İkinci el satış saçmalıkları

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
bi de favorilere seslenen başlıklar var, cuma gününe kadar satılmazsa kendim binerim falan gibisinden.

fakat o tarih sürekli erteleniyor.

"kapatıyoruz maliyetine satışlar" yazısı asıp kandıran amcalar gibiler :D
Taa 2007 yılında İzmirde bir mobilyacı mağazanın adını "kapatıyoruz" olarak tescil ettirmiş ve elde kalan ucuz mal diye millet üşüşünce satışlar tavan yapmış.😆:ROFLMAO:😁

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/magazanin-adini-kapatiyoruz-yapti-satislar-patladi-7913366

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o iş kolay, nöbetçi noter var :)

drhxgmi.png
Prensip gereği hafta sonu satış yapmıyorum.... :)
Karıştırmayın bence fazla... ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taa 2007 yılında İzmirde bir mobilyacı mağazanın adını "kapatıyoruz" olarak tescil ettirmiş ve elde kalan ucuz mal diye millet üşüşünce satışlar tavan yapmış.😆:ROFLMAO:😁

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/magazanin-adini-kapatiyoruz-yapti-satislar-patladi-7913366
Şimdi yazacaktım ben aynı mağazayı... :)
İlk kapatıyoruz yazdıklarında halıları yollara sermişlerdi..Halıcıydılar..
Sonradan mobilya ya da girdiler... :)
Yeşildereden tepecik kavşağına gelmeden hemen sağda bu mağaza...

Bu bana da çok saçma geliyor. Motora 250 bin yazmış, açıklamaya takas fiyatı 300 bin diye yazmış. Benim de takas fiyatım 500 bin. Hadi bakalım.
Bence de saçma, sanırım kendilerini güvenceye alıyorlar bazı tipler fiyat şişirip takas isteği atıyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bence de saçma, sanırım kendilerini güvenceye alıyorlar bazı tipler fiyat şişirip takas isteği atıyor.
Yani altını üstünü konuşursun, kafana yatmazsa takaslamazsın. Ben şahsen fiyat şişireceğim yoksa bile ilanda onu görsem ben de şişiririm

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
daha tezatı, l200 navara vb aracı adam dört dörtlük yapmış, gerçekten yok yok, ama açıklamaya şunu yazmış: "Kesinlikle Arazi Yüzü Görmemiştir" e ne diye bu kadar uğraştın al bir tane duster devam et pznk diyorum bende.

Geçen sanayide ustanın yanındayken başka müşterilere kulak misafiri olmuştum, bir tane satılık mutistrada varmış, öyel temiz böyle temiz, asfalt dışına çıkmamış diye anlatıyorlardı. Eski sahibi hafta sonları kısa turlarda kullanmış. Multi alıp asfalt dışına çıkılmaz mı yaa, ne güzel mıcırlı köy yollarından sürülür kimsenin bilmediği köfteciler keşfedilir onunla dedim tuhaf tuhaf baktılar bana. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yani altını üstünü konuşursun, kafana yatmazsa takaslamazsın. Ben şahsen fiyat şişireceğim yoksa bile ilanda onu görsem ben de şişiririm
Aynen "takas fiyatım farklıdır" yazısı gerizekâlı turnusolu benim için. Adı üstünde takas; mal ± x ₺ formülü üzerinden x'in pazarlığı yapılacak. Mutlak fiyatlar değil x önemli orada; lafı dolandırmaya kulağı tersten tutmaya ne gerek var?

Motosikleti
D400
az önce biraz gezeyim dedim bazı motor ilanları
!!FAVORİLER!! DAHA DÜŞMEM GELENİ BURDA ÜZMEM
SKULL İLANDA (FAVORİYE ALANLAR ELİNİZİ CABUK TUTUN DERİM )
favorilere özel indirim geliyor kapisin bakalım iPhone takas olur
2024 FRECCİA 125 (13 favoriye teşekkürler)
RENGİ VAR DENGİ YOK GELENİ ÜZMEM (43 FAVORİYE ÖZEL FİYAT DÜŞTÜ)
ve artık isyan eden bir arkadaş
Favoriler beklemeye devam etsin aciliyeti kalmadı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pazarlama hakkında ahalimizin bilgi birikiminin hala "zerzavatçı" seviyesinde olması beni kahrediyor.

Motosikleti
Ben sırf satmak bana uğraştırıcı geldiği için satmaktan vazgeçtim xmax'ı.
Geçen sene Mayıs'da yazdığım fiyatın neredeyse yarısını teklif edenler oluyordu, öyle pazarlık mı olur. zaten pazarlık hiç sevmem, yazmışım iste fiyatı beğenmiyorsan arama yazma işte. Satmaktan vazgeçip binerim ben buna dedim. :) Üzerine satılık yazılı kağıt yağıştırayım, şehir içinde gezerken görüp almak isteyen çıkarsa çıkar, çıkmazsa kullanırım.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
GS geçtiğimiz haftalarda ilandaydı. 125 favoriyi gördüm. Sadece 1 kişi gelip baktı, o da arkadaşı adına. İlandan kaldıralı 3 hafta oldu, hala 83 favori var :)

Hatta nöbetçi plaka basım atölyesi bile var. İzmir Üçyol'da bulunan Şöförler Odası hafta sonları nöbetçi plaka basım atölyesidir. Diğer şehirlerde de Şöförler Odasında mutlaka vardır bu uygulama.

Ney ney ney? Nöbetçi plaka basım atölyesi mi? Bundan neden haberim olmadı benim ya? Arabayı bir Cuma akşamüstü almıştım, hafta sonu arabadan mahrum kalmayayım diye plakayı değiştirmekten vazgeçmiştim. Araba 20 plaka, Denizli de bizim bir şehrimiz ama şöyle bir durum var, burada 20 plaka araçların çoğu,parklarda, bahçelerde yatıp kalkan cingan kişilerde. Genelde de cingan kasa Transit-transporter.

ciddi olmayanlar yazmasın kalp kırarım cılarıda yad edelim,

a..na k...rım yazsa ilanı yayınlanmıycak ))

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Pazarlama hakkında ahalimizin bilgi birikiminin hala "zerzavatçı" seviyesinde olması beni kahrediyor.
Ahali acurluktan hıyarlığa yeni terfi etmiş zerzevat zaten, daha ne olsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üzerine satılık yazılı kağıt yapıştırayım, şehir içinde gezerken görüp almak isteyen çıkarsa çıkar, çıkmazsa kullanırım.
"SATILIK DEĞİLDİR!" yaz. Mutlaka alıcı çıkacaktır.
Ben bir arabamı öyle satmıştım. Hem de hiç pazarlıksız. Alıcıya çay bile ısmarlamadım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arabanın camında görmüştüm bir zamanlar..
SAHİBİM BENİ SATIYOR.. KURTARIN, diye yazmıştı adamın biri

Motosikleti
Arabanın camında görmüştüm bir zamanlar..
SAHİBİM BENİ SATIYOR.. KURTARIN, diye yazmıştı adamın biri
Bak bu iyi fikirmiş.

"Sahibim beni çok az kullanıyor, hep büyük motoruyla geziyor, hep çarşı içinde gezmekten sıkıldım, kurtarın" diye yazayım. :)

xmax'ı satarsam bisiklet alacağım. burada şehir içinde motor fazla, en uzak 2km gidiyorum zaten, markete gideceksem araba kolayıma geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar