R75'e MG42 yakisireline keleş alıp cepheye gideceksen olur![]()
Hannover-Laatzen Havacilik muzesi, Hannover merkeze 1 saat uzaklikta. Toplu tasima ile gidilebiliyor.Bu uçakların motosikletlerin sergilendiği müze hangisi, nerede?
Bu degil de, R71 onlarin atasi.Uzerinde bmw amblemi var, daha ne olsun...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uralin atasi olan tam da bu arkadas sanirim. Sepetli bi de![]()
Bf 109 G-2Motorun arkasında soldaki alet harika; Bf109. Ters V12 motorunun hastasıyım. Maalesef Berlin ziyaretimde teknik müzede canlı göremedim; bakım / restorasyon için kaldırmışlar motoru.
bende dominar 250 var zaten, motosiklet almayacağım da tur camını alasım yok demek istemiştimdominar 250 diyorsan o motor kısa sürede de yoruyor deniliyor.
düşük cc diyorsan ns200 daha yüksek diyorsan dominar 400 alman lazım. (bütçe az ise, yoksa honda vs önerilebilir)
biz de onu diyoz ya her motorla uzun yol yapılır ama her motor uzun yol motoru değildir diyeTur camı yoksa yazın ne kadar sinek varsa vizörünüze ve motor ceketinize yapışır. Yine tur camı yoksa kışın yağmurda montunuzun önü daha fazla ıslanır. Motorunuz için özel olarak üretilmemiş bir tur camı da sizin son hızınızı azaltacak ve yakıt tüketiminizi az da olsa arttıracaktır.
Velhasıl bu işler iki ucu kakalı değnek.
Biz de onu diyoruz, her motorla uzun yol yapılır ama asgari bazı gereklilikleri yerine getiremezsen o yolculuk zor gelebilir. Bu zorluk sadece rüzgar etkisi değil, haşereler vs vsbiz de onu diyoz ya her motorla uzun yol yapılır ama her motor uzun yol motoru değildir diye
Neredeydim hatırlayamadım çok oldu , 160 la falan giderken bir anda çekirge sürüsü üstüme gelmişti , motor 2004 Vstrom du orijinal camıda en üst seviyedeydi buna rağmen kaskın tepesi , omuzlarım yemyeşil olmuştuBiz de onu diyoruz, her motorla uzun yol yapılır ama asgari bazı gereklilikleri yerine getiremezsen o yolculuk zor gelebilir. Bu zorluk sadece rüzgar etkisi değil, haşereler vs vs
Bana karga pike yapmıştı, kaskıma çarpmıştı da az kalsın Pendik sahilde kaza yapıyordum.Neredeydim hatırlayamadım çok oldu , 160 la falan giderken bir anda çekirge sürüsü üstüme gelmişti , motor 2004 Vstrom du orijinal camıda en üst seviyedeydi buna rağmen kaskın tepesi , omuzlarım yemyeşil olmuştu![]()
Kargalar kuslar aleminin kabadayilari, mahalenin delileriBana karga pike yapmıştı, kaskıma çarpmıştı da az kalsın Pendik sahilde kaza yapıyordum.
Şerefsiz hayvanlar, servet düşmanları..Kargalar kuslar aleminin kabadayilari, mahalenin delileribir kac bahar yerde karga yavrusu bulmustum. Huylarini da iyi bilirim ama yine de belki anlar bisi yapmicami diyip yaklastim, 2 saniye sobra analari babalari pikeye baslardi. Ben de "size iyilik yapmayi deneyen aklimi saapiim" diyip vazgectim, gorsem de bisi yapmiyom.
Heh aynen, benim eski araba da oyleydi. Sokaktaki cebiz agacini kestiler de mahalledeki arabalarin tavanlarinda daha fazla gocuk olusmadi.Şerefsiz hayvanlar, servet düşmanları..
Eski evimin oradaki ceviz ağacından ceviz koparıp arabaların üstüne bırakırlardı kırılsınlar diye. Semtteki bir çok arabanın tavanı sıkıntılıydı. Psikopatlık konusunda bal porsuğuyla yarışır, öyle ruh hastası bir hayvan.![]()
Hiç skimde olmaz, ben daha kendime bakamıyorum, kargayla margayla uğraşamamBu arada yavruyken anasini babasini kaybetmis bi karga bulup beslemeyi basarirsan gayet sadik ve korumaci oluyorlar. Buyuyunce baya bekci kopegi gibi evi koruyorlar.