19 Mayista Anitkabirdeydik (MT)- Resimli

Bu anlamlı mükemmel gezi ve fotoları..emeği geçen herkeze teşekkürler…

buda benim kızım,,

halk bizleri selamlıyor ...:)

huzur içinde yat ATA’m

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzel... bi de iş olmasaydı.... bende gelmek isterdim... milliyetçi ruhum kabardı...:cat:

bende oradaydım orada olmak o heyecanı yasamak heleki Kızılay'dan gecmek varya cok duygulandım ya. Gerçekten çok güzeldi. Gelenlerin ayagına sağlık gelmeyenlerin de bizimle oldugunu biliyorum.........

MT den kimse olmadığını nasıl anladın :silent: hem MT den hem de diğer gruplardan olanlar var mesela.

seneye bende geleceğim kız arkadaşımla aha buraya da yazdım bunu!!!!!

helal olsun dostlarım ayrıca...

helal olsun orda bizide temsil ettinize inanıyorum çok çok teşekkürler
ne mutu türküm diyene

Kartal23' Alıntı:
çok güzel... bi de iş olmasaydı.... bende gelmek isterdim... milliyetçi ruhum kabardı...:cat:

arkadaşım sana katılıyorum BİRDE ŞU İŞ OLMASA bende çok gelmek isterdim.:pale:

orada olmayı çok isterdim. inşallah seneye şartlar daha müsait olur :)

SÜPERSİNİZ!!!
Ben kendi adıma atamın huzurunda değildim belki bugün ama teşekkür ve dualarımı da esirgemedim...keşke aranızda olsaydım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar elleriniz dert görmesin. çok güzel yapmışsınzı. keşke bende orda olabilseydim. gerçekten mükemmel bi manzara. insanlar görsünler motorcu dayanışmasını. :cat:

Böyle önemli bir görevi düşünen ve gerçekleştiren tüm motosiklet.net dostlarına en içten sevgiler:rendeer:

Motorcular olarak böyle bir organizasyon yapmanız gururumuzu kabarttı. Keşke benimde tecrübem ve motorumun kapasitesi yerinde olsaydıda gelebilseydim. Birdahakilere katılmak kısmet olur inşallah.

Helal olsun size. Bu Vatana sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. Katılamadığım için çok üzgünüm.

Offf ne guzel bi goruntu, ne anlamlı bir ziyaret.....
:cat:

MT den kimse olmaz mı yaaa. Formlara bak bizimle bu guzel anı paylasan diger arkadaslarmız da var ;)

ozy

Çok güzel görüntüler. ben statdan çıkarken ufak ufak hatta baya baya bi gelen gördüm Ankara AKM'ne

:salut: motorum daha gelmedii bende bi yere gidemedim tabii olarak :pr:

KaWa-JaWa/HaWa-CıWa

Güzel mesajların ve resimlerin için teşekkür ederiz.....

Bizim 19 mayıs programımız sabahın ilk saatlerinde başladı 10,30 da Ankarada milenyumda motur gurubu olarak buluştuk ve İstanbul gişilerine gittik 15 motor......
Oradan İstanbuldan gelip gişelerden giriş yapan İstanbulk ekibini 4 yada 5 ayrı konvoylar halinde AKM ye getirdik devamdında ataya saygı sonrasında öglen yemegi için Ahlatlıbel gezisi ve sonrasında tekrar AKM ve son olarakda Hosderede bir corbacıda corbalarımızı içtikten sonra saati 12,00 yapmıstık bile ve herkes evlerine dagıldı... Yarın tekrar buluşmak üzere diye.... Hoşcakalın Ankarada motosiklet ve motur dayanısması var arkadaslar merak etmeyin....

Keyifli sürüşler

Harika resimler ATA mızı yanlız bırakmamışsınız keşke bizlerde gelebilseydik herkes gibi iş dolayısıyla gidemedik ATA mıza..........TÜRKLÜK BU İŞTE HELAL OLSUN GİDEN TÜM ARKADAŞLARA...........BRAVO

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar