izmir içi ufacık tepecik bir gezi:)

merhaba yavaş yavaş sezon açılıyor artık. eee durulurmu bir yol yapalım dedik.tabii gönül isterdiki varalım uzun yollar yapalım ama malum havalar daha pek tekin değil,bizde karar verdik izmir içinde dolanmaya. eşim, ben ,sevgili remzimizle (ramzey yanii) daha önce gidip görmediğimiz Bornova Homeros vadisini bir keşfe çıkalım dedik.Homeros vadisi gerçekten çok güzel bir yer şehrin karmaşasından kaçıp sığınalacak yerlerden birisi,yeşilliği,akar suyun sesi,temiz havası,gerçekten dinlendirici bir yer.buyrun kısa ama zavkli gezimizden enstanteneler...
Burda artık vadiye varmıştık hemen remziyi park edip resimlere başladık.

bu şekilde irili ufaklı gölcükler dolu ...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili orhan doğayla iç içe mükemmel bir gezi olmuş. En azından haftanın stresini atmışsındır. :cat:

Cennet gibidir İZMİR...
her köşe bucağı sanki keşfini bekleyen bir doğa harikasıdır!
çok güzel fotolar çekmişsiniz nice mutlu geziler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotoğraf az olmuş :silent:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
nerde bu homeros vadisi? ataturk mahallesinden yukari çıkıncamı? insanın canı çekti valla bizdemi gitsek hafta sonu :)

dün bende homerostan başladım, ve tüm tepe ve köylerden çiğliye kadar gittim, yaptığım şey çok zevkliydi :D ben fotoğraf çekemedim ama çok güzeldi.

homerosa aslında birgün şöööyle bir toplanıp gitsek çok güzel olur

güzel gezi olmuş... fotografın birinde ağaçın biri gövdesine kadar suya batmış acayip görünüyo...

Değerli arkadaşım yapmış olduğunuz bu ufak gezi stres atmak için birebir olmuş.Açıldığından bu yana hiç gitmedim bir gün belki bizde gideriz.Ancak bizim MT-İzmir grubuyla Ayvalık gezisi düzenlediğimizden yollardaydık,yoksa sizlere katılırdık bende Bornova Özkanlardayım bir ara İzmirli Ramzey ciler toplansak bir yerlere gitsek hiç fena olmaz dı.Herkezde Kırmız ve Siyah Ramzey var bende Mavi tam bir mavi boncuk :) Elinize ayağınıza sağlık güzel bir gezi olmuş.

Evet güzel gezi olmus da o ufacık tefecik değil miydi yaw tepecik yapmışsınız siz onu :silent::silent::cherry::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar