herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
burada hiç rks kullanmamış biri olduğunu sanmıyorum yabu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
Ilk motorum rks blazer 50 xr'dıbu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
rks nin, servis ve parça problemlerini bilmeyen, motor camiasında kaç kişi var?
sizleri anlıyorum ama bu model ile ilgili bir olumsuzluk yaşadınız mı? yakınınız sürüyor ve yaşadı mı? yoksa marka bazlı yorumlardan bahsetmiyorum. ben de 3 ayda 2 motor aldığım için böyle soru soranları çok iyi anlıyorum. bu soruyu soranlar marka ile ilgili değil model ile ilgili cevap arıyorlar.burada hiç rks kullanmamış biri olduğunu sanmıyorum ya![]()
rks nin, servis ve parça problemlerini bilmeyen, motor camiasında kaç kişi var?
ben motoru savunmuyorum, dikkat ederseniz motorla ilgili hiçbir şey yazmadım. bu konuya bilgi almak için daha önce de soru soran biri olarak cevapların yanlışlığından dem vuruyorum. belli ki okuduğunuzu anlamamışsınız tekrar ediyorum motor ile ilgili deneyimi olan yazsın marka ile ilgili deneyimi olan değil. yazsın ki biz de öğrenelim.sen nesini savunuyorsun. Bindin mi? limitlerini zorladın mı? Atlayıp zıpladın mı? Yedek parça, aksesuar tedarik ettin mi? Bunlar cevabı olmayan sorular. Dedik ki daha bilen eden yok iyidir, kötüdür, bilinmez. Ayrıca getiren adamlar servis ve parça konusunda mimli. Boşver sen bizim dediklerimizi sen ne düşünüyorsun onu yaz. Ona buna bok atma. Biliyosan yaz alim saysınlar, bilmiyorsan sus adam saysınlar.
2 aylık motorlu olarak motor ile ilgili cevaz veriyor muyum? biliyorum kapasiteni zorlayacak ama yazdıklarımı doğru düzgün bir oku lütfen.2 aylık motorcular gelip laga luga yapıyor forumda; çöpe binen çöpü savunur bu kadar basit
rks servisine giriyorsun merhaba demeden adamlar "bunu garanti kapsamaz" diyor otomatik olarak![]()
ben motoru savunmuyorum, dikkat ederseniz motorla ilgili hiçbir şey yazmadım. bu konuya bilgi almak için daha önce de soru soran biri olarak cevapların yanlışlığından dem vuruyorum. belli ki okuduğunuzu anlamamışsınız tekrar ediyorum motor ile ilgili deneyimi olan yazsın marka ile ilgili deneyimi olan değil. yazsın ki biz de öğrenelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 aylık motorlu olarak motor ile ilgili cevaz veriyor muyum? biliyorum kapasiteni zorlayacak ama yazdıklarımı doğru düzgün bir oku lütfen.
Ben Çinli scooter kullaniyom 4 sene oldu arora cappicino 125, butun bakımlarını kendim yaptım, 9 bin km de hiç arıza yapmadı. Varyatörü bile hiç açmadım sifir problem. Yakit 100km 2.5 litre.bu forumda birisi de ilaç olsun diye bildiği kullandığı çinli marka/model için yorum yapsın kurban kesicem. herkes bilmediği marka/modeli boklamanın peşinde.
teşekkür ederim. benim demek istediğim bu. sorunlu sorunsuzdan öte kendi bindiğin bildiğin model ile ilgili yorum yapmak.Ben Çinli scooter kullaniyom 4 sene oldu arora cappicino 125, butun bakımlarını kendim yaptım, 9 bin km de hiç arıza yapmadı. Varyatörü bile hiç açmadım sifir problem. Yakit 100km 2.5 litre.
Cappicno 125 tavsiye ederim . 50/80 tavsiye etmem. Dönüşümler problemli oluyor.
Pcx aldim kampanyadan satacağım önümüzdeki ay.
öbür tarafla alakası yok buradan devam edeyim dedim,sen nesini savunuyorsun. Bindin mi? limitlerini zorladın mı? Atlayıp zıpladın mı? Yedek parça, aksesuar tedarik ettin mi? Bunlar cevabı olmayan sorular. Dedik ki daha bilen eden yok iyidir, kötüdür, bilinmez. Ayrıca getiren adamlar servis ve parça konusunda mimli. Boşver sen bizim dediklerimizi sen ne düşünüyorsun onu yaz. Ona buna bok atma. Biliyosan yaz alim saysınlar, bilmiyorsan sus adam saysınlar.