Selamın Aleyküm yeniyim aranızda bi göz atabilirmisiniz acaba gösterge konusunda :)

Selamın Aleyküm Abilerim kardeslerım 3 ay önce kendi paramla çalısarak çabalıyarak bi motor aldım motorum kanunı wındys 125 motorumu aldıgımda gerçekden acınıcak haldeydi ancak içindeki o hefes hemen almamı sağladı biraz acele ettim ancak ilk motorum oldugu ıcın seviyorum motorumu özellikle plakamı seviyorum 34 JJ 0099:) konuya geleyim motorumu toplamaya basladım kırık grenajlarını 0 parçalar halinde değiştirdim kırık olan orjınal farım yerine ise mondial mcx 150 farı haktım cok hos durdu gercekden ancak ibrem yanı göstergem pek hoş gelmiyor
orjınal göstergem bu

ancak ben bu dijital ıbreyi kullanmak ıstıyorum acaba olurmu bi şekilde uydura bilirmiyim bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilecek abilerimi kardeslerime teşekkür ederim şimdiden ahyırlı aksamlar :)

Güzel kardeşim,

Değmez, alacağın göstergenin kalitesi muamma, bozulursa verdiğin para çöp. Bindiğin motor şu an sana çok güzel duygular hissettiriyor, biliyorum. Ama bu sezonu geçirdiğin zaman yetmeyecek, bunu da biliyorum. Büyütme telaşına girişeceksin ancak paranı böyle şeylere harcadığın için bütçen daha büyüğünü kaldırmayacak. Benden sana tavsiye, bu tür şeylere harcayacağın parayı bir kenara koy, biriktir. 6-12 ay sonra yeni motorunu aldığında bana teşekkür edeceksin.

Yok illa takıcam diyorsan, takarsın bir şekilde. Dijital göstergedeki benzin, vites göstergesi çalışmaz yanlız.

düşünceleriniz gerçekden benım ıcın cok önemli, düşüncenizi söylediğiniz için çok teşekkür ederim
yanlız benım gostergem kırık oldugu ıcın değiştireceğim illakı o yuzden bu farklı ibre düşüncesine girdim benım ıbrem orjınalı 79 tl cıvarı dıjıtal ıse 85 90 arası arasındakı fiyat yakın oldugu ıcın hos görüneni alasım geldi aklıma yattı uzun zamandır düşünüyorum yaza doğru nasıp ise dediğiniz gibi hysung un yeni çıkan naket motoru var nasıp ise almak ıstıyorum oyle bır nıyetım var ancak kendı motorumu satmayacagım ılk motorum oldugu ıcın hıc satasım yok gercekden :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

magirus minibüs ibresi gibi ben hiç sevmiyorum :))

Merhaba. Motor konusunda uzun yıllar süren bir tecrubem yok iki yıllık bir kullanıcıyım. Efendy06 nickli arkadaşın söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Birde ufak ekleme olarak şunu soyleyebilirim. İkinci el bor motor alacak olsam kesinlikle motorun orijinal parçalarına dikkat ederim. Aynı markanın farklı bir orjinal parçası bile olsa bana soğuk gelir. Tabi bu benim fikrim. Arkadaşın dediği gibi paranı saklamani tavsiye ederim:) Tekerin düz bassin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar