seçimden sonra ne zamlar gelicek kim bilir soyun soğana çevirin herkesi dahada zam gelsin halk açlıktan kırılsın
Alkol üretip alkolle çalıştırabilirsiniz. Tabi ki olağan üstü riskleri ve yasal kısmı ile başınız derde girebilir. Gerçi "hobi olarak yapıyorum, sadece kendim kullanıyorum kesinlikle satmıyorum" derseniz yasal kısmını atlatabilirsiniz. Tabi alkolün ne denli tehlikeli olabileceğini birçok arkadaşımız biliyordur.
18 kuruş zam gelecek,bir depo 14 lt alsa toplam 2,5 tl fark eder,oda yarım lt benzin bile etmiyor,değermi 2.5 lira zam gelecek diye özel olarak koşturup benzin almaya gitmeyeBen onu bunu bilmem. Motora benzin almaya gidemeyecek kadar yorgun hissediyorum. Sabah zamlı alırız. Korkunun ecele faydası yok.
Alkol üretip alkolle çalıştırabilirsiniz. Tabi ki olağan üstü riskleri ve yasal kısmı ile başınız derde girebilir. Gerçi "hobi olarak yapıyorum, sadece kendim kullanıyorum kesinlikle satmıyorum" derseniz yasal kısmını atlatabilirsiniz. Tabi alkolün ne denli tehlikeli olabileceğini birçok arkadaşımız biliyordur.