Arama sonuçlarınız

1. S

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

kendim için söyleyeyim, bluetooth ile ses kalitesi düşüyor karşı taraf benim söylediklerimi zor anlıyor. ikincisi direksiyonu zaten tek elle tuttuğum için telefonu tutmak sorun olmuyor. onu da geçtim bunların basit mazeret olduğun farkındayım ama tabletlerin olduğu yerde telefon yasağı bana...
  2. S

yeni çıkan araçlardan haberin yok galiba, benim kendi aracımda bile radyo dinlerken klima ile ilgili birşey yapacaksam önce klima tuşuna basıyorum (fiziksel tuş) ondan sonra ekrandan ayar yapmaya uğraşıyorum. yeni araçlar maşallah her boku tablet üstünden ayarlatıyorlar. ayrıca dikkat bozulması...
  3. S

son derece saçma bir trafik kuralı. yeni nesil araç içi tabletlerde ayar yapmaya çalışmak en basitinden klima ile uğraşmak bile daha tehlikeli. tamam kimse yolda giderken mesaj yazsın yada instagrama baksın demiyorum ama telefonu elinde tutup konuşarak da yol alabilir bir sürücü.
  4. S

Chopper/Cruiser Önerisi

ben yakın zamanda 130.000 12 taksite um250 renegade vegas aldım. şimdilik memnunum. zaten bu fiyata 250 lik chopper dan da çok beklentim yok ama sürmesi acayip keyifli.
  5. S

Chopper/Cruiser Önerisi

öncelikle cevap için teşekkür ederim. yan çanta simetrik olması için 2 yan çanta lazım, bana o kadarına gerek yok devamlı sürmüyorum. tek arka çanta nasıl birşey olmalı onu düşünüyorum. kuryelerinki gibi kare birşey istemiyorum. ayrıca polislere de dert anlatmak lazım kuryelik yapmıyorum diye.
  6. S

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

sizin örneğinizle birebir örtüşmese de bir ara şirkette transit 10+1 kullandığım, yüksekliği 2.43 uzun 6 metre ama en rahat kullandığım araçtı. 4 teker ve üstünde araç büyüdükçe kullanmak kolaylaşıyor ama 2 tekerde nasıldır birşey diyemem.
  7. S

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

bakın bu söylediklerinizin hepsine katılıyorum, hiçbiri yanlış değil. ama bir iktisatçı olarak söyleyebilirim ki söyledikleriniz de adamın sorusuna cevap değil. ben de apec apx7 almadan önce çok sordum bana da sizin verdiğinize yakın cevaplar vermişlerdi ama benim aradığım cevap sürüşü nasıl...
  8. S

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Aga doğrusunda seni devlete karşı kim koruyacak?
  9. S

teşekkür ederim. benim demek istediğim bu. sorunlu sorunsuzdan öte kendi bindiğin bildiğin model ile ilgili yorum yapmak. 1779451996 öbür tarafla alakası yok buradan devam edeyim dedim, ben de sizinle farklı düşünmüyorum tek farkım rüştünü ispat etmemiş bir motorsiklet almak isteyen biri...
  10. S

ben motoru savunmuyorum, dikkat ederseniz motorla ilgili hiçbir şey yazmadım. bu konuya bilgi almak için daha önce de soru soran biri olarak cevapların yanlışlığından dem vuruyorum. belli ki okuduğunuzu anlamamışsınız tekrar ediyorum motor ile ilgili deneyimi olan yazsın marka ile ilgili...
  11. S

Herşeyi anladım da nasıl bir yaya çarptı da düştünüz? mike tyson mıydı?
  12. S

sizleri anlıyorum ama bu model ile ilgili bir olumsuzluk yaşadınız mı? yakınınız sürüyor ve yaşadı mı? yoksa marka bazlı yorumlardan bahsetmiyorum. ben de 3 ayda 2 motor aldığım için böyle soru soranları çok iyi anlıyorum. bu soruyu soranlar marka ile ilgili değil model ile ilgili cevap arıyorlar.
  13. S

diyorsunuz ya araçlardan birisi düz gitmek yerine şerit değiştirse diye işte okuma orada devreye giriyor her an birisi şerit değiştirebilir diyerek tedbirli , aradan dereden kaçmadan şeridinde gitmek lazım. ha hıyarın biri yine gelip size vurur mu? vurur ama benim anlatmak istediğim siz trafik...
  14. S

daha önce de yazmıştım tekrar etmek istiyorum, motosikleti güvenli kullanmakta en önemli etkenlerden biri de bence (herkesin düşüncesine saygım var) trafikte öngörülü olabilmektir bunun yolu da trafikte daha önceden zaman geçirmektir. şehir içi trafiğinden 5 yıl direksiyon sallayan birisi hiç...
  15. S

bu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
  16. S

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

teşekkür ederim, en kısa zamanda inceleyeceğim. şimdilik bir sırt çantası aldım ama chopper ile sırt çantasını çok bağdaştıramıyorum.
  17. S

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

olmaması olmayacağı anlamına da gelmezdi, devletin 747 si de yoktu artık var. scharnhorst ikinci dünya savaşı öncesi yapılan bir savaş kruvazörüdür, bir zırhlıya oranla nispeten küçük kalan 280 lik toplarına karşın sağlam zırhı vardır.
  18. S

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

katılıyorum, viteslinin en rahat yanı debriyaj. bu sayede yürüme hızında bile motoru götürmek mümkün, en azından benim scooterımda mümkün olmayan bir durum düşük hızda yol almak. ayrıca oturma pozisyonu chopper dan çok naked gibi olduğundan nispeten rahat. şimdilik tek sıkıntım ekmek bile alsam...
  19. S

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

dürüstçe söyleyeyim denizi, gemiyi ve gemiciliği çok sevsem de (daha çok ikinci dünya savaşı savaş gemileri ilgi alanım) başta kütahya havalimanı olmak üzere onlarca ölü yatırımı , binlerce makam otomobili , binlerce emekli vekili olan bir ülkenin 3 tane gemiyi idame ettirebileceğini...
  20. S

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

ben de tam tersi düşünüyorum başka kurye kardeşlerimiz ve ug ciler olmak üzere motosiklet sürücüleri başta kendileri olmak üzere herkes için büyük tehlike. uzun yol hız sınırlarını bırakın sağ aynaya bakmayı bir saniye bırakmak bile sağdan bir motorcuyla çarpışmayla sonlanabiliyor. ben yaşadığım...