Yardım !!!.

Motosikleti
FAZER 8
Herkese iyi akşamlar .

Dün öğleden sonra cüzdanımın kaybolduğunu farkettim. Selimiyede kalıyorum (İSTANBUL) . O gün ehliyet için kaydolmaya gitmiştim (10.03.2015). Kadıköy rıhtımdan otobüse bindim. 12a yada 14 olması gerek . Kaldığım odada bulamadım . Baya aradım yatakları falan kaldırıp baktım. Cüzdanda nüfus, askeri kimlik, CMAS gibi birkaç önemli kartım bulunuyordu . Otobüse bindim. Otobüs kartımı cüzdanıma koyduğuma hatırlıyorum. O gün yine bişeyler atıştırmak için kartımı aldığımı hatırlıyorum. Bağzen kartı cebime koyuyorum. cüzdana koymak zor oluyor.

Her neyse cüzdan otobüste kaybolmuş olabilir diye düşünüyorum. Eğer otobüste kaybetmişsem ne yapmam gerek ? Daha önce yaşamış arkadaşlardan anlatmalarını istiyorum .

Herkese iyi forumlar ...

Çalınmış olsada içindekiler kimsenin işine yaramaz. Biryerlere atılır bulan kişi muhakkak sana ulaştıracaktır. İçinde tel no varsa tabiki.

Herkes bilir bu tür evrakların yeniden çıkarılmasının zor ve para tuttuğunu.

Yarın akşama kadar bekle haber çıkmazsa sabah karakola gidip zabıt tutturman ilerde kötü niyetli kullanımlara karşı çok önemli.

Cuzdan otobuste dusmusse ve icinde sana ulasilacak numara varsa ,insanlik sahibibiri bulmussa döner
bende esimin cuzdanini otobuste dusurmustum icinde baya para ve kredi kartladi filan vardı iste akliniza ne gelirse ..
otobus duragina gittik kimsenin bisey bildigi yok sonra telefon caldi yakinlarda oturan bir adam bulmus esim bulustu adamla aldi cuzdanini .. baska türlü zor

Motosikleti
FAZER 8
Cüzdanı buldum . Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. :)

Zamanında bende cüzdanı düşürmüştüm . Bisikletle giderken cebimden düşmüş . Bi tane tekel bulmuş. Eve varınca düşürdüğümü anladım. Gittiğim yolları takip ede ede cüdanı aradım . Tekelin önünden geçerken muhabbeti duydum. Aaa o benim diye yanlarına gittim. İnanmadılar tabii. Kimlik bilgilerini sordular.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar