanmı soylyım

Super Moderator
Alihan,

Ben gelip yardımcı olmak isterim, herhangi bir problem değil bu benim için, fakat bahsetmiş olduğun motosiklet konusunda bir fikrim yok, yani bir tur atıp, bakmak konusunda herhangi bir sıkıntı yok, ama çok fazla bir yorum getirebileceğimi sanmıyorum, sonuçta motosikletin karakteristiğini bilmiyorum, hiç kullanmadığım bir tarz. Ama yine de yanımda birisi olsun istiyorum, genel olarak bir yorum getirsin dersen, ben yanında bulunmaya çalışırım.

abicim yorumun ıcın cok teşekkure derım acıkcası şöyle belirtiyim motor 3-4 saatlik kursla bılıyorum ben yavaş yavaş alışıcam arkadaşımla gelıcem arkadaşımda aynı benım gıbı ama motordan analmıyoruz yok yağmı yakıyor debriyajmı bıtık motorunda skıntı varmı en azından biri alınabilir dese ertesi sabah bi ustaya goturcez yınede ordan notere şimdi bunu yapma amacım abi her baktıgım motoru ustaya goturmek ıstmeıyorum bütçe biraz skıntılı masraf cıksın ıstemıyorum bunların uzerıne yınede gelmek ıstersen gelmenden memnun olurum

Agv

Sıkıntısı yoksa motorun ustaya götürelim sıkıntı yoksa öderim ustanın parasını sıkıntı varsa sen öde gibisinden konuş derim

Şimdi ben bahsettiğin civara yakın oturuyorum 9 ay apache' de kullandım ama sana alacağımız motorda yarın bi sorun çıksa benim sana söyleyebilecek hiç bi sözüm olamaz, 15 dakika sürmeyle problem olup olduğunu anlamak için ayrton senna gibi olmak lazım. Senin yapabileceğin en iyi şey satıcıyla cumartesi öğlen yada hafta içi 20:00' den önce buluşup sürat motora gidip ordaki ustalara göstermek olur. Mecidiyeköye de yakın ayrıca.

Yada biraz insan sarrafı olmalısın benim motorumu alan arkadaş bi tipime baktı bi motoru nasıl muhafaza ettiğime, daha motoru sürmeden aldım ben bunu dedi :) Zorla ben sürdürdüm al şunu bi tur at gel diye :mrgreen:

Arkadaş adam toplayıp gitmeyi düşünmüş, aslında kötü fikir değil. Düşünsene 10 motorcuyla, motor almaya gidiyorsun.

Not: Eğer olurda ciddi ciddi bu seneryo oluşursa (5-10 kişi toplanırsa), bana da haber verin, bende geleyim. Satıcının vereceği tepkiyi görmek isterim. :flower:

@bune tamamda süratde yaptırmış bakımlaırnı zaten orda oyuzden oraya goturmek ıstemıyorum kısacası :D

oraya 15 dk mesafede çağlayanda ya da mecidiyeköyde bir sürü motor tamircisi var, birine gidersiniz ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar