WEB SİTESİ İLE İLGİLENEN VARMI ARAMIZDA VEYA Bİ TAVSİYE

Selamın Aleyküm herkese bu konuyu kime danışsam bilemedim internette bi araştırma yaptım ancak pek güvenemedim motosiklet dükkanımız için bir web sitesi yapmayı düşünüyoruz ancak bu işler nasıl olur
alan adı vs nasil alırız ufak biilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Eğer bilginiz yok ise sizin yapmanız cok zor. Domain alacağınız şirketten yardım isterseniz daha iyi ve sağlıklı bilgi alabilirsiniz

bu işi internetten yapan siteler ne kadar güvenilir acaba tasarımını vs kendileri veriyor 60tl cıvarında 1 yıllık alan veriyorlar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
motosiklet dükkani ne kardes, motosiklet mi satiyorsunuz?
Eger web üzerinden satis pazarlama yapacaksaniz ciddi yardim almaniz gerek.
Ama sadece bir tanitim sayfasi gibi düsünüyorsaniz, godady den domain ve site yapma mevzusu satin alip kendiniz hazirlayabilirsiniz.

sana eticaret sitesi lazım, googleden eticaret sitesi diye arat, çıkan sayfalardan beyendiğin firmalar ile iletişime geç, o firmalar hem siteni hazırlar sana yönetim paneli vs verir ürünlerini eklersin, hemde web sitenin adını (domain) senin adına tescil eder.

aradığım bilgiyi aldım çok teşekkür ederim herkese :)
buarada web sitesi yanlızca dükkanı tanıtmak amaçlı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba, Eğer site üzerinden satış yapmayı planlıyorsanız e-ticaret sistemi kurmanız gerekir ve bu scriptler (sistemler) oldukça maliyetli yazılımlar. Sadece tanıtım amaçlı yapacaksanız iş basit. Eğer satış yapmayı planlıyor ve bütçeniz az ise n11-sahibinden-gittigidiyor-sanalpazar gibi mağaza siteleri üzerinden de satış yapabilirsiniz.

bkz: http://www.eticaret.com/

Hocam öncelikle alan adı almak çocuk oyuncağı bir iş , hadi yerli önerelim isim tescil vs ara kendi üzerine satın al (bence 5 yıl al , her yıl yenilemen lazım uğraşma sonrasında da unutma süresi dolup gitmesin).Bunun ana şifreleri vb sadece sizde olsun.Alan adı com veya com.tr olsun (nic.tr - biraz daha prosedür vardır).

Sonrasında bul bir firma fiyatları kıyasla yaptır biz nasıl motosiklette hata yapıyorz bazen kazık yiyorsak sende yavaş yavaş öğrenirsin , birde siteden beklentin nedir adresimiz belli olsun arayanlar bizi bulsun mu , parça satarız vb mi vs vs

sadece tanıtım içerikli olucaksa benimle iletişime geçin
http://www.diaveldesign.com/ buda web tasarım sayfamız
(hosting+domain+web sitesi)dahil uygun fiyatlara yapıyoruz ilgilenirseniz iletişime geçin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar