debriyaj sorunu

CÜmleten iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden teknik bir konuda yardım isteecektim, şimdi sorunum şu benim ramzey qm 250 cruiserim özellikle iki kişi blnildiği zaman ve yine özellikle rampada kalkışımda motor debriyajımı yavaş yavaş bırakıp hareket etmeye başladığım noktada ciddi bir sarsıntı yapıyor.pek teknik olarak anlatamadım sanırım ama sankİ debriyaj kaçırıyormuş gibi oluyor,ve şimdl sorunun ne oldugu ve çözüm önerilerinizi alabilirmiylm.çünkü gerçekten artık tamirciler taafından kazıklanmaktan ciddi anlada sıkıldım.

sorununu anladım kardeşim...

genel anlamda debriyaj kaçırmasa bile .......

çinli mamüllerin kalitesi belli olduğundan dolayı....

debriyaj balataların tabiri caizse kavrulmuş diyebiliriz...sertleşmiş diyebiliriz...

bahsettiğin motora hondanın balatası uymaktadır..ancak hatırladığım kadarıyla 1 adet eksiği kalır..onuda üstünden çıkanların en iyisi ile tamamlarsın...

sorunun düzelecektir....

benim scooterdada o sorun vardı, iki kişi binince acayip silkeliyodu. balatayı açtımki taşlaşmış, ayna gibi pürüzsüz olmuş. ağaç eğesi ile törpüledim biraz, şimdi sıfır titreşim.

aynı sorundan bende jinlun 250 motorum varken çok çekmiştim çözümüne gelince balata tasını sıkan 4 tane vida vardır o vidaların altına birer tane bakır pul koyarsan sorunun çözülecektir yeni balatalarda tak ayrıca

21567519.jpg

aynı sorundan bende jinlun 250 motorum varken çok çekmiştim çözümüne gelince balata tasını sıkan 4 tane vida vardır o vidaların altına birer tane bakır pul koyarsan sorunun çözülecektir yeni balatalarda tak ayrıca

21567519.jpg

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Teknik anlada biraz beceriksiz olsamda önerdiğiniz çözümleri dikkate alarak tamir etmeye çalışacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar