Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
bostancı deniz otobüsü iskelesine gelmeden yaklaşık 10 metre gerideki virajda(sola dönen),2007 siyah 600RR 3 şeritli yolda en sağ şeritte'idi ve sola doğru virajı alıyordu ortadaki şeritte ise kendi şeridinde giden sarı bir coupe araç vardı,yalnız 600RR virajı dönerken gittikçe araca yaklaştı ardından panik yapmış olacakki frenlere bastı ön teker kaydı ve motosiklet kontrolünü yitirdi ön ve arka kısım kontrol edilemeyecek şekilde sallandı ve motosikleti kullanan şimdilik tanımadığım arkadaşımızı motosiklet üzerinden fırlattı ve arkadaşımız sağ yol kenarında bulunan demir bariyerlere sert bir biçimde karın boşluğunu çarptıktan sonra bariyerin diğer tarafındaki kaldırıma düştü,bu olay 10-15 metre önümde oldu trafik fazla yoktu hemen durdum ve 112'yi aradım arkadaşımızın bilinci yerinde idi,fakat karnında büyük bir çizik vardı ve kaburga ve omuz kısımı ve karnı çok ağrıyordu 10 dk'da ambulans geldi trafik ekipleri zaten oradaydı hemen bir kaç motosikletli daha geldi birde otomobil durdu ve bir bayan bir erkek yardım etti,arkadaşın motorunu hemen oradaki otoparka çekmemizi istedi, sol motor bloğundan yağ akıyordu sol ayna kırık ve sol plastik kısımlar çizilmişti, arkadaşımız göztepe eğitim araştırma hastahanesine kaldırıldı çok büyük geçmiş olsun
ale:
ale:
ale: