Her kafadan bir ses cikmis 90 saniyede bir motor üretiliyor ile her doksan saniyede bir motor banttan iniyor lafi OSMAN CAVUS ile CAVUS OSMAN arasindaki fark kadar, bir motorun banta konup banttan inmesine kadar olan süre o motorun sifirdan -montaj bitip banttan ininceye kadar gecen süre motorun imalat süresidir , ayni bir hortumun icine sivi vermeye baslanip diger ucundan cikincaya kadar kattettigi mesafe ve hortum capi hesabina göre bos hortumun dolu hale gelmesi icin nekadar sivi dolmasi gerektigi, hortum capi carpi x hortum uzunlugu hesap edilerek kac hortumun icinde kac cc ve veya lt oldugu hesabini örnek alirsak doldurmak istedigimiz bidonu veya depoyu nekadar zamanda doldugunu hesap edebiliriz, ayni ölcüde olan ikinci bir bidonu daha kisa zamanda doldugunu görürüz, seri imalatta(Bant usulü) calisilan ürün her ne olursa olsun , ister pantolon, ister tisort olsun o mamülden dakikada veya saatte kac adet üretildigi ortaya cikar, neticede itibariyle de tamamen benzemese dahi sohbete konu olan 90 saniyede BANTTAN bir Motor iniyor lafi dogrudur,herkeseselam,saygi ve hürmetlerimle.