RKS Blackwolf 250 nasıl ?

Motosikleti
Jawa
Sizce nasıl bu fiyata dev gibi motor. Blok sağlam mı ? Nasıl bilirsiniz ?

Motosikleti
sattık :(
80 100 binde crf alın daha az sorun çıkarır daha mutlu eder sizi, çinliler güzel gözükse de çok kalitesiz oluyorlar, satış sonrası distribütörler arkasında durmuyor malların parça beklemekten illallah edersiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Daha rüştünü ispat etmiş bir model değil. Hatta firma olarak sıkıntı yaşayabileceğiniz, servis ve yedek parça durumları şaibeli. Kim kaç km kullandı ki size şudur budur diyebilsin. Bu şekilde bak olaya.

Motosikleti
apec apx7
bu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
burada hiç rks kullanmamış biri olduğunu sanmıyorum ya 😁

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ilk motorum rks blazer 50 xr'dı
Bok gibi motordu. Aküsü sürekli bitiyordu, fabrikasyon gelen koruma demiri ön çamurluğu çiziyordu. Frenleri kötüydü. Benzin göstergesi bozuktu. Kışın düzgün çalışmıyordu ve ayak marşı da tek çalıştırmalık olduğu için hemen kırılıyordu (RKS yetkili servis onaylı bilgi)

Al hocam calpol niyetine bilgi :)

Motosikleti
Kuba x-boss
Şahsen her şeyi geçtim bu motora güvenip arazi girilmez. Kıçı başı bırakır. Çinlilerde en büyük sıkıntılardan birisi dandik montaj ve vidalar. Arazi koşullarında vidası gevşer, düşer.

Motosikleti
Jawa
80 bin TL ye satıyor birisi daha sıfır 600 km deymiş. Bu fiyata çok makul geldi de ondan sordum

Motosikleti
apec apx7
rks nin, servis ve parça problemlerini bilmeyen, motor camiasında kaç kişi var?

burada hiç rks kullanmamış biri olduğunu sanmıyorum ya 😁
sizleri anlıyorum ama bu model ile ilgili bir olumsuzluk yaşadınız mı? yakınınız sürüyor ve yaşadı mı? yoksa marka bazlı yorumlardan bahsetmiyorum. ben de 3 ayda 2 motor aldığım için böyle soru soranları çok iyi anlıyorum. bu soruyu soranlar marka ile ilgili değil model ile ilgili cevap arıyorlar.

Motosikleti
sen nesini savunuyorsun. Bindin mi? limitlerini zorladın mı? Atlayıp zıpladın mı? Yedek parça, aksesuar tedarik ettin mi? Bunlar cevabı olmayan sorular. Dedik ki daha bilen eden yok iyidir, kötüdür, bilinmez. Ayrıca getiren adamlar servis ve parça konusunda mimli. Boşver sen bizim dediklerimizi sen ne düşünüyorsun onu yaz. Ona buna bok atma. Biliyosan yaz alim saysınlar, bilmiyorsan sus adam saysınlar.

Motosikleti
apec apx7
sen nesini savunuyorsun. Bindin mi? limitlerini zorladın mı? Atlayıp zıpladın mı? Yedek parça, aksesuar tedarik ettin mi? Bunlar cevabı olmayan sorular. Dedik ki daha bilen eden yok iyidir, kötüdür, bilinmez. Ayrıca getiren adamlar servis ve parça konusunda mimli. Boşver sen bizim dediklerimizi sen ne düşünüyorsun onu yaz. Ona buna bok atma. Biliyosan yaz alim saysınlar, bilmiyorsan sus adam saysınlar.
ben motoru savunmuyorum, dikkat ederseniz motorla ilgili hiçbir şey yazmadım. bu konuya bilgi almak için daha önce de soru soran biri olarak cevapların yanlışlığından dem vuruyorum. belli ki okuduğunuzu anlamamışsınız tekrar ediyorum motor ile ilgili deneyimi olan yazsın marka ile ilgili deneyimi olan değil. yazsın ki biz de öğrenelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 aylık motorcular gelip laga luga yapıyor forumda; çöpe binen çöpü savunur bu kadar basit :D

rks servisine giriyorsun merhaba demeden adamlar "bunu garanti kapsamaz" diyor otomatik olarak :D
2 aylık motorlu olarak motor ile ilgili cevaz veriyor muyum? biliyorum kapasiteni zorlayacak ama yazdıklarımı doğru düzgün bir oku lütfen.

Motosikleti
D400
ben motoru savunmuyorum, dikkat ederseniz motorla ilgili hiçbir şey yazmadım. bu konuya bilgi almak için daha önce de soru soran biri olarak cevapların yanlışlığından dem vuruyorum. belli ki okuduğunuzu anlamamışsınız tekrar ediyorum motor ile ilgili deneyimi olan yazsın marka ile ilgili deneyimi olan değil. yazsın ki biz de öğrenelim.

2 aylık motorlu olarak motor ile ilgili cevaz veriyor muyum? biliyorum kapasiteni zorlayacak ama yazdıklarımı doğru düzgün bir oku lütfen.

uzun birşey yazdım da sildim olay uzamasın.

yav he he diyorum başka bişi demiyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Hocam ben şahsen çin motor kullanımına karşı değilim bütçe meselesidir sonuçta. Ama çinli alınacaksa daha çok denenmiş ve piyasada yaygın modellerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu modellerde sıkıntıda olsa piyasada yaygın olduğu için parça getirmek zorunda hissediyorlar kendini.

Ben Çinli scooter kullaniyom 4 sene oldu arora cappicino 125, butun bakımlarını kendim yaptım, 9 bin km de hiç arıza yapmadı. Varyatörü bile hiç açmadım sifir problem. Yakit 100km 2.5 litre.

Cappicno 125 tavsiye ederim . 50/80 tavsiye etmem. Dönüşümler problemli oluyor.

Pcx aldim kampanyadan satacağım önümüzdeki ay.

Motosikleti
apec apx7
Ben Çinli scooter kullaniyom 4 sene oldu arora cappicino 125, butun bakımlarını kendim yaptım, 9 bin km de hiç arıza yapmadı. Varyatörü bile hiç açmadım sifir problem. Yakit 100km 2.5 litre.

Cappicno 125 tavsiye ederim . 50/80 tavsiye etmem. Dönüşümler problemli oluyor.

Pcx aldim kampanyadan satacağım önümüzdeki ay.
teşekkür ederim. benim demek istediğim bu. sorunlu sorunsuzdan öte kendi bindiğin bildiğin model ile ilgili yorum yapmak.

öbür tarafla alakası yok buradan devam edeyim dedim,

ben de sizinle farklı düşünmüyorum tek farkım rüştünü ispat etmemiş bir motorsiklet almak isteyen biri motorun sahibinden motorla ilgili deneyim okumak ister, markanın, getiren firmanın yanlışlıklarını değil.

Son düzenleme:
Motosikleti
@szafer Biraderim, Rks sayfasında fiyatı yok. Sahibinden sadece 2024 modeli var. Yani bir parti gelmiş, gerisi yok. Senin dediğini anladım, ama bunu alan son sahibi olur. Harika bir ürün bile olsa devamı olan bir model değil. Bak bugüne kadar Nk hakkında hiç konuşmadım. Bir sürü var parası ona yeter. Ama bu ürün yeni alacak birine mantıken tavsiye edilmez.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İki kelimelik baba nasihatı.
ooofalv.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar