Nk250 debriyaj sorunu

Motosikleti
Yok
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar motorumda bi sorun var vitesi 1 e atıyorum debriyajı salmadan motor kendi gidiyor yaklaşık 8 km ye kadar tabi bu süre aralığında debriyajı bırakmıyorum bide viteslere zor geçiyor sizce debriyaj teli ayarındanmı yapıyor yoksa balata vb. Mi şimdiden çok teşekkür ederim NOT:2023 model 18 binde belki lazım olur

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar motorumda bi sorun var vitesi 1 e atıyorum debriyajı salmadan motor kendi gidiyor yaklaşık 8 km ye kadar tabi bu süre aralığında debriyajı bırakmıyorum bide viteslere zor geçiyor sizce debriyaj teli ayarındanmı yapıyor yoksa balata vb. Mi şimdiden çok teşekkür ederim NOT:2023 model 18 binde belki lazım olur
debriyaj ayarında sıkıntı var, onu yaptırırsan kendi kendine gitme dediğin olayı yapmaz vites geçişleri ise kronik bir durum

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
SerdarC'nin mesajına ek debriyaj telin zayıflamış kopmak üzere olabilir. Onu da kontrol et. Debriyaj ayarı çok basit bir şeydir onu Youtube'dan video izleyerek yapabilirsin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Debriyaj teli kopmak üzereyse yenisiyle değiştirdikten sonra ara ara o tel içine şırıngayla ince yağ, Wd 40 vs sıkmak faydalı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar