Tek Teker Mevzusu

Motosikleti
FAZER 8
Herkese merhaba . Şimdi bende bi tane Regal Raptpr E250 var. Tek tekeri öğrenmek istiyorum . Altın elbiseli adamıda izledim o konudada sıkıntı yok . Forumda elbet iyi teker yapan arkadaşlar vardır . İlk teker yaparkenki tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim . Yani motosiklette ne gibi hasarlar oluştu , ne gibi yaralanmalar oldu ? .

-Paylaşırsanız çok memnun kalırım . Herkese iyi forumlar :)

Tek teker yapmak ne gibi yaralanmalara neden olur... Tek teker yaparken hayatını kaybetöiş insanlar var. Yanlış hatırlamıyorsam en son 1 yada 2 sene önce tecrübeli bir motorcu tek tekerde hakimiyetini yitirmiş ve hayatını kaybetmişti.
Hasar olarak 2 üç bün önce açılmış konulara bakabilirsin orda zaten bu konu hakkında yorumlar yapıldı.
Şahsi fikrim ki maalesef bende zamanında teker yapmış biri olarak etrafta üçbeş kişiye hava yapıcaksın diye hayatını riske atmak çok gereksiz geliyor bana. Sonuçta trafikte kaçtane araç görüyosunuz iki tekerle giden.
hep iki teker üzerinde güvenli bir şekilde gitmenizi dilerim

naked motorlar için zarar olmuyor. olasa da az miktarda.
SS motorlarda da çok olmuyor. olsa da az miktarda.
fakat chopper ile olmaz. çok zarar görür. zaten o makine gazla debriyaj ile kafa kaldırmaz.
arka çantaları doldurucan,arkaya yolcu bindiricen anca o zaman kaldırır. birde, kaldırması zor olduğu gibi, indirmeside zor olacak. al başına belayı.
amartisörü dağıtabilirsin,jantın yamulabilir,düşebilirsin,Allah korusun ölebilirsin.
anlayacağın sıkıntısı çok. bence, yapacaksan naketde yapmalısın. bende
yzf r125 var. zorladınmı kalkıyor fakat yapmıyorum zarar verecek diye..

notora zararını boşver kendine zararı ne olacak mesela tekere kaldırdın kontrol edemedin 90 derece kalktı ve sırt üstü sen düştün üstüne de motosiklet düştü omurga kırıldı mı oldun mu felç

Önü sert indirirsen keçeler patlar.oda fazla pahali bişey değil zaten.yani yapgitsin motora.bişey olmaz.kendine.dikkat.et.sadece. tek tekere her zaman tek teker yapamayanlar karşıdır.rahat ol

Motosikleti
FAZER 8
AEA'da motosiklet çok tekere geldimi arka freni sık hemen iner diyor . Böyle bi tecrubesi olan var mı ?

Motosikleti
BWS 100
AEA'da motosiklet çok tekere geldimi arka freni sık hemen iner diyor . Böyle bi tecrubesi olan var mı ?

mantıklı olan da o oluyor.

Kardeşim regal raptorla olmaz o, ağırlık merkezinden dolayı çok zor gelir tekere. Gelmez bile belki.

İlk motorum Regal Raptor DD100E idi. Ön kaldırmaya ugrasırken 1. kere zinciri kopardım, ön jantı yamulttum ve 1 kere de debriyaj balatası değiştirdim.

Sırt üstü fırıncı küreği gibi dümdüz düştüğünüzde iyi tarafı kuyruk sokumu kemiğinizi kırmamış oluyorsunuz. Kötü tarafı; çarpmanın etkisiyle akciğerlerinizdeki hava dışarı kaçıyor; bir yarım saat derin nefes alamıyorsunuz.

Bisikletliyken yapmıştım. Motorda denemek apayrı bir konu olsa gerek...

AEA videosunu izledim; aklımda kalan: 4 baklalı bel koruma değil de, boydan boya sırt koruma şart; denemek isteyenler için ...

Şahsen, motosikletimi daha yeni aldım; hırpalamak hiç istemem...

Ayak freniyle indirme konusuna gelirsek; daha iki teker üstündeyken bile arka freni kullanırken motosikleti kaydırmamaya çalışan biri olarak; tek tekerde tek arka frene güvenerek şaha kalkmayı denemek pek zamanı gelmiş gibi gelmiyor ...

Stunt show için çalışmak isteyenler; motosikleti limitlerde kullanmak isteyenler elbette deneyebilirler ... Videoda AEA'nın da dediği gibi başkalarına zarar vermedikleri yerlerde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar