MOTORUMDA TAK TAK TAK SES GELİYOR

SA apache tvs 150 var motordan bugun dun bişey yoktu bugun calıstırdım tak tak ses gleıyor devir yükseldıgınde sıkıntı yok ama devır düştügünde yanı durdugumda falan boştayken falan tak tak tak ses gelıyor napanılrıım servıs kapandı burdakı servısde apzartesi anca diyor

Egzantrik de olabilir ama büyük ihtimalle krank. Heleki motor da yağsız kalma durumu olduysa %100 krank denebilir

Bizim motorlarda 300tl civarı tutar yansanayi ybr parçaları kullanıldığı için.
Ama apache parçaları çok pahalı. Bence 500-600tl hatta fazla tutar eğer krank ise

Mars rublesi olma ihtimalinide es gecmeyin....
Genellikle scooterlerde gorulur ama olmasi muhtemeldir..

dostum yağ durumuna bak içinde yağ kalmamışsa yatak sarma denen olaya doğru gidiyordur.

Mars rublesi olma ihtimalinide es gecmeyin....
Genellikle scooterlerde gorulur ama olmasi muhtemeldir..

cevaplarınız için cok teşekkür ederim sibop aayarındanmış ole dendi yarın yapılcaz goturcem slindir yenı oldugundan sıbop ayarı daha yapılmamıs

yatak sesi. hararetli bir şekilde kullanıldıysa yada yağsız kaldıysa gelir. km çok yüksekse gelir. benim eski motordan da geliyordu. sadece düşük devirde gelirdi yüksek devirde ses yoktu. özellikle düşük devirlerde viteste gazı kestiğinde motor freni yaparken çok net duyuluyordu ses hatta vuruntu direksiyondan hissediliyordu hafiften. onu bir dene istersen. ayrıca sadece kranktan gelmez motor içindeki dönen parçalarda gevşeklik olursa o ses gelir bakılması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar