ÜRETİMDEN KALKAN MOTOSİKLET PARÇASINI BULAMIYORUM YAMAHA XJ6

Herkese merhabalar YAMAHA XJ6 MOTOSİKLETİM İÇİN ( FAR DEMİRİ ) ( ARKA TUTMA DEMİRİ ) ( YEDEK SU DEPOSU GENLEŞME TANKI ) Aramaktayım bir çok servise sordum ancak sonuç hüsran önerebileceğiniz bir yedek parça firması var mı teşekkür ederim

XJ6 için nasıl parça bulamıyorsun?

Yetkili servisten almak mı istemiyorsun? Parçayı söylersin getirirler.

ilginiz için teşekkür ederim sakarya bölgesindeki bir çok yetkili bayii ile iletişime geçtim ama olumlu geri dönüş alamadım, sıfır parça sordum efendim evet

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yurtdışı alışveriş imkanınız varsa oradaki siteler üzerinden sipariş verip getirtmek daha mantıklı duruyor.

Sakaryadakiler cinsmiş.
Evet yurtdışından sipariş verebilirsen daha temiz olur ama bazı parçalarda gümrük limitine takılma riski olur.
Onunla uğraşamam dersen de İstanbul'da bilinen büyük bayilere gidersen, en nihayetinde 30 günlük bekleme süresiyle getirirler parçayı. Ben XJ6 ile kaza yaptğımda da hemen hemen hiç bir şey ellerinde yoktu, sipariş ettiler geldi.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim efendim istanbul dan bir bayii ile görüşüp siparişleri verdim dediğiniz gibi yurt dışından getirtecekler 5 ila 45 gün sürebilirmiş bakalım artık hayırlısı bekleyeceğiz :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Sakarya bölgesinde görüşmüş olduğunuz bayileri yazılı olarak Yamaha Türkiye'ye şikayet etmenizi öneririm. Hem Yamaha Bayisi olacak hem de parça getirmeyecek ha, yok öyle yağma.

Premium motor var istanbulda eski kardeşler motor oraya sordunuzmu?Ellerinde varsa 1 haftada size teslim ediyorlar veya elden alabiliyorsunuz yoksa bir ay içinde getiriyorlar.

Ayrıca bahsettiğiniz parçaların tamiri mümkün değilmi?

CRF

Bayideki servis danışmanı belliki uğraşmak istememiş. Ayıp yaptıkları

Salak bunlar ya.
Ellerinde kala kala servis ağı ve parça bulunabilirliği kalmış, onu da şu sıralar gelen direk satılıyor karaborsa diye iplemiyorlar.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Tavsiyeniz için teşekkür ederim efendim istanbul dan bir bayii ile görüşüp siparişleri verdim dediğiniz gibi yurt dışından getirtecekler 5 ila 45 gün sürebilirmiş bakalım artık hayırlısı bekleyeceğiz

Acaba aldığınız parçaların fiyatlarını yazabilir misiniz, yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırma imkanımız olur.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Salak bunlar ya.
Ellerinde kala kala servis ağı ve parça bulunabilirliği kalmış, onu da şu sıralar gelen direk satılıyor karaborsa diye iplemiyorlar.

Elemanı ucuza çalıştırırsan böyle olur. Patronun cebine girecek parayı mı düşünecek eleman? Minimum emek ile maaşını almaya bakar. Yönetim zaafiyeti bunlar hep. (Yamaha Bayi / Serviste de ne yönetim olur bizde değil mi? Ben de ayrı bir evrende yaşıyorum tabi...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar