Arama sonuçlarınız

1. osiosborn

Benzine 24, Mazota 16 kuruş ZAM! (25 şubat geceyarısı)

14 şubat 15kuruş, 19 şubat 27kuruş, 25 şubat 24kuruş. ----------------- Toplam...660 bin Türk Lirası, 66milyar Türk kuruşu.
  2. osiosborn

Benzine 27-33, Mazota 10-14 kuruş ZAM!

14 şubatta yapılan 15 kuruşun üzerine, 19.02.2019-21.02.2019 tarihleri arasında tekrar zam yapılacak. https://www.yenisafak.com/amphtml/ekonomi/benzin-ve-motorinde-fiyat-artisi-bekleniyor-3446891
  3. osiosborn

Tanzim Satış başladı, kuyruklar uzadı

Ürün başı 3kg sınırı var. Fiyatların uygun olduğu söyleniyor. Kuyruktaki vatandaş genel olarak memnun. Kıbrıs harekatını gören yaşlılar çok güzel bir uygulama olduğunu, ayakta beklemek zor oluğu için öncelik istediklerini belirtiyor. Fiyatlar şu şekilde: Biber çeşitleri: 6 lira Ispanak: 4 lira...
  4. osiosborn

Valimin yenilenmiş aracı

Of kaymakamının mütevazı makam odasını gören Kütahya valisi makam aracında küçük ufak değişiklikler yaptırmış. Bir mağazaya, markete yada bir alisveris sitesine defalarca gidip, aynı ürüne ve etikete defalarca bakıp almadan çıkıyorsunuz ya. Ha işte sebebi bu zihniyet. Dış mihrak filan değil...
  5. osiosborn

Sidi Tour Rain Çizme, 45 Numara, SIFIR

Geçen sene yurtdışından aldığım Sidi marka çizme satılıktır. Kullanılmamıştır. Kutusu, kitapçıklarıyla durmaktadır. 44-45 numara ayakkabı giyenlere uygundur. Ankara içi elden teslim veya kargoyla heryere gönderilir. Fiyat 800TL. Pazarlık Yoktur.
  6. osiosborn

30 Ağustos Büyük Taarruz ve Zafer

Başta ulu önder ve başkumandan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cephede ve cephe gerisinde görev yapan tüm milletimize Allahtan rahmet dilerim. Ruhları şad olsun. 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun. Hürriyetten alıntıdır. ABD’de Brown Üniversitesi öğretim görevlisi Profesör Arnold...
  7. osiosborn

Günde 500 lira götürüyorum

Allah ne muradınız varsa versin, Allah tuttuğunu altın etsin. Allah rızası için bir ekmek parası abiii. Çocuklarım aç abiii. Ankara’nın en yoğun alanlarından biri olan Kızılay Meydanı’nda dilencilik yapan yaşlı bir kadının vatandaşlarla sohbeti telefonla kayıt altına alındı. Dilenci...
  8. osiosborn

Suya ÖTV

Bildiğin içmelik suya!!! %10 ::thanks:
  9. osiosborn

ZAM Gelmeden Bayilere Uğrayın

Yakında zam haberleri gelir. Motor alacakların çok beklememesi yararlarına olur.
  10. osiosborn

Benzine ZAM! (14 Mayıs Pazartesi Geceyarısı)

Benzine 18, mazota 15 kuruş ZAM!
  11. osiosborn

Benzine ZAM! (11 Nisan Çarşamba Geceyarısı)

Mazota gelen 18 kuruşluk zama benzin 17 kuruşla restini çekecek. http://www.ensonhaber.com/benzine-17-kurus-zam.html
  12. osiosborn

Reis Onayladı. Artık en düşük ÖTV %45 değil!

%60. http://benzinmagazin.com/otvye-sok-zam
  13. osiosborn

ÖZELLEŞTİREMEDİKLERİMİZDEN MİSİNİZ?

Bilal'e anlatır gibi anlatmış.
  14. osiosborn

Benzine Zam! (21 Mart Çarşamba Geceyarısı)

13-15 kuruşluk güncelleme yapılacağı söyleniyor.
  15. osiosborn

Kask takmak omurga yaralanmalarını kayda değer miktarda azaltıyor

Değerli bilgiler içerdiğini düşündüğüm bir makaleyi Türkçe'ye çevirdim. Yeni araştırmaya göre kask takmak omurga yaralanmalarını kayda değer miktarda azaltıyor. Winsconsin Üniversitesinin yaptığı yeni bir araştırma motosiklet kasklarının omurga yaralanmalarını %50 azalttığını ortaya koydu...
  16. osiosborn

YAMAHA 1956-2010 ve 2013 Motosiklet Renk Kodları ve İsimleri

Motosikletiniz modelini bulup karşılık gelen Col1, Col2, veya Col3 numarasını alın. Daha sonra PDF'nin 2. bölümünden Col#'a karşılık gelen boya kodunu ve boya ismini bulun. 2013 https://drive.google.com/open?id=1BWZZ5wfJfq3ro-uSrk6YeWDDiX3Yihwf 1956-2010...
  17. osiosborn

Kevlar Tech90 Pantolon Modifikasyonu

Merhaba, Tech90 city model pantolonum var. Yaşadığım sorunu muhtemelen çok arkadaşım da yaşıyor. Kısaca diz korumaları dizime oturmuyor, dönüyor. Bu bana ciddi güvensizlik hissi veriyordu. Bunun için şöyle bir önlem almayı düşünüyorum. Sizlerin de olumlu olumsuz fikirlerini beklerim...
  18. osiosborn

ABUS 8077 DETECTO X-PLUS GRANIT DİSK KİLİDİ 400TL

Takibimdeki üründü. 2016 temmuzdan buyana en düşük fiyatı görmüş. Kargo + vergi dahil ~400TL'ye geliyor. Türkiye fiyatı yaklaşık 800TL. https://www.amazon.de/Abus-Bremsscheibenschloss-Detecto-Motorrad-Granit/dp/B00KJGWIIC
  19. osiosborn

'Tavan fiyat' gözden geçirilecek

Başbakan Yardımcısı Şimşek, zorunlu trafik sigortasında tavan fiyat uygulamasının sektörde ciddi bir zarara neden olduğunu bunu gözden geçirmek zorunda kalacaklarını açıkladı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, sigorta sektörünün zorunlu trafik sigortalarında tavan fiyat uygulamasından ciddi...
  20. osiosborn

Kahve Kültürü

Merhaba, Uzun süredir kahve tüketirim. Yaklaşık 2 senedir kahve benim için uyku açıcı, vakit öldürücü bir içecekten ziyade bir kültür haline geldi. Değişik kahveler deniyorum. Değişik şekillerde hazırlıyorum. Kimini sade içmeyi seviyorum. Kimini sütlü. Bazısı yanında bir dilim çikolatayla...