- Motosikleti
- 2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
"5. Günün Şafağında Beni Bekleyin..."sanırım 12'sine kadar bandırmışlar abi.
"5. Günün Şafağında Beni Bekleyin..."sanırım 12'sine kadar bandırmışlar abi.
Aga sen de bi karar ver, Xpulse'tan sonra V Strom 650 dedin NC aldın, bi ara Triumph diyordun, şimdi 800DE !?!? Hocam, takip edemiyoruz yav...3 video daha çekersen harbiden v strom 800 de aldıracaksın bana.
Eline sağlık.
Bazıları hata yapa yapa doğruyu bulur. İyi olmuş çer çöp motorları test etmiş olmuş işte. Şimdi motorların şahına binicek. Ama unutmaması gereken bir nokta var.Aga sen de bi karar ver, Xpulse'tan sonra V Strom 650 dedin NC aldın, bi ara Triumph diyordun, şimdi 800DE !?!? Hocam, takip edemiyoruz yav...
Valla haklısın da abi, insan azmanı demene takıldım abi biraz. Videolarında kelajlı, sakallı, kahveyle ve sahneyle alakası olan çok sevimli bir abimiz olarak gözüküyorsunuz; Yakıştıramadım...Bazıları hata yapa yapa doğruyu bulur. İyi olmuş çer çöp motorları test etmiş olmuş işte. Şimdi motorların şahına binicek. Ama unutmaması gereken bir nokta var.
Benim gibi insan azmanı birisi değilse o motoru zor kaldırır![]()
Yanlış video izliyorsun sanırım en az Orkundan 10 cm uzun kas yıgını bir adamım videoda belki ufak çıkıyorum. Ah Muzo olsaydı olayı aydınlatırdıValla haklısın da abi, insan azmanı demene takıldım abi biraz. Videolarında kelajlı, sakallı, kahveyle ve sahneyle alakası olan çok sevimli bir abimiz olarak gözüküyorsunuz; Yakıştıramadım...
Orkun diyince bi kaşıntı tutuyor abi sorry.Yanlış video izliyorsun sanırım en az Orkundan 10 cm uzun kas yıgını bir adamım videoda belki ufak çıkıyorum. Ah Muzo olsaydı olayı aydınlatırdı
Halısın valla. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.Aga sen de bi karar ver, Xpulse'tan sonra V Strom 650 dedin NC aldın, bi ara Triumph diyordun, şimdi 800DE !?!? Hocam, takip edemiyoruz yav...
Bir ölçümüdür bilmiyorum ama sağa devrilmiş ful çantalı ve çantaları dolu bir nc 750x yi tek başıma kaldırabiliyorum. Takribi 280 kg gelir.Bazıları hata yapa yapa doğruyu bulur. İyi olmuş çer çöp motorları test etmiş olmuş işte. Şimdi motorların şahına binicek. Ama unutmaması gereken bir nokta var.
Benim gibi insan azmanı birisi değilse o motoru zor kaldırır![]()
Bu durumda v stromı almanda bir engel yok. Ortalıkda Muzoda olmadıgına göre sat hondayı al Suzi yi.Halısın valla. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.
Bir ölçümüdür bilmiyorum ama sağa devrilmiş ful çantalı ve çantaları dolu bir nc 750x yi tek başıma kaldırabiliyorum. Takribi 280 kg gelir.
Sence kullanabilir miyim?
İnsan hatırasına saygı gösterir biraz yahu... gider gitmez sat hondayı filan hiç olmadı kamyoncuBu durumda v stromı almanda bir engel yok. Ortalıkda Muzoda olmadıgına göre sat hondayı al Suzi yi.
Kendisi ile görüştüm. Bir kaç güne gelir. Aynı isimle gelecek. Sanırım 1 hafta ceza vermişler.İnsan hatırasına saygı gösterir biraz yahu... gider gitmez sat hondayı filan hiç olmadı kamyoncu
O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ama ben şirket bilgisayarından göremiyorum bir şey. Link neyin var mı?
Bu arada Kamyoncu ile Muzo aynı kişi değil mi? Ben hep ikisi aynı olarak okuyorum mesajları.
ben et yemem, asortik adamım kahve var işteVideo da köfte mi yok, yoksa ben mi göremedim?
ben et yemem, asortik adamım kahve var işte