Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Sorum arabayla ilgili Arabadan anlayanlar?

Şanzıman takozun eskidiyse de yapar, özellikle vites düşürmede daha hissedilir.
  2. Metehan07-70

Türkiye’de Yerli Motosiklet Üretimi Hızlandı: Dakikada Bir Üretim

Ya o değil de, hani yerli marka diyor ya? Montajdan nı bahsediyor, yoksa kendi ürettikleri bir aksam var mı? Ya da blokta hangi markanın altyapısı kullanılıyor? Mondial gibi bir yerlilikten mi bahsediliyor?
  3. Metehan07-70

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun, heyecanı anlayabiliyorum. İnazuma için 250 cc nin mercedesi derler. 8 litreyi duyunca bir ürperme gelmişti, 5 kabul edilebilir. Hani redline da gaz kolunu sabitlesen yakmaz o kadar.
  4. Metehan07-70

Lastiğin durumu.

Lastiğin üretim tarihi kadar önemli bir husus daha var, bunu sakın kaçırmayın; yaptığı km. Geçen ay, arabamla 600 km kadar yol yaptığım bir günün ertesi sabahında sağ ön lastikte 3 tane çatlak gözüme çarptı. Lastikçiye gittim, ön arka yapsak kurtarmaz mı, lastikler henüz 2 buçuk yıllık dedim...
  5. Metehan07-70

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

En alt satır gözümden kaçmış. Dediğin mevki Güzeloba diye geçer. Zaten pahalı bir semtken, yabancı uyruklu insan sayısının artması ile iyice pahalanan bir semt. Güzel mevkii dir ama bir eksi yönü, uçak sesi çok rahatsız eder.
  6. Metehan07-70

hiç arkadaşım kalmadı

O parayı haftalık bana verene ben çok güzel arkadaşlık yaparım.
  7. Metehan07-70

plakanı aldım zaten :)

Geçenlerde, Antalya Mevlana Bulvarında, aynı şekilde süren bir arkadaş vardı, sol şeritte, sabah trafiği zaten 20-30 max hızla gidiyor araçlar. Neyse bizim eleman böyle kıçını sağa sola sallarken motor kaydı düştü, öndeki aracın arka tampona çarptı, Allah'tan arkasında son model bir mercedes...
  8. Metehan07-70

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Abi istersen direkt Muratpaşa deme, biraz daha semt bazlı söyle bence. Misal, Zeytinköy denilen semt te Muratpaşa da. Konu sahibi arkadaş; Antalya'ya gelme kararı verirsen, sakın Kemer-Alanya arası düşünme bence. Bir İstanbul kesinlikle değil ama şehrin nüfusuna oranla karmaşası fazla. Benim...
  9. Metehan07-70

Toki sistemindeki mantık

18 yıldır kiracıyım, bu kez başvurayım başka türlü olmuyor dedim ama belirsizlikler yüzünden yine vazgeçtim. Proje de çok belirsizlikler mevcut; ne zaman bitecek sorusu en mühimi. Evet taksit miktarı düşük ama hem taksit hem kira ödemek herkesin harcı değil. 2019 ve 2022 de ki projeler ne oldu...
  10. Metehan07-70

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

Hocam ben de kaynak falan yok ama yaşanmışlık çok, titreşim uyuşturuyor... Babamın bir tane Planet 5 i vardı, henüz kendi motorumun olmadığı küçük yaşlarda binerken, depoya temas eden testislerimi 1 saat kadar hissetmediğim oluyordu. Allahtan etkisi kalıcı olmamış ta 2 çocuk sahibi olduk.
  11. Metehan07-70

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Peki; TNT250 nin verdiği o muazzam sesi, bu da veriyor mu? Hayırlı olsun...
  12. Metehan07-70

Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ama ben şirket bilgisayarından göremiyorum bir şey. Link neyin var mı? Bu arada Kamyoncu ile Muzo aynı kişi değil mi? Ben hep ikisi aynı olarak okuyorum mesajları.
  13. Metehan07-70

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Bir arada, gece reflektör veya reflektörlü kıyafet zorunluluğu vardı, ne oldu o iş? İlk başlarda çok kişide görüyordum, şimdi pek tınlayan yok gibi, hatta ceza yazılan bile duymadım yakın zamanda.
  14. Metehan07-70

Shell yakıt kullanma

Arada böyle tipler çıkıyor. Ya birinden bir şey duyuyor, ya da okuyor, doğru mu yanlış mı araştırmadan bilgi satmaya kalkıyor. Geçenlerde arabamın periyodik bakımı için gittiğim yerde, malzeme almaya gidecekken bir yağ markası söyledi. Dedim ki niye, ben hep castrol kullanıyorum. Abi castrol...
  15. Metehan07-70

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Lan oğlum haklıyı haksızı s.ktir edin, de, son olaya neden ''erkek arkadaş'' vurgusuyla yaklaşıyorsunuz onu çözemedim. Birden fazla kişi benim eşimi, yerde yatarken darp edip boğazına dizini basacak, ve son sonrasında gidip hak, hukuk, adalet, kanun mu anlatacağım? Sizin kakanız da pempedir...
  16. Metehan07-70

Askerlikte neler öğrendiniz?

G3, MG3, bixi, draganov (kanas), rpg7, t40 bomba atar gibi 8-10 tane silahı kullanmayı, meskun mahal operasyonlarını, gerillavari çatışmayı, baskın, pusu, AT, vs çok şey öğrendim. Ama işine yarayacak en önemli şey neydi derseniz; sabrı öğrendim. Hem de 2 yılbaşı 3 bayramı asker olarak geçirerek.
  17. Metehan07-70

anadolu ve türkler

Yalnız, birkaç bulgu var; 1071 Türkler'in Anadolua'ya girişi değil, geri dönüşü de olablir. Misal ilk hatırladığım, Denizli de bir yerde çok daha eski Türk tamgaları bulundu.
  18. Metehan07-70

İkinci el satış saçmalıkları

Ney ney ney? Nöbetçi plaka basım atölyesi mi? Bundan neden haberim olmadı benim ya? Arabayı bir Cuma akşamüstü almıştım, hafta sonu arabadan mahrum kalmayayım diye plakayı değiştirmekten vazgeçmiştim. Araba 20 plaka, Denizli de bizim bir şehrimiz ama şöyle bir durum var, burada 20 plaka...
  19. Metehan07-70

Lastikdir, koruma demiridir, tur camıdır... evet bunlar bir artı, lakin şöyle bir şey var; sen bu aksesuarlara 50 bin harcadıysan, motorun rayiç bedelinin de 50 bin üstüne, hele ki sıfırından daha pahalıya kimseye satamazsın. Bir ara off road merakım nedeni ile L200 bakıyordum, adam yazıyor...
  20. Metehan07-70

Burada benim anlamadığım durum şu; neden satıcılar favori sayısını ya da mesaj sayısını paylaşıyor. Ne oluyor yani, ilan 10.000 favori olunca bonus falan mı veriyor site? O kadar favori-mesaj olup ta hala satılmadıysa bi b.kluk var demek ki üründe. Veya 16 yaşında yeğenimle geçen konuşurken...

Yeni mesajlar