Sgk Emeklisine 2 bin tl zam

Emekli olmayın bu çile bitsin. :)
Emeklilik sistemi karlı yatırım 🙂

Her ay alınan maaşı başka yolllardan kazanmak için emekli olana kadar ödediğimiz primden çok daha fazlasını sermaye yapmamız gerekirdi..

mesela aylık 50.000 tl getiri için aşağı yukarı 10 Milyon liralık bir paramız veya gayrimenkulumuz olması lazım günümüz şartlarında..

Motosikleti
D400
Emeklilik sistemi karlı yatırım 🙂

Her ay alınan maaşı başka yolllardan kazanmak için emekli olana kadar ödediğimiz primden çok daha fazlasını sermaye yapmamız gerekirdi..

mesela aylık 50.000 tl getiri için aşağı yukarı 10 Milyon liralık bir paramız veya gayrimenkulumuz olması lazım günümüz şartlarında..

sizin çevreniz 50bin aldıgı için öyle geliyor olabilir =)

sizin çevreniz 50bin aldıgı için öyle geliyor olabilir =)
en düşük 20.000 lira alan içinde geçerli bu hesap..

ha 20.000 tl ile hayat idame ettirilirmi diye sorarsan bence 50.000 lira ile de zor..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kim için :D
Ben de zamanında "başbakanlık bursu" alıyorum zannederek "kyk kredisi" almıştım.
çok karlı yatırım..
Kim için diye bir soru konuyla ilgili değil ama 😊

benim yazdığım , verdiğimiz prim aldığımız aylık hesabı ile ilgili..

hatta çiftçi sigortası kapsamında prim ödeyen emekliler bugün 20.000 tl maaş alacaklar ve ödedikleri prim komik rakkam , en karlı emekliler bu kişiler..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Genelde maaşları asgariden gösterilen SSK'lılarda ve Bağkur emeklilerinde öyle düşük emekli maaşları oluyor.
Prim yüksekten yattı son 8 yıl...
Aldığım 19800 dü..22 olmuş...
Bu mu adalet ?...
Adam 3600 den olmuş 20 alıyor.. 7200 den emekli olmuşum 22... 🤬 🤬 🤬
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kim için :D
Ben de zamanında "başbakanlık bursu" alıyorum zannederek "kyk kredisi" almıştım.
çok karlı yatırım mesela devlet için :D
90 lı yıllarda o kyk nın verdiği burs parasıydı..Karşılıksız dı... Herkese çıkmayabiliyordu...
Şimdi ticarete döktüler dayıyorlar krediyi... s,orsan öğrencilere kaynak sağlıyoruz...

Çocuk daha ilk maaşında geri ödemeye başlıyor , otomatik kesiliyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar