Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Şekil makine. Umarım mekanik problemlerle karşılaşmadan uzun süre kullanırsın. Tekerin düz bassın.

Motosikleti
apec apx7
teşekkürler ederim iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hayırlı uğurlu olsun, bol bol gezmelerin olsun

Motosikleti
apec apx7
çok sağolun dostlar, daha iyisine sizler binin.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun. Keyifli geziler.

scootera göre vitesliler çok daha konforlu. Ben de xmax ile 45dk sürünce belim ağrıyordu, vitesliye geçince 2 saat bile sürerim demiştim.

vitesliye alışınca scooter sürmek daha feci, şimdi arka fren diye debriyaja basıyorsunuz ama tekrar scooter sürünce debriyaj diye arka frene asılmak daha ürkütüyor. :))

Motosikleti
apec apx7
Hayırlı olsun. Keyifli geziler.

scootera göre vitesliler çok daha konforlu. Ben de xmax ile 45dk sürünce belim ağrıyordu, vitesliye geçince 2 saat bile sürerim demiştim.

vitesliye alışınca scooter sürmek daha feci, şimdi arka fren diye debriyaja basıyorsunuz ama tekrar scooter sürünce debriyaj diye arka frene asılmak daha ürkütüyor. :))
katılıyorum, viteslinin en rahat yanı debriyaj. bu sayede yürüme hızında bile motoru götürmek mümkün, en azından benim scooterımda mümkün olmayan bir durum düşük hızda yol almak. ayrıca oturma pozisyonu chopper dan çok naked gibi olduğundan nispeten rahat. şimdilik tek sıkıntım ekmek bile alsam koyacak yerim yok. bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
şimdilik tek sıkıntım ekmek bile alsam koyacak yerim yok. bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

teşekkür ederim.
Ben de klasik tipte bir motor kullanıyorum. Decathlonun katlanır çantalarından bir tane bacak çantasına koyuyorum (aslında mont cebine de konabilir de başka şeyler için bacak çantası gerekiyor) Alışveriş falan yapınca onu kullanıyorum bagaj olarak. Küçük ama hayat kurtarıyor. Farklı renkleri de mevcut:

Çanta

Motosikleti
apec apx7
Ben de klasik tipte bir motor kullanıyorum. Decathlonun katlanır çantalarından bir tane bacak çantasına koyuyorum (aslında mont cebine de konabilir de başka şeyler için bacak çantası gerekiyor) Alışveriş falan yapınca onu kullanıyorum bagaj olarak. Küçük ama hayat kurtarıyor. Farklı renkleri de mevcut:

Çanta
teşekkür ederim, en kısa zamanda inceleyeceğim. şimdilik bir sırt çantası aldım ama chopper ile sırt çantasını çok bağdaştıramıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar