Arama sonuçlarınız

1. Nikkfurie

hiç arkadaşım kalmadı

İyiki varsın , sende olmasan çok yalnız kalacaktın 😅 Ortak ilgi alanları insanları daha çabuk kaynaştırır , bu açıdan motosiklet satın alıp çeşitli organizasyonlara katılmak sosyalleşmeni sağlayabilir.. mesela motosiklet festivallerinde kafamın uyuştuğu kişilerle dostluğumu devam ettirdim ben...
  2. Nikkfurie

Rusya Gürcistan turuna davet

Gürcistan kesinlikle izin vermiyor..
  3. Nikkfurie

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

Bugün Medley için Hdi 2800 dedi Allianz dan yaptırdım 3100 tl ye yol yardım veriyordu..
  4. Nikkfurie

Sgk Emeklisine 2 bin tl zam

en düşük 20.000 lira alan içinde geçerli bu hesap.. ha 20.000 tl ile hayat idame ettirilirmi diye sorarsan bence 50.000 lira ile de zor.. 1768563327 Kim için diye bir soru konuyla ilgili değil ama 😊 benim yazdığım , verdiğimiz prim aldığımız aylık hesabı ile ilgili.. hatta çiftçi sigortası...
  5. Nikkfurie

Emeklilik sistemi karlı yatırım 🙂 Her ay alınan maaşı başka yolllardan kazanmak için emekli olana kadar ödediğimiz primden çok daha fazlasını sermaye yapmamız gerekirdi.. mesela aylık 50.000 tl getiri için aşağı yukarı 10 Milyon liralık bir paramız veya gayrimenkulumuz olması lazım günümüz...
  6. Nikkfurie

En düşük emekli maaşı 20.000 tl oldu ve 5 Milyon kişi bu kapsamda.. diğerleri 45 ila 110 arasında..
  7. Nikkfurie

Motosiklet devrildiğinde neden çalışmaz?

Devrildiğinde uzun süre kaldırmazsanız (5 dk dan fazla) silindire yağ yürür buji ıslanır ateşleyemez , bujiyi söküp temizlemek gerekebilir..
  8. Nikkfurie

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Neredeydim hatırlayamadım çok oldu , 160 la falan giderken bir anda çekirge sürüsü üstüme gelmişti , motor 2004 Vstrom du orijinal camıda en üst seviyedeydi buna rağmen kaskın tepesi , omuzlarım yemyeşil olmuştu 😬
  9. Nikkfurie

İkinci motosiklet?

ehliyetide sonradan mı yazdın ? nerde yazdın yav adam bizlen eğleniir 😊
  10. Nikkfurie

İkinci motosiklet?

Gördüm sonraki mesajında neyse.. 300-400 arası Vstrom , Versys , Tiger 800 bulabilirsin.. Biraz daha güçlü ve karizmatik Ducati Multi 950 de listeye eklenebilir Aslında 1,95 boyunda biri için 400 liraya arazi odaklı alınabilecek en güzel motor Africa Twin dir ama 2016-17 yüksek kilometreli...
  11. Nikkfurie

İkinci motosiklet?

2 milyonluk mu öneri istersin 200.000 liralık mı ? ikiside istediğini yapar , bütçeyide yazmalısın ki 1300 GS yazarsak ohooo deme CRF 250 yazsak burun kıvırma 😀
  12. Nikkfurie

Exon 125 akü degisim sonrasi olanlar

Geçen sene Bosch marka akü satin aldım 6 ay sonra soğuklar başlayınca marş basmaz oldu , yetkili bayiye yönlendirdiler ölçtüler şarja bağladılar tamam düzeldi dediler bu kış ilk soğukta akü yine pert oldu.. Bosch un kafamdaki imajıda pert oldu aküyle birlikte 😬 Garantiye sokmamak için elli...
  13. Nikkfurie

yok yahu yalan söylediğini ima bile etmedim sordum değişiklik yaptın mı diye 😊 teknik meselelere meraklıyım tork devrine bakınca kısa oranlı dişliye sahip olmalı diye düşündürüyor zira videolarda da çok canlı çok seri bir motor..
  14. Nikkfurie

Bursa da parçasımı yok nedir , İstanbul'dan alayım getireyim yav beraber toplayalım şu Pulsar'ı 😊 elin varmıyor biliyorum , benim Medley de arıza yaptığında ha bugün ha yarın derken 8-9 ay yattı garajda , parçalarınıda bulmuştum oysa bir türlü elim gitmedi , sonra birgün kendi kendime gaza...
  15. Nikkfurie

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Dolu dediğin Voge de Lcd ekran , elcik ısıtma , cruise control gibi zımbırtılar vardır , elektronik süspansiyon , ileri seviye elektronik kontrol yardımcıları , viraj abs si yani güzel paraya alınabilir donanımlar Voge de de yok.. zaten bu orta seviye motorları tercih edenler ya uygun fiyatı...
  16. Nikkfurie

Birkaç eski kurye ile ayak üstü sohbet etmiştim , hepsi bu Ybr 125 için ah çekmişti , şunu tekrar getirseler satarmı soru işareti.. zira fiyat kallavi olurken o eski Ybr sağlamlığıda olmayabilir diye düşündüm 🙄
  17. Nikkfurie

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Araziyi tarif edersen en doğru tespit gelir.. En fazla toprak köy yollarından geçerim diyorsan hepsi iş görür.. Daha ağır araziye gireceksen 200-250 kg motorlarla o iş zor , kesin düşer kalırsın çünkü o seviye arazi için tecrübesiz olduğunu düşünüyorum.. tecrüben olsa burda sormazdın 😊
  18. Nikkfurie

Günlük kullanımda birşey ifade etmiyor ama yokuş aşağı tork ihtiyacı azalır motor çabuk devirlenir , eğer kesiciye girmiyor hız artıyorsa motordaki potansiyel hakkında fikir verir yokuş aşağı hız denemek , düz yolda o hıza biraz daha beklenirse çıkılabilir veya çeşitli modifikasyonlar için fikir...
  19. Nikkfurie

yutup da bir sürü video var hatta N250 ye bile saplıyorlar , kendim kullanmadım merak ettim baktımda yazdım 😀
  20. Nikkfurie

hacmine göre gücü fazla ama dişli oranları max tork ve bu torkun geldiği devire göre belirlenir.. NS200 max torku 8000 devirde max gücüde 9750 de geliyormuş baktım şimdi.. tork ile güç değerini birbirine yakın devirlerde veren motorlar tabiri caizse racing karakterlidir.. yani çabuk hızlanır ...

Yeni mesajlar