MOTORU ÜSKÜDARDAN ALAMIYORUM...

Sa Üsküdarda Apachi tvs 150 motor anlastım adamla motoru gıttık gorudk pazartesi sabah notere gıdıp devri vercez adam guvenlık gorevlısı motoru getıremıyor beyoğlunda oturuyorum ancak motoru getırcek bırı yok bneım seltıfıkam hazırlanıyor kursda oyuzden ehlyıetım daha yok bu motoruda kacırmak ıstmeıyorum pazartesi sabah 2 saatını ayırıcak biri varmı acaba? beyoğlu cıvarındaysa arabayla gotururuz motorla donerız

lütfen saçma sapan yorumlar atmayın yardım ıstıyorum sadece.

Sa Üsküdarda Apachi tvs 150 motor anlastım adamla motoru gıttık gorudk pazartesi sabah notere gıdıp devri vercez adam guvenlık gorevlısı motoru getıremıyor beyoğlunda oturuyorum ancak motoru getırcek bırı yok bneım seltıfıkam hazırlanıyor kursda oyuzden ehlyıetım daha yok bu motoruda kacırmak ıstmeıyorum pazartesi sabah 2 saatını ayırıcak biri varmı acaba? beyoğlu cıvarındaysa arabayla gotururuz motorla donerız

lütfen saçma sapan yorumlar atmayın yardım ıstıyorum sadece.

Kardeş ilk motosikletimde ben de aynısını yapmıştım. Adamdan rica et motosikleti Harem arabalı vapurlarına kadar götürsün. Ordan Sirkeci'ye geçtiğinde mesafe bayağı azalıyor.

Eğer tek sorun ehliyetini almamış olman ise sıkıntı olmaz büyük ihtimal. Ama vitesli motosiklet deneyimin yok ise hiç girişme o işe.

var deneyımım bıraz ancak mlaesef adam yok o saate bulamadım bi türlü adam guvnelık gorevlısı bankada hiç bi turlu 5dk cıkıyor en fazla notere

Hocam Ataşehirde Oturuyorum,Üsküdara Geçerim Sizde Üsküdara Gelirsiniz.Oradan Motorla Beyoğluna Gideriz.Geri Beni Atarsanız Yardımcı Olabilirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar