ABUS 8077 DETECTO X-PLUS GRANIT DİSK KİLİDİ 400TL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kullanıyorum çok güzel ürün. Kesinlikle tavsiye ederim fiyat çok iyi.

Ucuzluğundan ziyade tr de stok yok çoğu sitede.Alın kullanın çok iyi kilit.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 tl ye yazın almıştım şu an taksitkle 700 küsürlere alabilirsiniz.400e bence gayet iyi fiyat olarak.hem caydırmak hem içinizin rahat etmesi hemde güvenlik bakımından daha üst seviye yok.

Kullanan var mı bu kilidi? Önerir misiniz? Motosiklet sporuna yeni başladım Pulsar150ns aldım uyumlu mudur? Aynı zamanda ileriye yönelik yatırım olarak düşünüyorum.

Kardesim emek verip paylastigin icin referansli linkinden bir tane satin aldim tesekkurler.

Kullanan var mı bu kilidi? Önerir misiniz? Motosiklet sporuna yeni başladım Pulsar150ns aldım uyumlu mudur? Aynı zamanda ileriye yönelik yatırım olarak düşünüyorum.

Motosikleti
Ns200

as150 kullanıyorum. aynı disk var, uyuyor. crf250 rally almayı düşündüğüm için araştırmıştım onda da ön diske olmuyormuş ama arka diske oluyormuş.

ben de 550liraya almıştım. biraz olsun içim rahat ediyor ısıtma ve soğutmaya karşı da dayanıklı diye biliyorum. 3d alarm sistemi var ufak bir oynatmada cuvcuv bağırıyor. 2 adet AAA pil ile çalışıyor. 6ay falan oldu kullanıyorum sadece 1kez pil değiştirdim. pil yetersiz gelecek ise kilitlediğinizde verdiği ses değişiyor. bence evladiyelik bir kilit kolay kolay birşey olmaz.

Ben de kullanıyorum. Güven veriyor, rahat uyuyorsunuz. Büyük konuşmamak lazım ama şimdiye kadar kırılmış, açılmış bir örneğini görmedim, duymadım.

İstanbul’da dağıtımını biz yapıyoruz. Tavsiye ederim kargo hızlı geliyor

Ah be. İyi yakalamışsınız hocam. Acil ihtiyacımdan dolayı kısa sürede kilit almam gerekiyordu. Fiyat farkından dolayı Abus Granit 77 almıştım. Bu alarmlı modeli. İhtiyacı olan kaçırmasın. Motosikletaksesuarları.com da 830 TL şu an.

Gümrük vergisini nasıl ve nereye ödüyoruz ? Ne kadar sürede gelir ? Cevaplarsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar