Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Motosikleti
Yok
eline keleş alıp cepheye gideceksen olur :D
R75'e MG42 yakisir :D Askerler de genelde MP40 tasir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu uçakların motosikletlerin sergilendiği müze hangisi, nerede?
Hannover-Laatzen Havacilik muzesi, Hannover merkeze 1 saat uzaklikta. Toplu tasima ile gidilebiliyor.

https://maps.app.goo.gl/Son9g9MnNHVAVJpT6

Uzerinde bmw amblemi var, daha ne olsun...

Uralin atasi olan tam da bu arkadas sanirim. Sepetli bi de🙂
Bu degil de, R71 onlarin atasi.

Motorun arkasında soldaki alet harika; Bf109. Ters V12 motorunun hastasıyım. Maalesef Berlin ziyaretimde teknik müzede canlı göremedim; bakım / restorasyon için kaldırmışlar motoru.
Bf 109 G-2

Son düzenleme:
Motosikleti
Dominar D250
dominar 250 diyorsan o motor kısa sürede de yoruyor deniliyor.

düşük cc diyorsan ns200 daha yüksek diyorsan dominar 400 alman lazım. (bütçe az ise, yoksa honda vs önerilebilir)
bende dominar 250 var zaten, motosiklet almayacağım da tur camını alasım yok demek istemiştim :D
görüntüsünü sevmiyorum.

bu zamana kadar tek şehirdışı sürüşüm 40-50 km ilçeye gittim dominarla, totomda uyuşma yaptı biraz. o zaman rodajdaydım düşük hız ve yarım saat sürüş rüzgar yönünden çok etkilememişti ama 200-300 km dışarılara gittiğimde rüzgar ne etki yapar diye merak ediyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tur camı yoksa yazın ne kadar sinek varsa vizörünüze ve motor ceketinize yapışır. Yine tur camı yoksa kışın yağmurda montunuzun önü daha fazla ıslanır. Motorunuz için özel olarak üretilmemiş bir tur camı da sizin son hızınızı azaltacak ve yakıt tüketiminizi az da olsa arttıracaktır.

Velhasıl bu işler iki ucu kakalı değnek.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tur camı yoksa yazın ne kadar sinek varsa vizörünüze ve motor ceketinize yapışır. Yine tur camı yoksa kışın yağmurda montunuzun önü daha fazla ıslanır. Motorunuz için özel olarak üretilmemiş bir tur camı da sizin son hızınızı azaltacak ve yakıt tüketiminizi az da olsa arttıracaktır.

Velhasıl bu işler iki ucu kakalı değnek.
biz de onu diyoz ya her motorla uzun yol yapılır ama her motor uzun yol motoru değildir diye

Biz de onu diyoruz, her motorla uzun yol yapılır ama asgari bazı gereklilikleri yerine getiremezsen o yolculuk zor gelebilir. Bu zorluk sadece rüzgar etkisi değil, haşereler vs vs
Neredeydim hatırlayamadım çok oldu , 160 la falan giderken bir anda çekirge sürüsü üstüme gelmişti , motor 2004 Vstrom du orijinal camıda en üst seviyedeydi buna rağmen kaskın tepesi , omuzlarım yemyeşil olmuştu 😬

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neredeydim hatırlayamadım çok oldu , 160 la falan giderken bir anda çekirge sürüsü üstüme gelmişti , motor 2004 Vstrom du orijinal camıda en üst seviyedeydi buna rağmen kaskın tepesi , omuzlarım yemyeşil olmuştu 😬
Bana karga pike yapmıştı, kaskıma çarpmıştı da az kalsın Pendik sahilde kaza yapıyordum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bana karga pike yapmıştı, kaskıma çarpmıştı da az kalsın Pendik sahilde kaza yapıyordum.
Kargalar kuslar aleminin kabadayilari, mahalenin delileri😂 bir kac bahar yerde karga yavrusu bulmustum. Huylarini da iyi bilirim ama yine de belki anlar bisi yapmicami diyip yaklastim, 2 saniye sobra analari babalari pikeye baslardi. Ben de "size iyilik yapmayi deneyen aklimi saapiim" diyip vazgectim, gorsem de bisi yapmiyom.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kargalar kuslar aleminin kabadayilari, mahalenin delileri😂 bir kac bahar yerde karga yavrusu bulmustum. Huylarini da iyi bilirim ama yine de belki anlar bisi yapmicami diyip yaklastim, 2 saniye sobra analari babalari pikeye baslardi. Ben de "size iyilik yapmayi deneyen aklimi saapiim" diyip vazgectim, gorsem de bisi yapmiyom.
Şerefsiz hayvanlar, servet düşmanları..

Eski evimin oradaki ceviz ağacından ceviz koparıp arabaların üstüne bırakırlardı kırılsınlar diye. Semtteki bir çok arabanın tavanı sıkıntılıydı. Psikopatlık konusunda bal porsuğuyla yarışır, öyle ruh hastası bir hayvan. :)

Ged

Motosikleti
Bu arada yavruyken anasini babasini kaybetmis bi karga bulup beslemeyi basarirsan gayet sadik ve korumaci oluyorlar. Buyuyunce baya bekci kopegi gibi evi koruyorlar.
Yerden tas alip, havaya ucup o tasi havaya firlatmak suretiyle bildigin istop oynayan kargalar gordum. Maslak plazalarinin camlarinda olusan turbulanslarda oyun yapanlari da. Bi de nereden buluyorlar bu kadar cevizi ama boyuna ceviz atiyor namussuzlar.

Şerefsiz hayvanlar, servet düşmanları..

Eski evimin oradaki ceviz ağacından ceviz koparıp arabaların üstüne bırakırlardı kırılsınlar diye. Semtteki bir çok arabanın tavanı sıkıntılıydı. Psikopatlık konusunda bal porsuğuyla yarışır, öyle ruh hastası bir hayvan. :)
Heh aynen, benim eski araba da oyleydi. Sokaktaki cebiz agacini kestiler de mahalledeki arabalarin tavanlarinda daha fazla gocuk olusmadi.
Ve evet, bal porsugu ile yarisabilirler manyaklikta

Son 5-6 yılda ;
Hepsinde hareket ve dönüş noktası Bakırköy-İstanbul şeklinde.

Benelli BN125 :
Bursa - Yunuseli havalimanı
Pamukova
2-3 kez Kaz dağları : her biri 800-1000 km arası
Eskişehir - THK tesisleri

Suzuki Inazuma :
Küçük bir Ege-İç Anadolu turu : 3.500 km kadar

Hero XPulse 200-T :
Bir kez Eskişehir - THK İnönü tesisleri
3 kez küçük Ege-İç Anadolu turu : Toplam 15.000 km kadar

Her bir motosikletle müteaddit defalar hafta sonları 250-400 kmlik Çatalca ve Ağva turları
Bir çok kez 400-500 kmlik günübirlik Tekirdağ turları

Ged

Motosikleti
Sabah sabah neye denk geldim😂 izlemedim, izleyecegim ama yine de buraya birakayim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar