Arama sonuçlarınız

1. orhanyldz

ptt motorlu dağıtımcılık hakkında

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,aranızda veya en azından yakın çevresinde ptt motorlu dağıtım işi yapan vamı acaba?izmlrde bu işe nasıl başvurulur,şartlar nedir,vb.vb. Sorular hakkında yardıma ihtiyacım var.
  2. orhanyldz

debriyaj sorunu

CÜmleten iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden teknik bir konuda yardım isteecektim, şimdi sorunum şu benim ramzey qm 250 cruiserim özellikle iki kişi blnildiği zaman ve yine özellikle rampada kalkışımda motor debriyajımı yavaş yavaş bırakıp hareket etmeye başladığım noktada ciddi bir sarsıntı...
  3. orhanyldz

Serbest Motokurye...bilgi..

merhaba arkadaşlar, Sizlere birkaç sorum olacak? İzmir'de serbest olarak motokurye işi yapan varmı aranızda,yapılıyorsa nerde ve nasıl yapılabilir,ortalama kazancı ne kadardır,çalışma saatleri nasıldır? hangi sektörlerde çalışılabilir?Sorularım şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
  4. orhanyldz

İlaç deposu kuryeliği hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar sizlerden en azından bilgi sahibi olan arkadaşlarda öğrenmek istediğim bir konu var.ecza deposu kuryelerinin çalışma şartları nasıldır,yanii vardiyalımı,hafta sonları çalışırlarmı,geceleri veya hafta sonları nöbetleşemi çalışırlar vb.Elbetteki firmaya göre deişiklik gösterir...
  5. orhanyldz

Benzin fiyatına 10 kuruş zam

Benzinin perakende satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere 10 kuruş artırıldı. Akaryakıt dağıtım şirketlerinden derlenen bilgiye göre, kurşunsuz benzinin litre satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere 4,23 kuruştan 4,33 kuruşa yükseltildi. Akaryakıt ürünlerinin perakende satış...
  6. orhanyldz

çin malı cruiser motor ile dağda cross tadında gezi.

Merhaba bayramın ikinci günü eşimle ne yapsak ne etsek diye düşünürken,birden bir şimşek çaktı ve daha önceden adını duyduğum ama bir türlü gitmek nasip olmayan izmir yamanlardaki karagöl'e gidelim dedik.Hava buca'da güzel ama karagöl denen yer dağın taaa arkalarında bir yer.tereddüt yaşanmadı...
  7. orhanyldz

trafik cezası taksitlendirme?

Merhaba arkadaşlar.sizlerin yardımına ihtiyacım var.Bir arkadaşım ne yazık ki tüm uyarılarıma rağmen ehliyetsiz olarak motorunu kullanmakta ısrar etti ve en sonunda cezasını yedi.Şimdi sorum şu arkadaşın B sınıfı ehliyeti var,sanırım yetersiz evraktan dolayı,yanii motor ehliyeti olmadığı için...
  8. orhanyldz

egsozdaki lekeler...

Merhaba arkdaşlar,yine nacizane fikirlerinize ihtiyacım var.biliyorsunuz motorumun egzosunda bol miktarda ayakkabı tabanının yapışıp erimesi sonucu oluşan leke ve lanet bir laynonun yapışıp erimesi sonucu oluşan lekeler topluluğu var.gelelim sorumuza ben bu lekeleri nasıl çıkaracam???????
  9. orhanyldz

koyduğjum benzindemi sorun var yardım????

Merhaba arkadaşlar.Benim başım yine dertte.Aslında ramyede sorun yok diye düşünmekteyim.Sorun şu 2 gün önce İzmirin pislik bir semtindeki bir petrol ofisi benzinliğinden ne yazık ki zorunlu kaldığım için 10 ytl lik benzin aldım.ve benzini aldığımdan beridir Motor her devir yükseltmek (yanii...
  10. orhanyldz

Motorumun ruhsatını kaybettim ne yazpmalıyım ACİL YARDIM

Merhaba arakadaşlar vereceğiniz bilgilere acilen ihtiyacım var.ruhsatımı kaybettim ne yapmam gerekiyor,karşılaşabileceğim sorunlar ve yapmam gerekenler hakkında acilen yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler..
  11. orhanyldz

izmir içi ufacık tepecik bir gezi:)

merhaba yavaş yavaş sezon açılıyor artık. eee durulurmu bir yol yapalım dedik.tabii gönül isterdiki varalım uzun yollar yapalım ama malum havalar daha pek tekin değil,bizde karar verdik izmir içinde dolanmaya. eşim, ben ,sevgili remzimizle (ramzey yanii) daha önce gidip görmediğimiz Bornova...
  12. orhanyldz

6 ay sonunda motoruma kavuştum...

arkadaşlar forumu meşgul etmek istemem ama sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.taaa 6 ay önce geçirdiğim bir motorsiklet kazası sonucu sol kolum kırılmıştı.ameliyatlar,alçılar falan derken en sonunda Cuma günü kolum açıldı.Tabii bu 6 ay süresince motorsikletlermi girmedi rüyalarıma,sizlerin...
  13. orhanyldz

Eylül ayında şirinceye yaptığımız geziden kareler...

bu geziden birkaç gün sonra motorumla yaptığım ufak bir kaza nedeniyle kolumu kırdım.ve şuan hala kolum iyileşmiş değil ama olsun motora devam hele bir iyileşeyim:cherry:bu arada çok özledim motorumu...bu arada ramzeydekiler ben ve eşim..hondadaki arkadaşımız murat..
  14. orhanyldz

akü sorunu

arkadaşlar merhaba bende ramzey qm250 var.sorunum şu aküsünü daha yeni değiştirdim motor ortalama 1 ay yattı ve şuan akü şarj sorunu var yeni akü olmasına rağmen.motorun servisi motora "jel akü" taktığını söyledi.ama dediğim gibi motor şuanda ateşleme yapmıyor ancaK vurdurarak...

Yeni mesajlar