Arama sonuçlarınız

1. A

ÜRETİMDEN KALKAN MOTOSİKLET PARÇASINI BULAMIYORUM YAMAHA XJ6

Herkese merhabalar YAMAHA XJ6 MOTOSİKLETİM İÇİN ( FAR DEMİRİ ) ( ARKA TUTMA DEMİRİ ) ( YEDEK SU DEPOSU GENLEŞME TANKI ) Aramaktayım bir çok servise sordum ancak sonuç hüsran önerebileceğiniz bir yedek parça firması var mı teşekkür ederim
  2. A

YAMAHA XJ6 MOTOSİKLETİM İÇİN SIFIR VEYA ÇIKMA YEDEK PARÇA ARIYORUM

Herkese merhabalar YAMAHA XJ6 MOTOSİKLETİM İÇİN ( FAR DEMİRİ ) ( ARKA TUTMA DEMİRİ ) ( YEDEK SU DEPOSU GENLEŞME TANKI ) Aramaktayım
  3. A

projelik motor alınır

selamın aleyküm arkadaşlar elinde çekme belgeli veya evraksız motor olan varmı acaba proje için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  4. A

SELAMIN ALEYKÜM PROJE İCİN MOTOR YARDIMI :)

Selamın Aleyküm abilerim,kardeşlerim daha önceden açtığım konuyu bazılarınız hatırlar diye düşünüyorum. kanuni windys 125 :cherry: motorumu sattım ehliyet almak için nasipse ehliyetimide alıyorum suan cross motorlar çok dikkatimi çekiyor ve aklımda bir cross motor projesi yapmak var acaba...
  5. A

PROJE MOTORU ÖNERE BİLECEK VEYA ELİNDE OLAN ?

Selamın Aleyküm abilerim arkadaşlarım belki hatırlarsınız kanuni windys 125 motorum vardı onu toplamıştım görmeyenler için : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157956-asla-hayallerinizden-vazgecmeyin-2-yil-da-bitsede-bitiyor.html#post3798538 nasıpse satıyorum motoru baya zarar ettim...
  6. A

WEB SİTESİ İLE İLGİLENEN VARMI ARAMIZDA VEYA Bİ TAVSİYE

Selamın Aleyküm herkese bu konuyu kime danışsam bilemedim internette bi araştırma yaptım ancak pek güvenemedim motosiklet dükkanımız için bir web sitesi yapmayı düşünüyoruz ancak bu işler nasıl olur alan adı vs nasil alırız ufak biilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar
  7. A

MODİFİYELİ PROJE MOTORU KANUNİ WİNDYS UCUZA ACİL

selamın aleyküm herkese abilerim kardeslerim dostlarım malum 18 yaşıma girdim ve hala motosiklet ehliyetim yok ancak 2 yıldır motosikletim var gerçi açtığım konudan hatırlarsanız kanuni windys projesi diye 2 yıl motora binemedim zaten neyse konuya geçeyim şimdi ben buraya Sigorta yazıcam ve bi...
  8. A

Selamın Aleyküm herkese hayırlı aksamlar

selamın aleyküm herkese abilerim kardeslerim dostlarım malum 18 yaşıma girdim ve hala motosiklet ehliyetim yok ancak 2 yıldır motosikletim var gerçi açtığım konudan hatırlarsanız kanuni windys projesi diye 2 yıl motora binemedim zaten :mrgreen::mrgreen: neyse konuya geçeyim şimdi ben buraya...
  9. A

KANUNİ WİNDYS 125

selamın aleyküm abilerim kardeşlerim arkadaşlarım konuya hemen gireyim 2 sene önce ilk motosikletimi aldım motorum kanuni windys 125 ilk motorum olduğu için birazda acele ettim motorumu aldığımda hiç motor kullanmayı bilmiyordum noterden satışı aldık adama rica ettim vitesi boşa alırmısınız diye...
  10. A

asla hayallerinizden vazgeçmeyin 2 yıl da bitsede bitiyor :)

selamın aleyküm abilerim kardeşlerim arkadaşlarım konuya hemen gireyim 2 sene önce ilk motosikletimi aldım motorum kanuni windys 125 ilk motorum olduğu için birazda acele ettim motorumu aldığımda hiç motor kullanmayı bilmiyordum noterden satışı aldık adama rica ettim vitesi boşa alırmısınız diye...
  11. A

BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce motosiklet dükkanı açtık ve gelen motosikletlerin bakımını hatırlatacak kişi bilgilerini notlayacak bir program varmı acaba ajanda gibi bildiğiniz şimdiden teşekkür ederim :)
  12. A

İNTERNETTEN EGZOZ ALIMI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Selamın Aleyküm arkadaslarım abilerim kardeşlerim işten anca çıktım foruma yeni girebildim Geç oldu biraz ama Herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım konuya geçeyim bu aliexpress tr den egzoz almak istiyorum acaba nasıl oluyor daha önceden alış veriş yapan bana yardımcı olabilirmi...
  13. A

Yurt dışı motor dolandırılıyoduk

Selamın Aleyküm abilerim kardeslarım hemen konuya gireyim facebookda ucuz motor dıye bı kısı gordum bi sayfada 1.000 tl ye kutusunda 125cc 0 kilometre cross satıyordu cok cazıp geldi numarasını aldım aradım 2 adet kaldı dedi arkadasıma söyledim bende alıyım dedi öbürünü adamla konustum adam...
  14. A

pist motoru hakkında yardım

selamın aleyküm arkadaşlarım kardeslerim abilerim size bir sorum olacak bu pistde motosiklet kullanan kişileri gördükce bende heveslendim acaba sadece pist için kullana bileceğim bir motosikleti nasıl almalıyım nasıl mantıklı olur sızde zaten normal şehir içi kullanım motorum var ancak bu...
  15. A

polisaj nasıl yapılır ???? bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba ?

abilerim arkadaşlarım kardeşlerim internette uzun süre arastırma yapmama ragmen hala pek bi bilgi bulamadım polisaj nasıl yapılır bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba ? ORNEK öncesi sonrası
  16. A

Çin motoru hakkında benim düştüğüm hataya düşmeyin bi bakın

Selamın Aleyküm Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim öncelikle bikaç hatamdan bahsetmek istiyorum gecen sene kanuni windys125 motorumu aldım çünkü 1 hafta daha bekleyıp bi ybr almadım cok acele ettım motoru 1.500tl ye aldım motor ilk motorum oldugu ıcın acele ettim ve biraz bindim sonra...
  17. A

SON FIYAT SATILIK SERVİS BAKIMLI KAWASAKİ NİNJA 250 SL

PAZARLIKSIZ SON FIYAT!! 11.750 TL Yeni iş kurmaya çalıştığımız için Mart ayında aldığım 2015 model motosikletimi satıyorum. Motosikletimi 0 olarak Necat Motor'dan aldım. İlk ve tek kullanıcısıyım. Hiçbir sorunu yoktur. Bakımları yetkili serviste yapılmış olduğu için garantisi devam etmektedir...
  18. A

DÜKKAN KONUSUNDA YARDIM VE FİKİR

selamın aleyküm dostlarım kardesımlerım abilerim öncelikle aranızda olmak cok güzel ve sizlere bikaç şey danışıp fikir almak istedim bi abim motosiklet dükkanı actı ve camlara reklam yapmam için fikir istedi benımde aklıma pek bişey gelmedi sizden dukkanın camına ne resmi koyabilirim hoş şık...
  19. A

STUNT HAKKINDA

Selamın Aleyküm abilerim arkadaşlarım 18 yasındayım yaklaşık 4 yıldır motosiklet kullanıyorum scooter deneyimim yok denicek kadar az vitesli motosiklet ile öğrendim hayla vitesli motosiklet kullanıyorum konuya geliyim istanbulda yasıyorum motosikletim kanuni windys 125 motorum oldukca yıprandı...
  20. A

Selamın Aleyküm yeniyim aranızda bi göz atabilirmisiniz acaba gösterge konusunda :)

Selamın Aleyküm Abilerim kardeslerım 3 ay önce kendi paramla çalısarak çabalıyarak bi motor aldım motorum kanunı wındys 125 motorumu aldıgımda gerçekden acınıcak haldeydi ancak içindeki o hefes hemen almamı sağladı biraz acele ettim ancak ilk motorum oldugu ıcın seviyorum motorumu özellikle...

Yeni mesajlar