Kardeşim günaydınbenkaan' Alıntı:artniyet yahu dün bu kadar anlatmamıştın. hoş bizim çenemizden sana fırsat kalmadı haklısın :mrgreen: ama güzel bilgilere ulaşmışsın.saol
kılıçbalığı abisi başımızın üstünde yeriniz var. keşke gelseniz.biliyorsunuz mersinli kardeşleriniz size bayıldı.hatta siyah inci ve sizin resminiz olan bi t-shirt bastırmayı düşünüyor.fun clup olayı falan yanii:cherry: :rendeer:
benkaan' Alıntı:artniyet yahu dün bu kadar anlatmamıştın. hoş bizim çenemizden sana fırsat kalmadı haklısın :mrgreen: ama güzel bilgilere ulaşmışsın.saol
kılıçbalığı abisi başımızın üstünde yeriniz var. keşke gelseniz.biliyorsunuz mersinli kardeşleriniz size bayıldı.hatta siyah inci ve sizin resminiz olan bi t-shirt bastırmayı düşünüyor.fun clup olayı falan yanii:cherry: :rendeer:
diyene bak.hep geç kalan sensin :queen:davulcu' Alıntı:Santa Iras ...
Doğru secim.Erken gidelim de tadını cıkaralım kivi bahcelerinin, yeşilin, doğanın.... yarın buluşma noktasında gorusuruz.
Şuan durum belli degil ama ben gelirim tek başımada olsa inşallah bir aksilik çıkmaza yarın beraber oluruz:rendeer:benkaan' Alıntı:diyene bak.hep geç kalan sensin :queen:
tesüf ederim alper. evet konuşuyorum ama bi sor niye? sevdiğim arkadaşlarımlayken konuşmazsam bir hafta boyunca elbette patlarım.![]()
yarın sabah kılıçbalıgı ve dostları mersinde hazır olun geliyorozzzzzzzzzzz:rendeer: :rendeer:omerowen' Alıntı:herseke selam biraz gelmem geç oldu ilk sözüm büyüğümüz yusuf abiye gelirseniz çok sevinirim abi yalnız ben değil bütün mersin mt sevinecek seni çok seviyoruz hayranınızızayrıca ikinci sözüm gel yusuf kardeş yarımn saat 10:00 da eski versa şimdiki adesede buluşuyoruz 3.sü kaaan burdamısın bilemem ama kerimde fazla kask olması gerekiyor 3 tane var diyordu ya ona bi sor:queen: