- Motosikleti
- Hero Dash 125
2-2,5 Sene önce kaza yapıp sağ el bileğimi zedelediğimde 10-15 gün sağ elimi kullanamadım. İnsana uzaktan "Len n'oolcak?" gibi gelebilir ama sağ elini kullanan bir insan için çok kötü bir deneyimdi. Sağ el çalışmıyor ama bağırsaklar çalışıyor, gittin tuvalete mıçtın, sol elle temizlik kadar zor bir şey yoktu. Hadi duşa girdin, bir elinle duş başlığını tuttuğunu diğer elinle temizlik için uğraştığını düşün, berbat bir deneyimdi.
Kadın deyince aklıma geldi, arkadaşlarım bir uygulamadan bahsetmişti bana, "Tinder" isminde bir uygulama, bir kaç gün önce merak ettim ve gece 00:48 sularında telefonuma kurdum, forum profilindeki fotomu koydum profil resmi olarak ve ertesi gün öğleye kadar 14 kişi beğeni atmış.. bir tanesi erkek olduğu için onu eledim direkt.. 13 tane 21-35 yaş arası hatun beğeni atmışforumdaki kadınlar ya hemen kaçıyor ya da fake.
Hepimiz erkek oldugumuz için mantıklı kadın koymaları![]()
Kadın deyince aklıma geldi, arkadaşlarım bir uygulamadan bahsetmişti bana, "Tinder" isminde bir uygulama, bir kaç gün önce merak ettim ve gece 00:48 sularında telefonuma kurdum, forum profilindeki fotomu koydum profil resmi olarak ve ertesi gün öğleye kadar 14 kişi beğeni atmış.. bir tanesi erkek olduğu için onu eledim direkt.. 13 tane 21-35 yaş arası hatun beğeni atmış
motoru mu beğendiler benimi beğendiler bilemedim şimdi
şaka yapıyorum ama şöyle bir gerçek var ki biz forum olarak beyin takımındayız bence, kadın milleti beyin yormayı pek sevmiyor, onlar daha çok his peşinde, heyecan peşinde... kafalarını yoran şeylerden çabuk sıkıldıklarını fark ettim ben...,
biz burada tartışmalar yapıyoruz, konuları istişare ediyoruz ve beyin fırtınası yapıyoruz yada bilgi birikimlerimizi döküyoruz buraya... peki kadınlar gelip ne yapacak? hani şimdi kadınlar görse kızar ama genel olarak onlar çoğu zaman beyinlerini kullanmak yerine hislerinin peşinden koşmayı seçtikleri için böyle forumlarda pek görülmezler... burası kafa yorma ve bilgi paylaşma yeri... onların heyecanını doyuracak fazla şey yok burada.
abi yanlış anlama da 13 tane eskort beğenmiş seni. eğer aksini iddia edersen yalan söylüyorsun demektir.Kadın deyince aklıma geldi, arkadaşlarım bir uygulamadan bahsetmişti bana, "Tinder" isminde bir uygulama, bir kaç gün önce merak ettim ve gece 00:48 sularında telefonuma kurdum, forum profilindeki fotomu koydum profil resmi olarak ve ertesi gün öğleye kadar 14 kişi beğeni atmış.. bir tanesi erkek olduğu için onu eledim direkt.. 13 tane 21-35 yaş arası hatun beğeni atmış
motoru mu beğendiler benimi beğendiler bilemedim şimdi
şaka yapıyorum ama şöyle bir gerçek var ki biz forum olarak beyin takımındayız bence, kadın milleti beyin yormayı pek sevmiyor, onlar daha çok his peşinde, heyecan peşinde... kafalarını yoran şeylerden çabuk sıkıldıklarını fark ettim ben...,
biz burada tartışmalar yapıyoruz, konuları istişare ediyoruz ve beyin fırtınası yapıyoruz yada bilgi birikimlerimizi döküyoruz buraya... peki kadınlar gelip ne yapacak? hani şimdi kadınlar görse kızar ama genel olarak onlar çoğu zaman beyinlerini kullanmak yerine hislerinin peşinden koşmayı seçtikleri için böyle forumlarda pek görülmezler... burası kafa yorma ve bilgi paylaşma yeri... onların heyecanını doyuracak fazla şey yok burada.
Dün depoda paket bekliyorum çevirmelerden kaçmaya çalışıyorlar. Konuştuklarında birinin sigortası yok, birinin çantası işli değil. Başka zamanlarda ehliyeti olmayana bile rastladım, P1* belgesi olmayanlarda var. Ben trafik polisi olsaydım nerede esnaf kurye var hepisini çevirmeye çekerdim, kuryelerin %98 i motosikletten bir haberler.İnstagram'da maganda kuryeler başlamış ağlamaya hemen. Ben neden medeni insan gibi davranmıyorum demiyorlar da neden ceza yazılıyor diye ağlıyorlar. Adam olup giy ekipmanını, cezadan da korkma sonra. Buna ceza yazılıyor da ona ( alakasız bir şey) neden yazılmıyor diyenlere de bayılıyorum. Onlara kalsa hayvandan farksız yaşıyor olurduk.
E bu baslikta da sikayet edenler var ya, yayalar bile full ekipman giysin diyen var.İnstagram'da maganda kuryeler başlamış ağlamaya hemen. Ben neden medeni insan gibi davranmıyorum demiyorlar da neden ceza yazılıyor diye ağlıyorlar. Adam olup giy ekipmanını, cezadan da korkma sonra. Buna ceza yazılıyor da ona ( alakasız bir şey) neden yazılmıyor diyenlere de bayılıyorum. Onlara kalsa hayvandan farksız yaşıyor olurduk.
Ölmüyorlar ki. Ölseler sayilari hala bu kadar fazla olmazdiBana ekipmanın cezaya tabi olması saçma geliyor. Ölümden korkmayan aptalları parayla korkutmaya çalışıyorlar. Doğal seleksiyon işlemiyor. Aptal olan ölür. Ölmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bırak kardeşim bunu algılayamayacak kadar aptal olan ölsün.
Vergi veya teşvik olacağına doğru dürüst yerli üretim yapılmalı. Zaten çoğu Pakistan vs ülkelerden geliyor. O çikimdirik italyan kalıplarına göre 4 drop falan üretilse süper olur. Çokta afilli olmasına gerek yok gereklilikleri sağlasın yeter.Mesela koruma ekipmanlarından alınan vergi düşürülse, ekipmanlara teşvik olsa(sosyal medya hesaplarıyla editler, ünlüler aracılığıyla) vb maddeler yerine getirilse zaten millet takmak ister. Kim canını korunmadan tehlikeye atmak ister ki zaten ?
Kaza önlemeyi düşünen kim? Yandaş ağbilerimizden biri eldiven ve gözlük işine girmiştir. Cezalar da akmasalar bile damlıyor, caydırmasa da olur.İyi hoş guzel olması gereken lakin bunların hiç biri kazayı önleyici tedbirler degil cezalar caydırıcı degil
Vergiyi sıfıra çekince hökümat daş mı yesin? O bina ısınır mı İrfan?madem vatandaşın hayatını düşünüyorlar vergileri sıfıra çeksinler koruyucu ekipmanlarda motosiklet kullananlarda gidip alsın ucuz ucuz
Yetmez ama Nayır, N'olamaz!.. Kondom takmak da mejburi olmalı, uygulamalarda yetkililere gösterilmelidir.Komple motoru yasaklasınlar kurtulalım şehir içinde eldiven takmak nedir yav,
Cunku bizim milletimizin canini al parasini alma hahaha. Bu toplumu egitmenin baska yolu yok basacaksin agir para cezasini. Genel olarak da katiliyorum dogal seleksiyon konusuna ama bir kazaya karistiklarinda karsidakinde de vicdani hasar birakma ihtimali var kasksiz gezen adamin. Biraz duzgun insanin da basini belaya sokmamalari icin bu ekipman zorlamasini destekliyorum.Bana ekipmanın cezaya tabi olması saçma geliyor. Ölümden korkmayan aptalları parayla korkutmaya çalışıyorlar. Doğal seleksiyon işlemiyor. Aptal olan ölür. Ölmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bırak kardeşim bunu algılayamayacak kadar aptal olan ölsün.