Bölünmüş karayolu, otoyol, çevre yolu, upuzun düzlük, görüş açık, radar görünmüyor, kuru hava, bir tehlike yok , viraj yok, yol kenarından ve bariyerden uzaktayım, Varadero, R1200GS gibi bir motorun rüzgar koruması, rahatlığı ve gücü ile 150 km/s civarı, aynı koşullarda VStrom 650 ile 130-140 km/s, Çıplak motorla gücü ne olursa olsun 120-130 arası.
Durmuş veya yürüme hızındaki trafikte filtreleme yaparken yürüme hızının azıcık üstü. Sağ elim ön fren manetinde değil arka fren için ayağım pedalın üzerinde.
Köylerin içinden geçerken yürüme hızının biraz daha üstü.
Çok yavaşlamış trafikte emniyet şeridinden ilerlerken (bunu pek sık yaptığım söylenemez, İstanbul'da var bu işler) bilemiyorum. Bariyere yakın gider ve pek hızlı olmazdım herhalde. Kamyon gibi şeylerin yanından geçerken iyice yavaşlayıp eski hızıma gelmek gelmek için kamyonun önündeki aracın ön tekerini görmeyi beklerdim.
Şehir içi 50 km/s hız sınırı uygulaması, radar bölgeleri 50 km/s.
Ankara'daki İstanbul yolu ve Eskişehir yolu sabit radarları öndeki araç ne kadar giderse onun 2 saniye gerisinden takip. Önüm boşsa 120-130. Plaka arkada.
Şehirler arası radar uygulamaları tablası olan yerlerde yasal hız sınırı.
Virajda bilmiyorum, dar virajda bilmiyorum, geniş virajda bilmiyorum, kavşaklardan geçerken bilmiyorum, mahalle arasında, yolda tepe üstü bilmiyorum, sağdan çıkması muhtemel araç olması durumunda, tehlike öngördüğüm durumlarda... bilmiyorum. O esnalarda göstergeye bakmaya vakit bulamıyorum.