Arama sonuçlarınız

1. Romedon

600lük absli motosiklet?

600lük absli motosiklet varmı piyasada 45-50 bin bütçe.Kawasaki 636 da görebildim bitek ben. Gsxr 600 Eski kasa r6da yokmu bunlar?
  2. Romedon

2. motosiklete sigorta daha az mı çıkar?

2. motosiklet olarak dayımın motosikletini üzeirme yapıcak sigorta az çıksın diye. Daha az çıkar mı?
  3. Romedon

Hırsızlara karşı bir caydırıcı yöntem daha

Buldum arkadaşlar :P Hırsıza kilit dayanmaz. Ama önemli olan caydırıcılık. Şimdi anlatıma geçiyorum. Motorunuzu benim gibi açık alana parkediyorsanız evinizin önüne yada hırsızlığa müsait arkasına koyuyorsanız aklıma gelen bir fikri sizinle paylaşmak istiyorum.Ve 5-10 tlye sorunu çözebilirsiniz...
  4. Romedon

Tam sentetik yağmı yarı sentetik yağmı?

Yüksek devir çeviren makinelerde tam sentetik yağmı kullanılmalı? Yoksa yarı sentetik mi? Ben tam sentetik biliyordum ama biri yarı sentetik dedi
  5. Romedon

Ninja 650 direksiyon indirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar ninja 650f de o yüksek gidonu aşşağıya indirme yolu varmıdır? Bu kadar dik oturuş pozisyonu istemiyorumda? Biraz spor sürmek istiyorum varmıdır bir yolu?
  6. Romedon

Japonya motosikelt fiyatları

İnternette şöyle bir video buldum 2000 model 1100 lük dragstarlar okadar temiz ve ucuz ki japonayya yerleşesiniz geliyor :queen: Ehliyet fiyatından ucuz motorlar
  7. Romedon

Motosiklet Zinciri Yapış yapış oldu.

Merhaba arkadşalar geçen gün zinciri yağlayayım dedim PETROCHEM ZİNCİR YAĞI almıştım yazın hiç sorun yoktu ama geçen sıktım motoru çalıştırmadan önce zincira baktığımda ise yapış yapıştı zincir sanki bal dökülmüş gibi yapışlık vardı. Bu Zincir yağının donması ile mi alakalı? Sorun yaratır mı?
  8. Romedon

Bajaj V15 Türkiye'ye geliyor!

Ekrem ata'nın açıklamarına göre Bajaj v15 Türkiyeye geliyor.Benim gibi scrambler seven insan için mükemmel oldu.Fiyatları henüz belli değil 2017 nin 2, çeğreğinde satışa hazır olacak. Bajja discovery 150f 58,000 hint rupisi tl ye çevirirsek 2998.57tl yapıyor satış fiyatı 4800 civarı V15 ise...
  9. Romedon

Regal raptor marş sorunu

Merhaba arkadşaım böyle bir video attı bana bacağı kırık olduğu için giremiyor koyu ben açayım dedim. Marşı çevirinceböyle oluyormuş motosikelt 10 15 gün çalışmamış. Aküdendir dedim ama biri egzantrik dişlisi demiş sizce neden olmuş olabilir?
  10. Romedon

Yunus gibi görünmek?

Merhaba arkadaşlar dün merkezi bi yerde trafikte sürerken önüme kırmalar vs çok yaşıyordum.Biraz ilerleyince yanımda bir yunus geldi gs i ile.Selam verdi ve devam ederken yanından takip ettim ve farkettim ki hiç kırmızı mavi lambaları yanmamasına rağmen herkes yol veriyor kisme önüne...
  11. Romedon

KTM YEDEK PARÇA SORUNU?

Ktm kullanan varsa rc 390 larda yada genel oalrak parça sorunu var mı? okudum bi kaç konu bundan şikayetçi vardı. Güncel durum nedir?
  12. Romedon

Bajaj boxer aldım. Proje tavsiyesi.Rat bike

merhaba arkadaşlar dün birinin borcu yerine motoru bajaj boxerı aldım.beyaz temiz bişey ben bunu rat bike yapmak sitiyorum yani Depoyu falan filan nasıl paslandırırım? selenin siparişini verdim. birde öyle yüksek gidon değilde düz racig gibi bir gidon alacağım nerden bulabiliim? 100/90 x 17...
  13. Romedon

Honda cbr 250rr 2018 Türkiye ve avrupa durumu?

Şimdi euro 4 e uydurulmadığı için 250 rr Avrupa ve türkiyede yok.fakat endonezyada çatır çutur sürüyorlar bunları.Bazı duyumlara göre endonezya pilot ülke.Dünyaya ve avrupaya 2017 yılında uyarlanıp 2018 de satılacak. Sizce bu durum ne olur. bana 2018 de gelir büüy avrupa pazarını iptal etmezler...
  14. Romedon

Motosiklet sürerken Genel süratleriniz?

Merhaba arkadaşlar şehir içi otoban ve yağmurda otoban hızlarınızı öğrenebilir miyim? benim şehir içi 80-90 yağmurda 50-60 otobanda 120 130 yağmurda 100-110
  15. Romedon

Hyosung gt250r alınır mı?

Merhaba arkadaşlar hyosung gt250r yeni modelleri nasıldır? Parça sıkıntısı var mı? Oluşabileeck sorunalr nedir? kronik sorunları nedir?
  16. Romedon

Redline neden Var ?

Birşeyi merak ettim. Bu motosikeltlerde redlineda gidilmesi filan motora zararlı.(Aea zararlı değil yağı çabuk bitirirsin sürekli yağ değiştirmen gerekir demişti) Peki Madem zararlı. 12 bin devir olan motosiklet 10,500 de kesiciye giriyor. Peki bu kırmızı kısım neden var?
  17. Romedon

bajaj jant kırılması bu sefer gerçek.

2. dk ya alırsanız görürsünüz. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ---------- Güvenimi bayağı azalttı. '' Ekrem ata ya rs lerde de olabilir mi Güvenimiz sarsılıyor. Bu konu hakkında açıklama yapabilir misiniz? Altın elbiseli adam hakkında...
  18. Romedon

Bajaj boxer mı kuba black cat mi?

Merhaba arkadaşlar köy yollarından gidecğeim diye bi konu açmıştım aklıma 2-3 bine 2 seçenek düştü? Biri kötü yola pek uygun olmayan sağlam bajaj boxer diğeri cross olan cuba black cat çinli? hangisini alırdınız siz?
  19. Romedon

Supersport makineyi Köy yollarında kullanmak zararlı mıdır?

Merhaba arkadaşlar. Gelecekte almayı planladığım ktm rc 390 ile mecburen köy yollarında girmek durumundayım. Bendeki rs 200 ile de bazenn çamurlu bazen kötü toprak yollardan geçiyorum.Gerek çukur gerek tümsek.Öncelikle bunun makineye zararı varmıdır? 2. sorum kötü yollarda ktm rc 390ı sürmeyip...
  20. Romedon

Amazon.de artık türkçe ve ücretsiz kargo seçeneğiyle sunuldu.

Amazon.de sitesinden alışveriş yapan Türk kullanıcılar, artık kendi dillerinde sitede gezinebilecek, milyonlarca ürünü Türkçe isimlerle keşfedebilecek ve müşteri hizmetlerinden Türkçe e-posta ve telefon desteği alabilecek. Amazon, 49 Euro ve üzerindeki alışverişlerde Türkiye’ye ücretsiz kargo...