Benzine ZAM! (14 Mayıs Pazartesi Geceyarısı)

seçimden sonra ne zamlar gelicek kim bilir soyun soğana çevirin herkesi dahada zam gelsin halk açlıktan kırılsın

Seçimden sonra CeHaPe'nin sebep olduğu yıkımın onarımı için tabii ki paraya ihtiyaç duyacaklar. CeHaPe'den sonra sırasıyla İsrail ve Amerika var. Ama önce CeHaPe, çünkü en gavur onlar.

Bu gece benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor
Benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yapıldı.

415651.jpg

Benzin, motorin ve LPG'ye zam yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yaptığı bildirildi.

Ulan haberi ağlayarak girdim.. :jocolor:

Geldi mi? Gelecek mi? Ulan depoyu dün nie doldurmadım ben? Neyse 1 oyum var gideceği yer belli.

Gelecek diyor doğrumu emin olamadım. Benzinliğe gelirken arabayla gelmedim diye pişman oldum. Mazot yarım olmuştur. Babam köye gitmişti.

ben bu zamların cari açığı dizginlemek ve tüketimi azaltmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.

bir başka sebep te bütçedeki açığı kapatmak zira doların yükselişi açıkları arttırıyor.

fazilerin yükseltilmemesi nedeniyle oluşan boşluk zamlarla kapatılıyor. faizler yükselirse inşaat sektörü ciddi anlamda patlayacak. yanisi, müteahhitler batmasın diye zam üstüne zam yiyoruz. müteahhitler batarsa zincirleme olarak derin bir kriz ile karşı karşıya kalacağız.

başka analizi olan varsa buyursun.

Ben onu bunu bilmem. Motora benzin almaya gidemeyecek kadar yorgun hissediyorum. Sabah zamlı alırız. Korkunun ecele faydası yok.

Süpriz ....

O değilde evde bira üretenler var , sigara saranlar var , evde bio dizel tarzı bir ürün üretip motosikletlerde kullabilir miyiz ?

Alkol üretip alkolle çalıştırabilirsiniz. Tabi ki olağan üstü riskleri ve yasal kısmı ile başınız derde girebilir. Gerçi "hobi olarak yapıyorum, sadece kendim kullanıyorum kesinlikle satmıyorum" derseniz yasal kısmını atlatabilirsiniz. Tabi alkolün ne denli tehlikeli olabileceğini birçok arkadaşımız biliyordur.

Oh iyi ikisinide bu gün fulledim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Alkol üretip alkolle çalıştırabilirsiniz. Tabi ki olağan üstü riskleri ve yasal kısmı ile başınız derde girebilir. Gerçi "hobi olarak yapıyorum, sadece kendim kullanıyorum kesinlikle satmıyorum" derseniz yasal kısmını atlatabilirsiniz. Tabi alkolün ne denli tehlikeli olabileceğini birçok arkadaşımız biliyordur.

Egsoz dumanı kafa yapar belki hocam aman :D
Ayrıca alkol zarar vermesin?
3-5 lira için motoruma zarar veremem valla.

Ben onu bunu bilmem. Motora benzin almaya gidemeyecek kadar yorgun hissediyorum. Sabah zamlı alırız. Korkunun ecele faydası yok.
18 kuruş zam gelecek,bir depo 14 lt alsa toplam 2,5 tl fark eder,oda yarım lt benzin bile etmiyor,değermi 2.5 lira zam gelecek diye özel olarak koşturup benzin almaya gitmeye

Zamlar dış iç borçlar doların 4.33 olması felan sanırım bu gidişle BATIYORUZ gibi. dolar yıl sonu fırlarda 6 i geçerse hiç şaşırmam hadi hayırlısı.

Şöyle bi benzin üretemedik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar