Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
7 kere gitti 8. kere gelir. O burasız, burası onsuz yapamazzz.

Motosikleti
cbf 150
Muzo şimdi okuyor burdakileri ve içi içini yiyor. Ulan Muzo bak hiçbir Hondanın ulaşamadıgı yerlere gidiyor Suzi.

Motosikleti
cbf 150
Aga sen de bi karar ver, Xpulse'tan sonra V Strom 650 dedin NC aldın, bi ara Triumph diyordun, şimdi 800DE !?!? Hocam, takip edemiyoruz yav...
Bazıları hata yapa yapa doğruyu bulur. İyi olmuş çer çöp motorları test etmiş olmuş işte. Şimdi motorların şahına binicek. Ama unutmaması gereken bir nokta var.

Benim gibi insan azmanı birisi değilse o motoru zor kaldırır :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bazıları hata yapa yapa doğruyu bulur. İyi olmuş çer çöp motorları test etmiş olmuş işte. Şimdi motorların şahına binicek. Ama unutmaması gereken bir nokta var.

Valla haklısın da abi, insan azmanı demene takıldım abi biraz. Videolarında kelajlı, sakallı, kahveyle ve sahneyle alakası olan çok sevimli bir abimiz olarak gözüküyorsunuz; Yakıştıramadım...

Motosikleti
cbf 150
Valla haklısın da abi, insan azmanı demene takıldım abi biraz. Videolarında kelajlı, sakallı, kahveyle ve sahneyle alakası olan çok sevimli bir abimiz olarak gözüküyorsunuz; Yakıştıramadım...
Yanlış video izliyorsun sanırım en az Orkundan 10 cm uzun kas yıgını bir adamım videoda belki ufak çıkıyorum. Ah Muzo olsaydı olayı aydınlatırdı

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yanlış video izliyorsun sanırım en az Orkundan 10 cm uzun kas yıgını bir adamım videoda belki ufak çıkıyorum. Ah Muzo olsaydı olayı aydınlatırdı
Orkun diyince bi kaşıntı tutuyor abi sorry. :devilish: :devilish:

Muzo mu ? Anmaaaa abi anmaaa. :ROFLMAO:

Aga sen de bi karar ver, Xpulse'tan sonra V Strom 650 dedin NC aldın, bi ara Triumph diyordun, şimdi 800DE !?!? Hocam, takip edemiyoruz yav...
Halısın valla. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.

Bir ölçümüdür bilmiyorum ama sağa devrilmiş ful çantalı ve çantaları dolu bir nc 750x yi tek başıma kaldırabiliyorum. Takribi 280 kg gelir.
Sence kullanabilir miyim?

Motosikleti
cbf 150
Halısın valla. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.

Bir ölçümüdür bilmiyorum ama sağa devrilmiş ful çantalı ve çantaları dolu bir nc 750x yi tek başıma kaldırabiliyorum. Takribi 280 kg gelir.
Sence kullanabilir miyim?
Bu durumda v stromı almanda bir engel yok. Ortalıkda Muzoda olmadıgına göre sat hondayı al Suzi yi.

O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ama ben şirket bilgisayarından göremiyorum bir şey. Link neyin var mı?
Bu arada Kamyoncu ile Muzo aynı kişi değil mi? Ben hep ikisi aynı olarak okuyorum mesajları.

Motosikleti
cbf 150
O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ama ben şirket bilgisayarından göremiyorum bir şey. Link neyin var mı?
Bu arada Kamyoncu ile Muzo aynı kişi değil mi? Ben hep ikisi aynı olarak okuyorum mesajları.

olum hakaretmi ediyon ben muzo olabilirmiyim Muzo dediğin şahsiyet Fanatik hondacı ben Hondaya para verirmiyim elit adamım

Motosikleti
yok:(
memo quanticle aran nasıl? alttan çok rüzgar alıyor bir çözüm bulabildin mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar