Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

Ekipman Mevzusu..

Selamın Aleyküm Motosiklet eldivenine ihtiyacım var, dizliğe ve bunun gibi birkaç ekipmana daha ihtiyacım var. İstanbul Kadıköy'de Rıhtıma yakın mevkide motosiklet ekipmanları satan mağaza biliyor musunuz acaba ? En erken 1 nisana kadar en geç yaza kadar vaktim var . Yani duruma göre biraz...
  2. Wokiie

Spor Salonu.

Herkese merhaba. Selimiye'de Kadıköy'e yakın bir yerde oturuyorum. Rıhrım'a yürüyerek 15 otobüsle 5 dk. Bu yüzden Rıhtım'a yakın bi spor salonu bakıyorum . Uygun fiyatlı olan türden . Fakat uygun fiyat diyede merdiven altı bir yer olmasını istemem. Biraz kaliteli olmasında fayda var. Ayda...
  3. Wokiie

Yardım !!!.

Herkese iyi akşamlar . Dün öğleden sonra cüzdanımın kaybolduğunu farkettim. Selimiyede kalıyorum (İSTANBUL) . O gün ehliyet için kaydolmaya gitmiştim (10.03.2015). Kadıköy rıhtımdan otobüse bindim. 12a yada 14 olması gerek . Kaldığım odada bulamadım . Baya aradım yatakları falan kaldırıp...
  4. Wokiie

Yeni Eldiven.. ?

Herkese Selamın Aleyküm . Yaklaşık bi hafta önce taşındık. Motosiklet ekipmanlarını kitaplığımın üstüne koymuştum. Kaskın içinede eldiveni . Fakat taşıma şirketinden gelen elemanlar eldivenin birisini kaybettiler. Şu anda tek eldiven var . Bende yeni eldiven almak istiyorum. İlk konu şu ...
  5. Wokiie

MT125 & MT25 ??

Herkese merhaba . Kesin bilgi olmamakla beraber Yamaha MT125 ve MT25'in üretildiğini duydum . Yani bu çok şaşırtıcı bişey değil . Fakat doğrumudur ? Ülkemnize gelirmi ? Biraz bilgi verebilirseniz çok teşşekür ederim . (Geldiyse hatta bayadır biliniyorsa bilgisizliğim için özür dilerim :D )...
  6. Wokiie

Motor Bloğu

Herkese merhaba . Bugün eve geldim ve üzücü bi haber aldım. Motosikletin motor bloğu çatlamış. Ne yapmam konusunda en ufak fikrim bile yok . Başınıza gelmiştir muhtemelen. Motor eski regal raptor e250 . İlla sanayimi ? Yoksa elde bi şekilde hallolur mu ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok...
  7. Wokiie

Teker Kaydırmak ?

-Motosiklette drift olayı nasıl oluyor ? Yani bu artistik duruşlar nasıl yapılıyor ? Yan yan gidiyolar falan . SuperBike'larda bu mümkün olurmu ? Mt yada Er serisi gibi motosikletlerde yapanı gördüm ama sorduğum zaman çok farklı oluyor superbike'de yapılamaz falan demişlerdi . Aramızda yapanlar...
  8. Wokiie

Teknik Konu ...?!

Herkese merhabayın :D Genel motosiklet teknik bilgilerini öğrenebileceğim bir kaynak varmıdır ? Yani kendi motorumu alınca " hmmm şunu bunu eksik hemen alayım yada tamir edeyim " demek istiyorum . Mesela motosikletin temek çalışması motor bilgileri fren modelleri falan . Aramızdan elbet...
  9. Wokiie

Tek Teker Mevzusu

Herkese merhaba . Şimdi bende bi tane Regal Raptpr E250 var. Tek tekeri öğrenmek istiyorum . Altın elbiseli adamıda izledim o konudada sıkıntı yok . Forumda elbet iyi teker yapan arkadaşlar vardır . İlk teker yaparkenki tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim . Yani motosiklette ne gibi hasarlar...
  10. Wokiie

Herkese Selam :)

Merhaba adım Emre İstanbul'da okuyorum . Motosiklet ile en güncel haber, bilgileri bu sitede bulabileceğimi düşünüyorum . Siz değerli sürücülerin deneyimlerinden faydalanmak isriyorum . Tekrardan merhaba ... :)

Yeni mesajlar