DÜKKAN KONUSUNDA YARDIM VE FİKİR

selamın aleyküm dostlarım kardesımlerım abilerim öncelikle aranızda olmak cok güzel ve sizlere bikaç şey danışıp fikir almak istedim bi abim motosiklet dükkanı actı ve camlara reklam yapmam için fikir istedi benımde aklıma pek bişey gelmedi sizden dukkanın camına ne resmi koyabilirim hoş şık güzel bişey , yardımcı olursanız sevınırım hertürlü düşüncenizi yazın lütfen :)
DÜKKANIN CAMININ RESİMLERİ 2 CAMA DA YAN YANA OLACAK RESİM FİKİRLERİ ALAYIM :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun :). Nereye açtı acaba ? Yakınsa bir hayirli olsuna gelelim. Bence en mantıklisi reklamciya gidip ordan çizim ve önerilerine bakmak her işin ustası ayrı olur :)

Benım fikrim , sakın oyle racing motor resimleriyle falan camı tamamen kapatıp berber dukkanı gıbı yapmayın biraz ağır ve kaliteli bi dizayn ile hoş bir goruntu yakalamaya calısın bı musterı olarak oyle motor resmı olan yerlerı tercıh etmıyorum yani

Hocam gozunu seveyim berberlerdeki gibi david beckham falan misali cg125 gelen dükkana ducati panigale fotografi falan yapmayin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu resimler güzel olabilir;

Yazısız olarak;
tumblr_np7di5QznY1sljvuao1_1280.jpg

Bir cama kız bir cama erkek güzel olabilir;
tumblr_mvqih1lMi31sms42to1_1280.jpg

Hoş olabilir;
yamaha-r6-wallpaper-3.jpg

Motosikleti
Cruiser
Bence hoş bir vitrin tasarımı daha iyi olacaktır..

çok teşşekkür ederim reklam olur düşüncesiyle yazmadım ama sıkıntı olmaz heralde Ayaz Motor Şehit Er Namlı Cad. Mecidiyeköy Cad. NO : 37/A İSTANBUL :) yorumunuz içinde ayrı teşekkürederim

Motosiklet dükkanı demişsin ama satış mı ? Servis mi ? Ayrıca camları kaplamaktansa güzel bir tabela daha iyi iş görür. Dükkanın içerisinin görünmesi daha mantıklı. Dükkanı gösteren şey vitrindir zaten.

caglar bey kaliteli bir dizayn derken birazdaha fıkır verebilirmisiniz acaba yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
Mamba09 bey evet haklısınız sımdı kafamda canlandı david beckham mahalle berberi gercekden komik :D sizinde aklınızda ne tür bişey var acaba soylersenız sevınırım yorumunuz ıcınde teşekkürler :)
Avici kadınla adamın oldugu fotograf gerçekden cok iyi oda aklımda kalsın çok teşekkürler :)
Cavalry yorumunuz ıcın teşekkür ederim vıtrın tasarımı olarak ıceriye bi kask stantı dusundum suanlık soyle bi tasarım yaptım Allah yüzümüzü kara cıkarmasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

4 adet cam olduğu için zaten soldakiler den içerisi gözükmüyor çünkü soldaki camların arkası yazane yanı ofis gibi olacak sağda iki cam var onlar bosta kalıcak dediğiniz gibi arkasına da motosikletler dizilicek nasipse :)
tabela olarak da bunu düşünüyorum :)

Motosikleti
Cruiser
Rica ederim kardeşim.. Satış kısmını ben de tam çözememiştim ama kask standı dediğine göre ekipman da satılacak sanıyorum.. Vitrin bence çok önemli ve aşırı derecede de boğmamak gerekir, teşhir etmek istediğiniz belirli ürün çeşitlerini sade bir şekilde vitrinde sergileyebilirsiniz bence.. Hem dükkanda bulunan ürün çeşidi hakkında bilgi verir, hem vitrin ürünlere boğulmazsa insanlar dükkanın içindeki ürünleri de rahatça görebilir..

BUDA ARKADASIN TAVSIYE ETTIGI RESİM elimden geldikce nasıl dururdıye bı denedım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
10 numara olmuş, gelip dizlik, disk kilidi, kask falan alasım geldi :queen:

[url]http://i.hizliresim.com/yRQRDN.jpg[/url]
BUDA ARKADASIN TAVSIYE ETTIGI RESİM elimden geldikce nasıl dururdıye bı denedım :)

ben motorun ozgur ruhuyla ilgili yazıların cidden insanı resimden daha cok etkiledigine inanıyorum,
yazı resimle birleşmeli..

biz ozgur tipleriz ve evet herkes napıosun desede kalbimize anlatsakta,
kafamıza eseni yaparız yukardaki yazı gibi bu tarz yazı bence olaya noktasını koyar..

Avici :DDD cansın dostum vallaha aksam aksam neşem yerine geldi seviyorum bu aiele ortamını :)
BİDE BUNU YAPTIM

Avici :DDD cansın dostum vallaha aksam aksam neşem yerine geldi seviyorum bu aiele ortamını :)
BİDE BUNU YAPTIM [url]http://i.hizliresim.com/rRr8vm.jpg[/url]

Hocam yanlış anlaşılmak istemem lütfen yanlış anlama,
kendim grafikerim ve bu tarz işlerin daha kurumsal yapılmasından yanayım.
İmkanınız varsa bi reklamcı, ajans vb. ile görüşün.

Emeğinize asla bir şey demiyorum lütfen tekrardan yanlış anlamayın.

Şimdiden hayırlı olsun.

niye yanlış anlayım dostum :) herkes ne güzel yazdı düşüncesini bende nelere dikkat etmem gerektiğini öğrendim ama gerçekten boyle oladı gıbı bi şirketle anlasmam lazım :) cok teşekkür ederim yorumun için :)

Bir dükkanın imajı her şeyidir. Kimse kötü görünen bir yere gitmez. Bu yüzden bence de bir reklam ajansı ile çalışmanız çok doğru olur. Ekmek kapısı nede olsa önemli.

Fikrimi de belirteyim, bence cama resim kaplama pek olmaz. Motor satan bir yer olarak motorlarınızı sergilemelisiniz. Dükkanın içi görünmeli. Camı kaplamak yerine tabelaya önem verilmeli. Sıradan bir tabela yerine değişik bir tabela daya iyi dikkat çeker. Işıklandırma çok önemlidir. Görsel öğeler akılda daha kalıcıdır.

Bence dükkan parça cam yerine tek cam olmalı. Boyasıda hangi markayı daha çok satıcaksanız bence o firmanın rengine boyayın. Örneğin Kawa ise yeşil olsun :)

Kafamda çok şey canlandı ama buraya yazsam roman olur :) Şimdilik yeterli bence...

Bu dükkan hoşuma gitti girip bakardım. Çok düzenli gayet iyi. Kaos ortamı yok.

qRLWP3.jpg

Son düzenleme:
böyle 2. elci tarzı bi görüntüsü olmamalı camının bi ilk 1.5 metresi görünmeli reklamla kapatılmamalıki içerdeki motorlar görünsün :) yamaha suziki ktm vs markaların amblemi daha cok rağbet görür tabelada hangi ürünü satıcaklarsa artık ortada isim gene sağindada satıcagı fırma . camün o üstündede ufak bi resim ve kredi kartına pesin fiyatina 9 taksıt felan yazsın bitanede özlü söz :D motosiklet değil güvenlik satıyoruz felan yani salladım yanlıs anlasılmasın öyle bi güzel sözle gayet tatlı yanından geçen bi uğrıyım dıcek bişey olmalı bence .Ayrıca bisiklet ekıpmanı satarsanız cironuz artar diye düşünüyorum daha cok rağbet var kask korumalık eldiven eflan bisiklet icin olanlar yani kilit felan öyle bi reyon yapabılırsınız . hepsine kaska ayırmayın yanına ceket vs koyun zengin görünsün . benden bu kadar hayırlı işler bol kazançlar dilerim hayırlı olsun :=)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siyah filmli tek cam koydurun. Herhangi bir resim vb koyma. Sadece markalarin amblemlerini yari saydam sekilde camin altina soldan saga dogru sirala. Siyah ve kirmizi rengi kullanaeak sade bir tabela yap. Gayet sade olsun. Cok profosyonel durur fiyatlarida azcik asagi cekerek her kitleye hitab edersiniz.

aziz kardeşim;
ben prensibi yazayım, gelinim sen anla ne anlarsan;
tabela ve benzeri çalışmalar harika bir motorcu olduğumuzu belirtmek ya da aleme şekil yapmak için değil oranın ne üzerine çalıştığını belirtmek içün kullanılır.
bunu yaparken de içerinin aydınlatmasını kısıtlayacak boydan boya kaplamalar bu tarz küçük işletmeler içün uygun düşmeyebilir.
tabelada işlenmesi gereken elele tutuşmuş motorcular gibi marjinal figürlerden ziyade marka imajı, adres bulunurluğu, iletişim bilgisi vesaire üzerine olmalıdır.
işletmenin "butik motorculuk" gibi bir iddiası varsa bu daha küçük detaylarla iç tasarımda işlenebilirdir.

bir diger prensip de bizzat ve şahsen çok beğendiğiniz bir tasarım sizi bu kadar cezbettiyse haddinden fazla spesifiktir ve pazar genelinde çok rağbet görmeyecektir.

bu itibarla "yav şiir gibi tabela yaptık"tan ziyade maksada yönelik bir çalışma yağılmalıdır.

iyi çalışmalar diler gözlerinden öperim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar