Spor Salonu.

Motosikleti
FAZER 8
Herkese merhaba.

Selimiye'de Kadıköy'e yakın bir yerde oturuyorum. Rıhrım'a yürüyerek 15 otobüsle 5 dk. Bu yüzden Rıhtım'a yakın bi spor salonu bakıyorum . Uygun fiyatlı olan türden . Fakat uygun fiyat diyede merdiven altı bir yer olmasını istemem. Biraz kaliteli olmasında fayda var. Ayda 100-130 lira kadar verebilirim. (uygun fiyattan kastım kalitesine göre uygun fiyat) Eğer bilindik bi spor salonu varsa rıhtımda (Birazdaha uzak olabilir ) Söylerseniz sevinirim . :)

27 mayıs gibi okulum bitiyor zaten. O zamana kadar ne kadar kilo verirsem kafi :) Herkese şimdiden teşekkürler . İyi forumlar :)

Sport universe var.

Güzel düzenli biryer. Havuzuna bakıp vazgeçebilirsin ama yarı olimpik havuzlu salonda 2-3 kere girmişliğim var :) o nedenle diğer konulara önem veriyorsan olabilir. Yanlız iyi pazarlık yap. Hatta anlaşamadan çık ordan çok pahalı de. 1-2 hafta sonra ararlar :))

Motosikleti
FAZER 8
Sport universe var.

Güzel düzenli biryer. Havuzuna bakıp vazgeçebilirsin ama yarı olimpik havuzlu salonda 2-3 kere girmişliğim var :) o nedenle diğer konulara önem veriyorsan olabilir. Yanlız iyi pazarlık yap. Hatta anlaşamadan çık ordan çok pahalı de. 1-2 hafta sonra ararlar :))

Şimdilik havuz önemli değil. Yazın dalmaya gidiyorum . Bana vicut geliştirme kısmı ve takip etme kısmı önemli . Yani bi program verip geçmemeleri lazım . Yemek listesinide kontrol etmeleri gerek . Aklımda yarın bakarım :)

Aslında ora bulacağın şey seni şaşırtabilir. Şişmiş kas yığını adamlar yerine eğitimli spor hocaları ile karşılaşacaksın ve onlar senin herşeyinle düzenli olarak ilgilenecekler.

2011 de öyleydi şimdi nasıldır bilemiyorum.

Motosikleti
FAZER 8
Aslında ora bulacağın şey seni şaşırtabilir. Şişmiş kas yığını adamlar yerine eğitimli spor hocaları ile karşılaşacaksın ve onlar senin herşeyinle düzenli olarak ilgilenecekler.

2011 de öyleydi şimdi nasıldır bilemiyorum.

Hocam " mutluluğu herkes biliyor , sen paradan haber ver " :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar