Motor Bloğu

Motosikleti
FAZER 8
Herkese merhaba .

Bugün eve geldim ve üzücü bi haber aldım. Motosikletin motor bloğu çatlamış. Ne yapmam konusunda en ufak fikrim bile yok . Başınıza gelmiştir muhtemelen. Motor eski regal raptor e250 . İlla sanayimi ? Yoksa elde bi şekilde hallolur mu ?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim . İyi forumlar :)

Merhaba ,

Motor blogu ile alakalı başıma hiç böyle birşey gelmedi, bir bilgi sahibi değilim ancak şu linki inceleyebilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/69396-acill-blok-catlagi.html

Motor bloğu döküm olduğu için kaynak artırabilirsin döküm için özel elektrotlar var

Geçmiş olsun öncelikle. Motor bloğu çatlamışsa siz birşey yapamazsanız bloğun dikilmesi gerekli veya yeni blog fiyatlarınıda bir inceleyin belki daha ucuza halledilebilir.

sunfix i bir çok motor çatlağında kullandım.. hatta ybr 125 forumuna resim bile atmıştım kartel tapasında bulunan 2 milim lik açığı kapatmıştım... resim olurda daha detaylı yardımcı olabilirim...

eğer ince ve ufak bir çatlak ise SUN FİX işe yarayacaktır,
Yok derin ve aşırı SIKINTILI BİR YER İSE,

mOTOR KOMPLE SÖKÜLECEK VE SANAYİ'de kaynak yapılacaktır...

Motosikleti
FAZER 8
eğer ince ve ufak bir çatlak ise SUN FİX işe yarayacaktır,
Yok derin ve aşırı SIKINTILI BİR YER İSE,

mOTOR KOMPLE SÖKÜLECEK VE SANAYİ'de kaynak yapılacaktır...

Yarın detaylı resim çekip atarım. Dediğiniz gibi kuçük bi çatlaksa SUNFİX kullanırım .

Nasıl kullanılacağı ile ilgili küçük bi brifing verseniz ? :)

Kaynak işlemini ilk kez duyuyorum, çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Başınıza sonradan yine problem çıkartabilir.

Motosikleti
FAZER 8
Yarın götürücez . Kaynaklanmazsa değiştirelim derse masrafına göre yeni motor alınır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar